اخبار اقتصادی

دلالان طلا و سکه نقره‌داغ شدند/ ریزش قیمت‌ها آغاز شد

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ساعتی قبل و همزمان با ثبت رکورد ۵۶ میلیونی برای سکه در بازار تهران، از بانک مرکزی خبر رسید که بناست انواع سکه با تاریخ هر سال ضرب و وارد بازار شود. البته طبق سیاست جدید بانک مرکزی، تعداد روزهای حراج سکه نیز به سه روز در هفته (شنبه، دوشنبه و چهارشنبه) افزایش یافت.

تسنیم نوشت: با اعلام این خبر بلافاصله سیر صعودی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه متوقف شد و مدار قیمتی نزولی شد؛ بازاری ها اذعان می کنند که از چند دقیقه قبل قیمت‌ها رو به پایین شده و شرایط با صبح و دیروز متفاوت شده است.
 

یکی از سکه فروش های خیابان فردوسی گفت: البته هنوز خبر به صورت کامل در بازار پخش نشده ولی تا همین به صورت محسوس می توان تغییر روند قیمتی را مشاهده کرد.

او می گوید: با اعلام این خبر و سیاست جدید بانک مرکزی، از فردا به احتمال زیاد شدت کاهش قیمت ها در بازار طلا و سکه بیشتر خواهد شد.

گفتنی است، نرخ سکه ساعت ۱۳:۳۰ دقیقه امروز در بازار ۵۶ میلیون تومان بود ولی با اعلام بسته جدید بانک مرکزی برای مدیریت بازار طلا و سکه، قیمت سکه در ساعت ۱۴:۲۵ دقیقه به کانال ۵۴ میلیون بازگشت و الان ۵۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت خورده است.

حباب سکه بالای ۱۲ میلیون تومان اعلام شده است؛ قیمت طلا هم در روزهای اخیر به‌دلیل افزایش تقاضا با حباب همراه شده است.

افزایش قیمتها در بازار طلا و ارز و ثبت رکوردهای جدید و البته نجومی در این بازارها به‌خصوص برای انواع قطعات سکه و طلا موجب شده است فعالان بازار و کارشناسان اقتصادی بر پرریسک بودن معاملات در این شرایط تأکید کنند. طلا و سکه هم‌اکنون در مرزی قرار گرفتند که امکان ریزش بالایی دارند چرا که در این سقفها ریسک خرید به‌شدت بالا رفته است.

هرچند عامل اصلی افزایش قیمت طلا و سکه مخصوصاً در روزهای اخیر ناشی از افزایش محسوس قیمت طلای جهانی و صعود اونس طلا به کانال ۲ هزار و ۷۲۲ دلاری است، اما بخشی از این افزایش قیمت‌ها هم به‌خاطر افزایش قیمت ارز در بازار می‌باشد.

به‌گفته فعالان حاضر در بازار طلا و ارز هم‌اکنون عملا قیمت‌ها در این بازار “پرت” شده است و ریسک خرید به‌شدت افزایش یافته است چرا که معلوم نیست الآن این نرخها تا چه‌حد درست یا غلط باشد.

آنچه در روزهای اخیر در بازار سکه به ثبت می‌رسد این نگرانی را افزایش داده است که در صورت خرید در قیمتهای بالا احتمال متضرر شدن هم بالا می‌رود چرا که رشدهای شارپی به این صورت ریسک ریزش بالایی هم دارند.

۲۲۳۲۲۵

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا