الحیه: مقاومت در شمال غزه همچنان به نبرد ادامه می دهد
عضو جنبش حماس با بیان اینکه رژیم اسرائیل علی رغم گام های خوبی که این جنبش برای توافق برداشته، در این مسیر سنگاندازی میکند، گفت که مقاومت در شمال با استقامت خود، ضربات مهلکی به متجاوزین وارد کرده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، خلیل الحیه از رهبران جنبش حماس چهارشنبه شب با انتقاد از جنایتهای رژیم اسرائیل و سکوت جامعه جهانی در برابر آن، خواستار تحرکات جهانی علیه این جنایتها شد.
حیه با بیان اینکه «ما از نزدیک جنایات وحشیانه صهیونیستها در غزه که در تاریخ بشر بی سابقه است را با تمام جزئیات دنبال می کنیم»، گفت: «احساس میکنیم که امت اسلامی در تمام سطوح و زمینهها به ما پشت کردهاند و دشمن با تمام درندگی درصدد نابودی کامل غزه است و به وجود و حضور ملت فلسطین در این جغرافیا اعتقادی ندارد و تنها هدفش آواره کردن و بیرون راندن مردم غزه است. رژیم اشغالگر میخواهد مساله فلسطین را در مقاومت اسلامی و جنبش حماس خلاصه کند و آن را از مساله ای به پهنا و وسعت جهان اسلام به این دو جنبش منحصر کند».
این عضو ارشد حماس تاکید کرد: «رژیم اشغالگر با هدف قرار دادن بیمارستانها و نیروی دفاع مدنی و کشتن زنان، کودکان و کهنسالان، می خواهد هیچ نشانی از فلسطین در این منطقه جغرافیایی نباشد و مردم این منطقه را آواره کند و صهیونیستهای شهرکنشین را جایگزین مردم غزه کرده تا سلطه خود را بر تمام سرزمین فلسطین بسط دهد؛ اما هرگز به آروزی خود دست نخواهد یافت».
وی همچنین با اشاره به تلاش صهیونیستها برای گسترش جنگ خاطرنشان کرد: «صهیونیستها تمام مناطق از غزه، کرانه باختری و قدس تا مناطق داخلی فلسطین اشغالی را هدف حملات خونین خود قرار میدهد و مانع ارسال کمکهای انسان دوستانه، دارو و ادوات پزشکی می شود تا به رنج مردم فلسطین بیافزاید؛ ما این امر را به وضوح در بیمارستان کمال عدوان شاهد بودیم».
خلیل حیه در گفتؤگو با شبکه الاقصی افزود: «رژیم اشغالگر شمال غزه را از شهر آن جدا کرده تا بتواند مردم را آواره کند؛ این رژیم برنامه های شومی در سر دارد که نظیر آنها در تاریخ بشر مشاهده نشده است. این رژیم با فشار مضاعف بر مردم بیگناه و گرسنگی و تشنگی دادن آنها سعی می کند آنها را تسلیم خواسته های پست خود کرده و در نهایت طرح ژنرالها را به اجرا درآورد.
او ادامه داد: رژیم اشغالگر منطقه جنوبی همرز با مصر را تلاش میکند نابود کند و قصد دارد محور «نتساریم» را توسعه دهد تا نظامیان خود را از ضربات مقاومت در امان نگه دارد. این رژیم از گرسنهدادن مردم فلسطین به عنوان سلاح استفاده می کند و از واکسیناسیون کودکان در شمال غزه امتناع می کند تا مردم را به تسلیم در برابر خواسته های خود وادار کند.
حیه افزود: ملت ما در معرض هولناکترین عملیات پاکسازی نژادی و مهاجرت اجباری است و گرسنگی و تشنگی را هم باید به این همه فلاکت افزود. با همه این جنایات رژیم اشغالگر به دروع ادعا می کند که روزانه اجازه ورود 250 محموله کمکهای انسانی به غزه را صادر می کند. در حالی که ملت ما از فرط گرسنگی و تشنگی در حال جان دادن هستند و جهان تنها نظاره گر این همه جنایت است. رژیم با ایجاد سپر امنیتی به دزدان و راهزنان به آنان در چپاول محموله های امدادی یاری می رساند تا رنجی به رنجهای این ملت بیافزاید. علی رغم اینکه کمکها بسیار اندک و ناچیز هستند، دزدان و راهزنان به این اندک هم رحم نکرده و با حمایت رژیم صهیونیستی آنها را چپاول می کنند. همه این مسائل منجر به وقوع قحطی شده و مردم بینگاه از گرسنگی و تشنگی مفرط در رنج و عذاب هستند. این رژیم همه این جنایات را با هدف آواره کردن مردم غزه و خالی کردن آن از ساکنان اصلی، انجام می گیرد».
این عضو حماس در ادامه گفت: «علی رغم این همه جنایاتی که دل هر انسانی را به خون می آورد، و علی رغم کشتار کودکان و زنان بیگناه، انسانیت بشر را به گونه ای به حرکت درنیاورده است تا در برابر این جنایات ایستاده و مانع ادامه آن شود. برغم این همه کشتار و بمباران ملت ما هرگز تسلیم زورگویی رژیم صهیونیستی نمی شود و به سرزمین خود چنگ زده است. لذا جهانیان و ملتهای عربی و اسلامی باید به این مقاومت پاسخ داده و به صدای این ملت مظلوم گوش فرا دهند».
حیه در ادامه سخنان خود گفت: «اوضاع در غزه بسیار دردناک است و این ملت نیاز فوری و مبرمی به کمکهای ملتهای آزاده دارد. همه ملتها و حکومتها باید در برابر این همه وحشیگری و جنایات موضع قاطع اتخاذ کنند؛ در حالی که بی توجهی و سکوتی که اکنون شاهد آن هستیم در هیچ برهه تاریخی و در هیچ جنگی مشاهده نشده است. رفتار رژیم اشغالگر و کاهش محموله های کمکی و کارشکنی در گشایش گذرگاه رفح که مهمترین شریان حیاتی باریکه غزه است با هیچ قوانین و معیارهای انسانی و اخلاقی سازگار نیست. رژیم اسرائیل با حمله به آژانس آنروا و موسسات بین المللی درصدد نابودی مساله پناهندگان و پاکسازی مساله فلسطین از اساس است».
وی با خطاب قرار دادن راهزنان و دزدانی که کمکهای مردمی را چپاول می کنند، از آنان خواست تا از این جنایت خود دست کشند. وی خطاب به این افراد گفت: «این اموالی که شما به دست می آورید، به قیمت رنج و محنت کودکان است. شما با این کار کودکان و زنان ملت خود را نابود می کنید. از همه حکومتها و کسانی که اختیاراتی دارند می خواهیم که در برابر این مجرمان موضع قاطع اتخاذ کنند. چگونه این افراد حاضر هستند به قیمت مرگ کودکان، پول و مالی کسب کنند در حالی که می دانند این اموال از راه حرام و غیر قانونی به دست آمده است».
انسجام کامل بین گروههای مقاومت
عضو حماس با اشاره به وجود هماهنگی بالای بین نیروهای مقاومت تاکید کرد: «روابط بین گروههای مقاومت بالاست و انسجام کاملی بین گروههای مقاومت، نیروهای اجتماعی و عشایر وجود دارد. این انسجام و هماهنگی به ما در مواجهه با جنایات جنگی رژیم صهیونیستی کمک کرد. این هماهنگی به نیروهای درون جامعه فلسطین منحصر نیست، بلکه ما با نیروهای خود در خارج از فلسطین و در تمام منطقه هماهنگی داریم و با آنان در اداره مقاومت مشورت می کنیم. نیروهای مقاومت با اندک امکانات خود و با ساده ترین سلاح، خونخوارترین و جنایتکارترین رژیم تاریخ بشر را به زانو در آورده است و این رژیم اعتراف کرد که بیش از 30 نظامی خود را از دست داده است؛ مقاومت تاکنون توانست بسیاری از نظامیان صهیونیست را به هلاکت برساند».
وی با اشاره به پیشنهاد مصر درباره اداره غزه گفت: «مصر به ما پیشنهاد داد که یک گروه مسئولیت اداره غزه را به عهده گیرد و ما نیز با جدیت به این پیشنهاد پرداختیم. در این راستا گامهای مهمی برداشتیم و با پیشنهاد مصر در مورد اداره غزه به دست یک کمیته اداری که با حمایت مصر آن را اداره می کند، به توافق رسیدیم. این کمیته از چند متخصص در زمینه های مختلف تشکیل می شود و باید ارتباط مستحکمی با کرانه باختری داشته باشد. این کمیته باید از حمایت مالی برخوردار شود. کما اینکه باید از آن در برابر هر نوع تهدیدی حمایت کرد. در مورد گذرگاه رفح باید گفت: ممکن است به یک سازوکار مشخصی در رابطه با بازگشایی آن برسیم تا بتوانیم زندگی را به باریکه غزه بازگردانیم و زمینه را برای ارسال کمکهای غذایی و دارویی فراهم کنیم. ما این توافق را با اداره پلیس در غزه در میان گذاشتیم و پیشنهاد کردیم که این امر با هماهنگی دولت مصر انجام گیرد».
وی در رابطه با توافق جنبش حماس و کمیته خاطرنشان کرد: « ما با این کمیته شرط کردیم که باید توانایی پاسخگویی به نیازهای باریکه غزه در زمان جنگ و پس از آن از بازسازی، امدادرسانی، تهیه پناهگاه، بهداشت و آموزش را داشته باشد».
وی با اشاره به توافق ماه ژوئیه گذشته با آمریکا گفت: در ماه ژوئیه با آمریکا به توافق رسیدیم که شروط نتانیاهو و کارشکنی های رژیم اشغالگر مانع آن شد. علی رغم آن ما آماده ارائه توافق دیگری هستیم که شواری امنیت نیز از آن حمایت می کند، اما مانع بزرگ ما کارشکنی نتانیاهو است. البته پیشنهاد اخیر آمریکا به موضوع آتش بس و بازگشت آوارگان اشاره ای نکرده است، بلکه به مساله بازگرداندن اسرای رژیم صهیونیستی اشاره دارد».
وی در پایان با اشاره به توانایی ها و امکانات کشورهای عربی و اسلامی خاطرنشان کرد: «آیا منطقی است که رژیم اشغالگر با حامیان آن هر شرطی که بخواهند بر ما تحمیل کنند، و ما با این همه امکانات و توانایی نتوانیم به حقوق قانونی خود دست یابیم. آیا جامعه عرب و جهان اسلام توانایی مواجهه با این رژیم را ندارد».
انتهای پیام/