اخبار اجتماعی

فعالیت 106 مرکز سلامت روانی و اجتماعی در کشور

سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: ۱۰۶ مرکز سراج (مراکز سلامت روانی و اجتماعی) در سطح کشور وجود دارد.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شالبافان در اولین نشست کشوری یک‌روزه مدیران گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور که امروز، یکشنبه 11 آذرماه، در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با بیان اینکه 106 مرکز سراج (مراکز سلامت روانی و اجتماعی) در سطح کشور وجود دارد، اظهار کرد: این مراکز باید تقویت شود و امیدواریم بعد از مشخص شدن ساختارها و توسعه کمی و کیفی در آینده مراکز جدیدی را راه اندازی کنیم.

شالبافان راه اندازی مراکز سراج به خصوص در مناطقی که دسترسی به خدمات کمتر است را اتفاق مثبت و فرصتی برای ارائه خدمات موثرتر دانست.

سرپرست دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت وزارت بهداشت در ادامه بیان کرد: برنامه ما برای کاهش آسیب‌های اعتیاد این است که در کنار سازمان های جهانی که از نظر علمی مورد تایید قرار گرفته اقدامات و برنامه‌ها را اجرا کنیم و به عبارتی برنامه‌ها را طبق استانداردهای جهانی انجام دهیم.

شالبافان در ادامه اظهار داشت: یکی دیگر از برنامه‌ها و سیاست های مهم ما توانمندسازی و تقویت خدماتی است که توسط همکاران روانشناس یا کارشناسان سلامت روان انجام می‌شود.

وی همچنین به پیشگیری از برخی موضوعات سلامت روان اشاره کرد و گفت: در موضوع پیشگیری، کارشناسان سلامت روان می توانند بسیار موثر عمل کنند و در این زمینه باید با یکدیگر همفکری داشته باشیم.

شالبافان در پایان از اعلام آمادگی حوزه سلامت روان وزارت بهداشت برای همکاری با سازمان‌ها و وزارتخانه‌هایی همچون آموزش و پرورش که در سلامت روان دانش آموزان موثر هستند، خبر داد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا