اخبار اقتصادی

۳۰ میلیون مترمکعب معادل مصرف دو استان کشور بر تولید گاز افزوده شد

خبرگزاری مهر

۳۰ میلیون مترمکعب معادل مصرف دو استان کشور بر تولید گاز افزوده شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بورد با اشاره به پیچیدگی‌های فرآیند تولید گاز اظهار کرد: شرکت ملی نفت ایران وظیفه تولید گاز در بخش بالادست صنعت نفت را بر عهده دارد و با اقداماتی که انجام دادیم، تولید گاز افزایش یافته است.

وی با اشاره به افزایش تولید گاز در میدان مشترک پارس جنوبی و حوزه عملیاتی شرکت نفت مناطق مرکزی به ویژه در جنوب استان فارس، تصریح کرد: موفق شدیم با اضافه کردن برخی از چاه‌های جدید به مدار تولید از ابتدای دولت چهاردهم، حدود ۳۰ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور اضافه کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به سرمای زودرس هوا در پاییز امسال، افزود: هر درجه کاهش دمای نگرانی بابت تولید گاز حداکثری تا پایان سال نداریم هوا، تقریباً ۲۵ میلیون مترمکعب به مصرف گاز اضافه می‌کند که نشان‌دهنده مصرف غیر بهینه گاز است.

نگرانی بابت تولید گاز حداکثری تا پایان سال نداریم

بورد با تأکید بر اینکه همه برنامه‌های تعمیراتی انجام شده و شرکت ملی نفت ایران همه تلاش خود را برای تولید حداکثری گاز انجام داده است، گفت: نگرانی بابت تولید گاز حداکثری تا پایان سال نداریم، اما از مردم درخواست دارم که حتماً در مصرف صرفه‌جویی کنند؛ کما اینکه در سال‌های گذشته برخی از شهرهای شمال و شمال شرق کشور به علت مصرف بالا، در تأمین گاز دچار مشکل شدند.

وی ادامه داد: اگر مردم حداکثر ۱۰ درصد در مصرف گاز صرفه‌جویی کنند، می‌توانیم دوره سرد امسال را به نحو مطلوبی پشت سر بگذاریم و تأمین گاز مناسبی برای صنایع و نیروگاه‌ها نیز داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه میانگین تولید گاز نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است، افزود: افزایش ۳۰ میلیون مترمکعبی تولید گاز نیز در آبان صورت گرفته است که سرمای زودرس هوا را در کشور شاهد بودیم. این مقدار افزایش تولید، عدد بسیار بزرگی است و می‌تواند مصرف گاز دو تا سه استان کشور را پوشش دهد تا مشکلاتی که در گذشته در برخی استان‌های شمال و شمال شرق کشور رخ داد، تکرار نشود.

بورد گفت: مقدار گاز تولیدی کشور بسیار بالاست و روزانه بالای یک میلیارد مترمکعب گاز تولید می‌کنیم و با وجود آنکه جز سه کشور برتر دنیا در تولید گاز هستیم، اما بالا بودن مصرف است که سبب مشکلاتی در تأمین گاز برخی بخش‌ها می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا