وعدهای برای تحصیل دانشآموزان استثنایی که محقق نشد
به گزارش خبرآنلاین،سالار قاسمی با بیان اینکه موضوع ایابذهاب دانشآموزان با نیازهای ویژه مهم است گفت: از رسانهها میخواهیم به این مسئله بپردازند زیرا در قانون مقرر بوده ایاب ذهاب این دانش آموزان رایگان باشد ولی درحال حاضر به غیر از تهران و یکی، دو شهر دیگر، ایاب و ذهاب رایگان نیست.
ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه بیشتر اولیای دانشآموزان با نیازهای ویژه از قشر متوسط به پایین جامعه هستند افزود: این افراد توانایی پرداخت پول ایاب و ذهاب را ندارند، بنابراین اجرای این قانون یکی از بحثهای مهم سازمان استثنایی است.
رئیس سازمان استثنایی کشور با بیان اینکه تقاضا دارم رسانهها از مجلس، از کمیسیون تلفیق، از کمیسیون آموزش این موضوع را مطالبه کنند تا به سرانجام برسد ادامه داد: شهرداریها باید پای کار باشند، معاون عمرانی وزیر کشور قول مساعد دادند که در بحث شهرداریها و دهیاریها کمک و اعتباری گذاشته شود.
قاسمی در ادامه به موضوع سنجش دانش آموزان به عنوان دومین موضوع مهم که در حال انجام است اشاره کرد و گفت: مراکز جامع سنجش باید از نظر کیفیت و کمیت تقویت شوند یعنی از نظر دستگاهها و نیروهای متخصص به هنگام باشند.
وی با بیان اینکه باید یک میلیون و ۵۰۰ دانش آموز سنجش شوند افزود: توانمندسازی معلمان و ارتقای نیروی انسانی یکی دیگر از برنامههای مهم سازمان است، بناست با کمک خیرین، جامعه خیرین، مجمع خیرین مدرسه ساز و سازمان نوسازی، مدارس با استانداردهای لازم برای این دانشآموزان ساخته شود.
رئیس سازمان استثنایی کشور با بیان اینکه درحال حاضر ۱۷۰۰ مدرسه در کشور وجود دارد عنوان کرد: حداقل ۲۵ درصد این آمار، نیاز ما به مدرسه است زیرا تراکم دانشآموزی و آموزش در کلاسهای استثنایی متفاوت است، در این کلاسها به اتاقهای ویژه تربیتبدنی و اتاقهای ویژه ورزشی نیاز داریم.
قاسمی با بیان اینکه از لحاظ معلم توانبخشی، گفتار درمان، کاردرمان و مشاور کمبود داریم اظهار کرد: کمبود هم در فضا، هم فضای استاندارد، هم نیروی انسانی وجود دارد که امیدوار هستیم با کمک مجلس حل شود.
۲۳۳۲۱۷