اخبار فرهنگی

جزئیات مراسم ترحیم آیت الله لواسانی اعلام شد

مراسم ختم آیت الله سیدعلی حسینی لواسانی عصر روز یکشنبه در حوزه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها برگزار می‌شود. وی از اولین مربیان تربیتی شهید حسن طهرانی مقدم محسوب می‌شد.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله حاج سید علی حسینی لواسانی فرزند مرحوم آیت‌الله حاج سید حسن حسینی لواسانی و از علمای شهر تهران و رئیس حوزه علمیه زینب کبری سلام الله علیها روز گذشته در سن 89 سالگی به رحمت خدا پیوستند.

برنامه تشییع و تدفین این عالم بزرگوار عصر روز گذشته انجام شد و مراسم ختم ایشان عصر فردا از ساعت 14 و 30 دقیقه عصر در حوزه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیها به آدرس تهران، پاسداران، میدان هروی، انتهای خیابان شهید پناهی نیا، قبل از پل شهید زین الدین، خیابان شهید نادر زندی، کوچه شهید قادری  برگزار خواهد شد.

 لازم به ذکر است مراسم شب هفت آن عالم فقید پنجشنبه 6 دی ماه از ساعت 18:30 الی 20:30 در همین مکان برگزار می‌شود.

بر پایه این گزارش،‌ آیت الله سیدعلی حسینی لواسانی متولد 1314 در لبنان دیده به جهان گشود، پدر بزرگوار ایشان علامه آیت الله حاج میرزا سید حسن، از علمای جهان تشیع بود که در لبنان و عراق به تبلیغ می پرداخت.   ایشان در خانواده ای تربیت شد که همگی از علمای اسلام بودند و عمر خود را در راه تحصیل و تدریس علوم دینی صرف کردند. یکی از برادرهای ایشان، سیدعباس حسینی لواسانی نام دارد که در اوایل انقلاب در سفارت ایران در انگلیس مشغول فعالیت بود که در حمله ی چریک های عراقی و اوباش به سفارت ایران در لندن، پس از شش روز محاصره در تاریخ 11 اردیبهشت 1359 به مقام والای شهادت رسید. برادر دیگر ایشان مرحوم سیدمحمد نام دارد.

آیت الله سیدعلی لواسانی پس از بازگشت به ایران و ازدواج با خانم هادیه روحانی، به تحصیل در علوم حوزوی پرداختند. ایشان در محله سرچشمه تهران، امام جماعت و مدیر مسجد بودند. مسجدی که خود ایشان با کمک بچه‌های نوجوانی که در کوچه‌ها بازی می‌کردند، ساختند و نامش را گذاشتند مسجد زینب کبری سلام الله علیها. بچه‌هایی که با کمکشان مسجد را برپا کرده بودند، همگی بچه‌های مسجد و از جوانان انقلابی شدند. اولین کسی که از بین این بچه‌ها شهید شد، علی تهرانی مقدم بود که در آبادان به شهادت رسید. بچه‌ها همه به جبهه رفتند و یا شهید شدند و یا تا همین حالا در رده‌های بالای سپاه و ارتش، مشغول خدمت به نظام و اسلام هستند. مسجد کوچکی در سرچشمه تهران مرکز پرورشی برای افراد نامدار و بزرگ شد که یکی از آنها شهید حسن طهرانی مقدم بود.

از ویژگی‌های متمایز این شخصیت عارف، پارسا و سالک تربیت نفوس و سرباز برای اسلام و انقلاب اسلامی بود. ایشان عالمی عامل و اهل سیر و سلوک معنوی و بسیار مأنوس با اهل بیت(ع) و مؤدب به آداب تربیتی مکتب اهل بیت(ع) بودند.

از آثار مکتوب ایشان می‌توان به کتب: شکوفه‌های سور قرآن ، مناظره علمای بغداد، زندگانی چهارده معصوم، مصباح‌  الثقلین وشکوفه‌های حکمت اشاره کرد. ایشان طی چند دهه اخیر مدیریت و مسئولیت حوزه علمیه زینب کبری سلام الله علیها را بر عهده داشتند و در آنجا همواره به تعلیم و تربیت طلاب مشغول بودند.

خبرگزاری تسنیم این مصیبت را به محضر امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری و  بیت معظم لواسانی(بیت علم و شهادت) و شاگردان و مدیران آن مرحوم تسلیت عرض می‌کند

انتهای‌پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا