اخبار فرهنگی

انقلاب اسلامی به جامعه زنان هویت و جامعیت بخشیده است

مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: انقلاب اسلامی اثبات کرد که زنان می‌توانند به عنوان مربیان جامعه و سردمداران تغییر و تحول اجتماعی در حرکت‌های مجاهدانه جهت‌دهی و نقش‌آفرینی کنند.

خبرگزاری تسنیم

سارا طالبی، مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم در تبیین سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار زنان گفت: یکی از محوری‌ترین بحث‌هایی که از منظر مقام معظم رهبری مهم است و باید به آن بپردازیم، مسأله معرفت‌شناسی در حوزه زن است که خوشبختانه این موضوع در سه سال اخیر در مسیر گفتمان‌سازی هم قرار گرفته است.

او با بیان این که تأکیدی که رهبر انقلاب در مباحث روحی و معنوی بین زن و مرد دارند، باید واکاوی شود، تصریح کرد: کلیدواژه «زوج» در قرآن کریم، هم شامل مرد و هم شامل زن است و دقت‌ها و ظرایفی که رهبر معظم انقلاب از آیات قرآن استخراج می‌کنند، هنوز در تفاسیر مطرح این دقت نظر را نداریم و نوعی نگاه‌ سنتی همچنان حاکم است.

طالبی با اشاره به این که زنان می‌توانند در سازندگی و پیشرفت مادی و معنوی اجتماع پیشرو باشند، گفت: یکی از نکات مهمی که رهبر انقلاب همواره تأکید می‌کنند بحث نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی است. متأسفانه برداشتی که ما برخی متدین‌ها داریم این است که زنان فقط در لایه زنان می‌توانند اثرگذار باشند؛ اما انقلاب اسلامی اثبات کرد که زنان می‌توانند به عنوان مربیان جامعه و سردمداران تغییر و تحول اجتماعی در حرکت‌های مجاهدانه جهت‌دهی و نقش‌آفرینی کنند.

مدیر مرکز راهبری و هماهنگی امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر این که رهبر انقلاب به پیشرو بودن بانوان در انقلاب اسلامی نگاه ویژه ای دارند، تصریح کرد: ایشان در حالی که قائل به تأثیرگذاری جنسیت در لایه‌های وجودی هستند؛ اما قائلند که در عرصه‌های مختلف، راه کمالات برای زن و مرد باز است. به همین دلیل در بحث جهاد علمی و جهاد فرهنگی هم نقش آفرینی زن و مرد را مؤثر می‌دانند و به این روایت استناد کردند که «مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِم.»

او با بیان این که مفهوم «حرام سیاسی» از منظر رهبر معظم انقلاب نیازمند بررسی و تبیین جدی‌تری است، اظهار داشت: رهبر انقلاب در خصوص معاشرت زن و مرد بر مراعات حدود اسلامی تأکید همیشگی دارند. ایشان با عبارت «حرام سیاسی» به ماجراهای کشف حجاب، یک وجهه جمعی و اجتماعی دادند، اتفاقاً این مسأله از نیازمند پردازش بیشتری از سوی اهالی فرهنگ و اندیشه است؛ چرا که «حجاب» یک بعد فردی و یک بعد اجتماعی دارد و آن بعد اجتماعی بر ارتقای اثر فردی حجاب بسیار سهیم است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا