مجوز به سازمان فنی وحرفه ای برای افزایش 30درصدی تعرفه خدمات
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا در مصوبهای به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور مجوز دادند که تعرفه خدمات آموزشی را به میزان حداکثر ۳۰ درصد افزایش دهد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1404، تبصرههای 6، 7 و 8 را بررسی کردند؛ برخی مواد برای تامین نظر شورای نگهبان اصلاح و برخی به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.
ایرادات تبصرههای 6 و 7 ویرایشی بود که رفع شد.
جزء 1 بند (ث) تبصره 8 برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد؛ در این بند آمده است: «شرکتهای دولتی، بانکها و موسسات انتفاعی وابسته به دولت مندرج در قانون بودجه سنواتی مکلفند حداقل یک درصد (1%) از اعتبار هزینههای (جزء (1) جدول مصارف پیوست شماره (3) خود را برای همافزایی و ارتقای فعالیتها و تولیدات فرهنگی براساس آییننامهای که با رعایت مفاد بند «ب» ماده (76) قانون برنامه هفتم پیشرفت توسط کارگروه موضوع بند مذکور تعیین شده ، اختصاص دهند.»
همچنین بند الحاقی 2 تبصره 8 نیز به کمیسیون تلفیق ارجاع شد که در آن آمده است: «کلیه واحدهای آموزشی دولتی وزارت آموزش و پرورش و دانشگاههای وابسته از پرداخت هزینههای آب، برق، گاز تا سقف الگوی مصرف معاف هستند. الگوی مصرف طی دستورالعملی توسط وزارتخانههای نفت و نیرو و با همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه کشور حداکثر تا دو ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون تهیه و ابلاغ میشود.»
بند الحاقی 4 تبصره 8 نیز به شرح زیر اصلاح شد:
«سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور مجاز است تعرفه خدمات آموزشی در بخش دولتی و غیردولتی مهارتآموزان دارای توان پرداخت (حداکثر پنج دهک برخوردار) را با استفاده از اطلاعات پایگاه رفاه ایرانیان، به میزان حداکثر سی درصد (30%) افزایش داده و منابع حاصل را به حساب درآمد عمومی نزد خزانهداری کل واریز نماید. منابع حاصل از طریق ردیف هزینهای مربوط به سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور برای توسعه و حمایت اختصاص مییابد. نحوه شناسایی مهارتآموزان مشمول و دهکبندی مربوط و نرخ تعرفه دریافتی این بند به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و پس از تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب هیات وزیران میرسد.
همچنین بند الحاقی 6 تبصره 8 به کمیسیون ارجاع شد که در آن آمده است: «در اجرای تبصره بند «ب» ماده (88) قانون برنامه هفتم پیشرفت و در راستای رفع کمبود سرایدار در مدارس، نیروهای خدماتی وزارت آموزش و پرورش (مدرسهیاران) بر مبنای نوع، ماهیت و حجم فعالیت بعد از گذراندن دوره آموزشی ویژه که توسط وزارت مذکور طراحی و برگزار میشود علاوه بر حقوق و مزایای دریافتی از حداقل 6854 امتیاز و حداکثر 9816 امتیاز که میزان آن در هر یک از مشاغل خدماتی توسط وزارت آموزش و پرورش تعیین و در ضریب حقوق سالانه ضرب میشود برخوردار میشوند . این امتیاز مشمول کسور بازنشستگی موضوع ماده (106) قانون مدیریت خدمات کشوری میباشد و در انتهای احکام کارگزینی درج میشود . سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی مکلفند ترتیبات قانونی اتخاذ نمایند تا سرایدار (مدرسهیار) برای مدارس تأمین شود.»
انتهایپیام/