اخبار سیاسی

وقتی آتش نفرتی که صهیون ها روشن کردند دامن گیر خودشان می‌شود

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه تورانلو – هرچه موج جنایت بیشتر میشود تنفر در احساسات عمومی نیز افزایش می‌یابد و این انگار موجی موازی است که هم زمان با هم حرکت میکند و حالا همزمان با به اوج رسیدن جنایات رژیم صهیونیستی موج تنفر جهانی نیز از این رژیم جانی به اوج خود رسیده است.

شاهد مثال آن هم میتوان به ۱۷ آبان ماه و به درگیری شهرک ‎نشینان صهیونیست با هواداران تیم فوتبال آژاکس در هلند اشاره کرد که این درگیری پس از آن روی داد که صهیونیست‌ها اقدام به آسیب به پرچم‌های فلسطین کردند.

رویدادی که مشابه آن را در ۲۵ آبان ماه و این بار در فرانسه شاهد بودیم که  با وجود تدابیر امنیتی بالا، در جریان بازی فرانسه و رژیم اسرائیل، ناآرامی‌ها و درگیری‌هایی بین هواداران تیم فرانسه در استادیوم دوفرانس پاریس رخ داد. به گزارش رسانه‌ها، حدود ۵۰ نفر در این درگیری‌ها در این بازی که در چارچوب لیگ اروپا برگزار شد، شرکت داشتند. نیرو‌های امنیتی و پلیس به سرعت وارد عمل شده و دو گروه را از هم جدا کردند.

تازه‌ترین اتفاق، اما شنبه رخ داد؛ سوم آذر ماه و این بار در امارات …

خاخام صهیونیستی یا یک افسر صهیونیستی؟ مساله این است 

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی  عصر روز شنبه در بیانیه‌ای از طرف موساد تأکید کرد که زوی کوگان، شهروند اسرائیلی-مولداویایی و فرستاده جنبش “حباد” در امارات از ظهر پنجشنبه گذشته ناپدید شده است و در نهایت نیز اعلام شد که مقامات اماراتی جسد خاخام صهیونیست را پیدا کرده‌اند.

موضوعی که بیش از پیش نشان میدهد که جهان از جنایات این رژیم به ستوه آمده است.

سهیل کثیری‌نژاد، کارشناس مسائل رژیم صهیونیستی در این باره گفته است: جنبش حباد در امارات یک جنبش یهودی-مذهبی به شدت افراطی است که از حیث دینی گرایش‌های عرفانی دارد و از نظر سیاسی هم به شدت ملی-مذهبی است. این جنبش در حمایت از رژیم صهیونیستی نسبت به سایر جریان‌ها تندتر است و از این جهت جنبش مهمی برای رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: این جنبش در بسیاری از کشور‌های دنیا شعبه و نمایندگی دارد. در برخی جا‌ها به صورت رسمی و علنی و برخی اوقات هم به صورت غیر علنی ورود می‌کند، چون جنس فعالیت‌هایش به دلیل اینکه بسیار گسترده است، فرصت خوبی را فراهم کرده تا در کنار سایر بنیاد‌های صهیونیستی به یک مجموعه پوششی تبدیل شود که بتواند کار‌های مهمی انجام دهد؛ برای مثال سال ۲۰۱۴ که هنوز روابط امارات و رژیم صهیونیستی علنی نشده بود از اولین مراکز صهیونیستی که در امارات فعالیت علنی خود را اعلام کرد، همین جنبش حباد بود.

وی افزود: با اینکه تعداد یهودیان در امارات زیاد نیست؛ برای مثال در سال ۲۰۱۴ فقط حدود ۲۰۰۰ یهودی در امارات زندگی می‌کردند و این ۲۰۰۰ نفر در کشوری که حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد، چندان به فعالیت گروهی نیاز ندارند؛ همین امر هم این جنبش را مشکوک کرده بود.

کثیری‌نژاد افزود: همین جنبش شاهد بودیم که سوپر مارکت‌های زنجیره‌ای تاسیس کرد که اولاً محل مناسبی برای رفت و آمد‌های اسرائیلی‌ها و یهودی‌ها در هر کشور هستند و می‌توان محموله‌ها را با این پوشش جابه‌جا کرد و همچنین تراکنش مالی قابل توجهی دارند و پوشش خوبی است برای خیلی از اقداماتی که در هر کشور نیاز است.

وی ادامه داد: جالب این است که رژیم صهیونیستی وی را از سربازی معاف کرده بود و یک ماموریت امنیتی برایش در امارات تعریف کرده بود. او دیدار‌های متعددی با سران رژیم صهیونیستی هم داشته است؛ یعنی عملا یک سفیر بوده و در حد یک چهره دیپلماتیک جایگاه داشته است. در واقع جایگاهش بالاتر از چیزی است که بعضاً در رسانه‌ها صرفاً به عنوان نماینده جنبش حباد از وی یاد می‌شود و ما می‌توانیم بگوییم که فعالیت‌هایش مخفی نگه داشته شده است.

وقتی کار برای صهیون‌ها در کل جهان سخت می‌شود 

محمد حسن قدیری ابیانه سفیر پیشین کشورمان نیز با اشاره به این رخداد گفته است: بسیاری از مردم جهان در اقصی نقاط دنیا سعی دارند تا تلاش کنند تا این موتور آدم‌کشی را متوقف کرده و به کمک فلسطینی‌ها بشتابند. ما شاهدیم که در بسیاری از کشور‌های غربی که دولت آنها حامی اسرائیل هستند مردم با حضور در میادین اصلی شهر حمایت خودشان را از فلسطین و آزادسازی آن اعلام میدارند و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم می‌نمایند. در انگلستان بسیاری از افراد با حضور در روبه‌روی بی‌بی‌سی این رسانه را به دروغ‌پراکنی متهم کردند.

موضوع به همین جا ختم نمی‌شود؛ امروز در اصل یک نوع ناامنی فراگیر برای اسرائیلی‌ها وجود دارد که گستره آن در سرتاسر جهان است. چندی پیش بود که در یک بازی فوتبال بین تیم‌های اسرائیلی و هلندی بین مردم هلند و تماشاگران طرفدار رژیم صهیوینستی درگیری شدیدی رخ داد و چند تن از آنان زخمی شدند.

این کارشناس گفت: حتی کار به جایی رسیده است که یک خاخام متعصب اسرائیلی که در ارتش صهونیستی نیز فعال است در امارات کشته شده و پس از چند روز جنازه اش پیدا شد! اسرائیل به خوبی از این ناامنی و خطری که صهیونیست‌ها را تهدید می‌کند با خبر است و به اتباع خودش هشدار داده که فعلا به برخی از مناطق جهان از  جمله امارات سفر نکنند.

او ادامه داد: نکته قابل توجه این است که چنین اقداماتی نه به شکل سازماندهی شده که خودجوش و بداهه‌ای است و همین موجب شده که کار برای صهیونیست‌ها سخت شود و همانطور که این کارشناس هم اشاره کرد کار امروز برای رژیم صهیونیستی سخت شده است؛ انقدر سخت شده است که حکم دستگیری نتانیاهو از دل یک دادگاه غربی بیرون آمده است.

خاخام صهیونی:  نباید هیچ کدام از فلسطینی‌ها را زنده بگذاریم

 ابوالفضل ظهره وند کارشناس مسائل سیاست خارجی در این باره گفته است: امروز یک دادگاهی که غربی‌ها به آن افتخار میکنند نظیر دیوان بین المللی لاهه که اصلا فلسفه اش غربی است و در هلند است نتانیاهو را محکوم کرده و دستور مجازاتش را میدهد  که همین شدت خباثت و جنایت کاری نتانیاهو را نشان میدهد. امروز غربی‌هایی که رای شان با نتانیاهوست  و از کشتار‌ها در  این ۱۴ ماه حمایت کردند امروز مجبورند به رای دادگاه لاهه تمکین بکنند و این تازه ابتدای ماجراست؛ ماجرای نفرتی که خود صهیون‌ها چراغ آن را روشن کردند؛ همان صهیون‌هایی که خاخام دیگرشان معتقد بود: بر ما واجب است که زنان و کودکان فلسطینی را بکشیم. نباید هیچ کدام از فلسطینی‌ها را زنده بگذاریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا