اخبار سیاسی

نیروگاه‌ها با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر توسعه یابند

خبرگزاری مهر

نیروگاه‌ها با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر توسعه یابند

به گزارش خبرنگار مهر، سمیه رفیعی در تشریح جلسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، گفت: در آخرین جلسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست، وضعیت تولید و تأمین چای مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس آمارها، در حال حاضر حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار تن چای در کشور مصرف می‌شود که از این میزان، بالغ بر ۳۰ هزار تن به صورت تولید داخلی است و مابقی از طریق واردات تأمین می‌شود. ثبت سفارش برای واردات چای در سال جاری حدود ۴۰ هزار تن در نظر گرفته شده است که سال‌های گذشته این رقم بیشتر بوده است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علت تصمیم گیری برای این میزان ثبت سفارش، تعیین تکلیف موجودی انبارها است، به این معنا که بهتر است به جای افزایش ثبت سفارش بیشتر، موجودی انبارهای داخلی مشخص شده و بعد با توجه به نیاز کشور به واردات جدید، اقدام شود. یکی از نکات مهم مطرح شده در این جلسه، ضرورت بررسی وضعیت انبارها قبل از هرگونه تصمیم‌گیری درباره واردات بیشتر بود.

رفیعی متذکر شد: همچنین، یکی از مشکلات کشور در موضوع چای به بسته‌بندی این محصول بازمی‌گردد، به نحوی که کارخانجات ایجاد شده جهت بسته‌بندی چای چندین برابر مصرف و نیاز داخلی ایجاد شده اند که این مطلب چالش‌هایی را در این حوزه به وجود آورده است.

وی افزود: در ادامه، کمیسیون میهمان وزارت نیرو در جلسه مشترک وزیر نیرو با اعضای کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست بود. در این جلسه مباحثی درباره مدیریت مصرف برق و تأمین سوخت نیز مطرح شد. وزیر نیرو بر لزوم توجه جدی به این موضوع تأکید کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در مدیریت و برنامه‌ریزی برای مصرف برق، تأکید کمیسیون بر تأمین برق لازم برای کشاورزی بود که مورد مطالبه کشاورزان کشور است‌.

رفیعی بیان کرد: کمیسیون همچنین بر توسعه نیروگاه‌ها با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی و هسته‌ای تأکید کرد که وزیر نیرو ضمن تأیید این مطلب عنوان کرد وزارت نیرو نیز باید اختیار لازم برای برنامه‌ریزی و تنظیم برق تولیدی ناشی از منابع انرژی تجدیدپذیر را داشته باشد.

رفیعی اظهار کرد: پرداخت بدهی وزارت نیرو به پیمانکاران و تولید کنندگان برق از دیگر موارد مورد درخواست وزیر نیرو بود به نحوی که در لایحه بودجه منابع تأمین این بدهی دیده شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیسیون تأکید بر افزایش راندمان نیروگاه‌ها داشتند که متأسفانه وضعیت بهروه وری در نیروگاه‌ها قابل دفاع نبوده و باید برای بهبود این شرایط فکر عاجلی شود. تأمین آب و برق پایدار برای کشاورزان به عنوان پیشرانان عرصه امنیت غذایی، مهمترین خواسته کمیسیون بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا