اخبار فرهنگی

وزیر آموزش و پرورش خانواده‌ها را به تماشای «باغ کیانوش» دعوت کرد

خبرگزاری مهر

وزیر آموزش و پرورش خانواده‌ها را به تماشای «باغ کیانوش» دعوت کرد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش به همراه جمعی از معاونان و مشاوران خود شب گذشته ۳ دی به تماشای فیلم سینمایی «باغ کیانوش»، محصول مشترک باشگاه فیلم سوره و کانون پرورش فکری، به کارگردانی رضا کشاورز و تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نشستند.

در این مراسم حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، محمدجواد موحد تهیه‌کننده اثر و جمعی از بازیگران نوجوان فیلم از جمله ابوالفضل حسن‌خان‌پور، اشکان اردستانی، دانیال جعفری و گرشا نامورصدیق حضور داشتند.

پس از نمایش فیلم، از عوامل این اثر سینمایی با حضور وزیر آموزش و پرورش تجلیل به عمل آمد.

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به اینکه «باغ کیانوش» یک فیلم منحصر به فرد و ارزشمند است، گفت: از تمام دست اندرکاران این اثر که در تولید آن نقش داشتند، تشکر می‌کنم. انتقال ادبیات دفاع مقدس به نسل جدید با زبان هنر کار سختی است که با بازی خوب بازیگران و نوجوانان این اثر رقم خورد.

وی ادامه داد: در حقیقت «باغ کیانوش» ادبیات مقاومت و دفاع مقدس را در یک قالب هنری بسیار زیبا با همان تصورات کودکانه بچه‌ها در فضای خوبی به نسل جدید منتقل کرد. این هنر فیلم و ویژگی منحصر به فردش است و این خلا کاملا وجود دارد که ما کمتر می‌توانیم برخی از ارزش‌های فرهنگی خودمان را به کودک و نوجوان منتقل کنیم. این نسل نه اینکه با کتاب انس نداشته اما شاید بهتر باشد که پیام‌های مختلف را در قالب‌های هنری مثل فیلم به بهترین شکل ممکن به آن‌ها منتقل کنیم.

کاظمی تصریح کرد: من دعوت می‌کنم از همه خانواده‌های عزیز که دانش آموزان و فرزندان خود را به تماشای فیلم سینمایی «باغ کیانوش» ببرند و این فیلم را فرصتی بدانند که پیام خوب و ارزشمندی را به نسل جدید منتقل می‌کند. زبان نسل جدید بیش از آنکه زبان دیگری باشد. ناگفته نماند که ما در وزارت آموزش و پرورش ظرفیت‌های بسیاری داریم که باید روی آن‌ها کار کنیم تا بدانیم چگونه می‌توانیم در اختیار بخش‌های مختلف برای تولید آثار هنری قرار دهیم.

سپس حامد علامتی در سخنانی گفت: تمام کارهایی که کانون پرورش فکری روی آن سرمایه‌گذاری می‌کند، باید چند ویژگی مهم داشته باشند؛ اول اینکه یا باید برای مخاطب کودک و نوجوان باشد و یا درباره آنها. دوم اینکه کار باید درجه یک باشد و ما به کار غیر درجه یک نمی‌اندیشیم، چون خانواده‌ها به آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری اعتماد دارند. همچنین کاری که کانون روی آن سرمایه‌گذاری می‌کند، باید مخاطب را به فکر وادارد.

وی ادامه داد: «باغ کیانوش» همه این ویژگی‌ها را دارد. ابتدا اینکه مبتنی بر کتاب «باغ کیانوش» است. بعد اینکه اثری درجه یک است و جوایزی از جمله ۳ پروانه زرین بهترین فیلم و بهترین دستاورد فنی و هنری و جایزه بخش نوجوان از سی و ششمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان و سیمرغ بلورین بهترین دستاورد هنری و جایزه آرمان از چهل و دومین جشنواره فجر را دریافت کرده است. این اثر نتیجه اعتماد به جوانان مومن و کاربلد است و دستگاه تعلیم و تربیت در کنار کار با بزرگان سینما باید به جوانان نیز اعتماد کند.

محمدجواد موحد تهیه‌کننده فیلم در پایان گفت: ایده اولیه «باغ کیانوش» از کتابی با همین نام شکل گرفت که زحمت عزیزان در کانون بود. خوشحالم که حوزه هنری و کانون پرورش فکری برای تولید این اثر از ما حمایت کردند. ما به طور ویژه تاکید داشتیم اثری ویژه نوجوان تولید کنیم و مخاطب هدفمان سنین نوجوانی بود. خوشحالیم که تاکنون نزدیک به نیم میلیون مخاطب فیلم را تماشا کردند و توانستیم پُرفروش‌ترین فیلم نوجوان سینمای ایران باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا