اخبار اجتماعی

فولادوند: موانع تحقق اهداف سوادآموزی برطرف می شود

خبرگزاری مهر

فولادوند: موانع تحقق اهداف سوادآموزی برطرف می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا فولادوند در دوره آموزشی معاونین سوادآموزی استان‌ها که امروز در محل سالن اجتماعات مرکز آموزشی، رفاهی شهید سلیمانی برگزار شد، ضمن تشکر از فعالیت‌ها و دستاوردهای ۴۵ ساله در این حوزه و با تأکید بر نقش بی‌بدیل نهضت سوادآموزی در ارتقای سطح دانش و فرهنگ خانواده‌ها در پرورش نیروی انسانی و نخبگان جامعه، به تشریح دو سیاست پیش رو در مأموریت جدید این سازمان پرداخت.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی بیان کرد: اولین سیاست و برنامه‌های سازمان در آینده، بازنگری و به‌روزرسانی اساسنامه طبق برنامه توسعه هفتم و مأموریت‌های جدید باهدف تثبیت و تقویت و گسترش این سازمان و دومین سیاست در نظر گرفته شده، اصلاح روندهای گذشته از سازمان تا کلاس سوادآموزی و برداشتن موانع رسیدن به اهداف، از سازمان تا کلاس درس است.

وی به کارکرد اصلی آموزش و پرورش از منظر آموزش بزرگسالان از قبیل تربیت انسان‌های اخلاقی، آموزش نظم‌پذیری و قانون‌گرایی، توسعه تعامل صحیح با جامعه و مشارکت اجتماعی، ایجاد نشاط اجتماعی، آشنایی با فرهنگ دینی و میراث فرهنگ ملی و شخصیت‌سازی اشاره کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تحلیل اعداد و ارقام و بررسی وضعیت سواد در کشور بیانگر موفقیت‌های ۴۵ ساله سوادآموزی و رشد چشمگیر آن بوده و لازم است این دستاوردها به طور وسیع و گسترده اشاعه یابد.

فولادوند با بیان اهمیت لزوم رفع چالش‌های آموزش‌های رسمی و در کنار آن ضرورت آموزش‌های غیر رسمی خاطرنشان کرد: سازماندهی آموزش‌های غیررسمی به طور متمرکز می‌تواند در کیفیت روند آموزش‌های رسمی نیز تأثیرگذار باشد.

فولادوند از همه اعضای حاضر خواست تا نظرات و پیشنهادهای خود را برای بهبود وضعیت نهضت سوادآموزی ارائه دهند و بر لزوم همکاری و هم‌فکری برای رفع موانع تأکید کرد.

گفتنی است؛ در این جلسه از علیرضا عبدی رئیس سابق نهضت سوادآموزی تجلیل شد. وی در این جلسه به اجرای طرح‌ها و روند اجرایی برنامه‌های سازمان پرداخت و برنامه‌ریزی در این حوزه را بر مبنای تفکر آیندگان مورد تأکید قرار داد.

علیرضا عبدی با ابراز خرسندی از توفیق خدمت در عرصه دانایی و آرزوی موفقیت برای عبدالرضا فولادوند رئیس جدید این سازمان بیان کرد: سازمان نهضت سوادآموزی با پشتوانه دستور رهبر کبیر انقلاب، یکی از سرمایه‌های آموزشی است که باید تقویت شود و گسترش یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا