اخبار گیلان

«روایت اول» و «امیدآفرینی» دو اصل مورد تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان

رشت - ایده آل خبر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت دو اصل «روایت اول» و «امیدآفرینی» در جامعه با تشریح و تبیین دستاوردهای نظام سلامت به بهره گیری از همه ظرفیت‌ها در جهت تحقق جهاد تبیین تاکید کرد.

ایده آل خبر

به گزارش ایده آل خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ نخستین نشست شورای رسانه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان امروز با حضور دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و اعضای شورا در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به وضعیت تشکیلاتی دانشگاه، اظهار کرد: خدمات سلامت‌محور در استان گیلان با تمام ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی به جمعیت بالغ بر دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفری و همچنین جمعیت شناور چند میلیونی به صورت مستقیم و مستمر در حال انجام است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی گیلان خدمات بی‌منتی به مردم و ذینفعان ارائه می‌کند و باید این خدمات بازگو شود، افزود: مهمترین تلاش شورای رسانه دانشگاه باید تدوین سیاست‌گذاری در جهت تهیه بسته‌های رسانه‌ای متناسب با ذائقه مخاطبان باشد.

تلاش مستمر برای انعکاس صحیح اخبار از مصادیق جهاد تبیین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان یکی از مصادیق جهاد تبیین را کار و تلاش مستمر و انعکاس صحیح اخبار در بستر رسانه دانست و گفت: تبیین دقیق دستاوردها و حفظ امید جامعه باید مورد توجه همگان باشد.

مصون ماندن مردم از نگرانی با روایت اول در تبیین رویدادها

دکتر آشوبی با اشاره به حساس بودن مقوله‌های امنیت و سلامت و لزوم حفظ این دو نعمت، تصریح کرد: با توجه به گسترش و تنوع رسانه‌ها، افزایش نیازمندی مردم به خدمات سلامت و همچنین وجود برخی از نواقص در بستر بهداشت، درمان و آموزش لازم است بیان اقدامات، ناکارآمدی‌های احتمالی و مطالبات مردم و دیگر گروه‌های مرتبط با روایت اول و صحیح به مردم به‌جا، به‌هنگام و به موقع بازگو شود تا مردم کمترین نگرانی را در دریافت خدمات داشته باشند.

امیدآفرینی در جنگ روایت‌ها ضروری است/ اگر به موقع روایت نکنیم، با ابزار رسانه دشمن روایت می‌شویم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهمیت امید آفرینی در جنگ روایت‌ها، تصریح کرد: بیان واقعیت‌ها، به موقع روایت کردن، بهره‌مندی از ظرفیت رسانه‌های فعال و خود را در معرض سوال قرار دادن باید در شرایط کنونی مورد توجه باشد چرا که اگر درست روایت نکنیم و نسبت به رخدادهای پیرامون خود بی‌توجه و حتی کم توجه باشیم، یقیناً معاندان و مغرضان اولاً مزی‌تها و اقدامات امیدوارکننده را نمی‌بینند و ثانیاً آنگونه که بخواهند توسط ابزارهای خود نظام سلامت رت روایت کرده و واقعیت‌ها را وارونه جلوه می‌دهند.

اقدامات نظام سلامت آنگونه که باید، روایت نشده است

دکتر آشوبی با اشاره به اقدامات ارزشمند نظام سلامت طی چندسال اخیر در گیلان، گفت: خرید، نصب و راه‌اندازی چهار MRI در شهرستان‌ها، نهایی کردن عملیات اجرایی احداث بونکر، خرید تجهیزات سرمایه‌ای نظیر رادیو تراپی، پت اسکن و بسیاری از زیرساخت‌ها در این استان انجام شده که در سطح کشور کم‌نظیر بوده اما آنگونه که باید تشریح و تبیین نشده است.

ضرورت تشکیل شبکه منسجم رسانه در نظام سلامت گیلان

وی بر تشکیل شبکه منسجم رسانه‌ای در سطوح استانی و شهرستانی نظام سلامت تاکید کرد و گفت: باید با بهره‌گیری از ظرفیت جوانان با انگیزه، متعهد به ارزش‌ها و افرادی که به امنیت رسانه و نفوذ آن در جامعه اعتقاد دارند در تبیین دستاوردها، استفاده و با تهیه فرآورده‌های رسانه‌ای خوب و اثربخش، به جهاد تبیین جامه عمل بپوشانیم.

عملیات رسانه ای در جنگ ترکیبی باید چندوجهی باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به چندوجهی بودن جنگ ترکیبی و نقش رسانه در این جنگ فراگیر، خاطرنشان کرد: به‌کارگیری ابزارها و تکنیک‌ها در عملیات رسانه‌ای جنگ ترکیبی نیز باید ترکیبی و چندوجهی باشد که در غیر این صورت بازنده میدان روایت‌ها، خودمان خواهیم بود.

گفتنی است، در این نشست که تعدادی از مدیران مجرب روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان و کارشناسان این حوزه حضور داشتند، راهبردها و راهکارهای عملیاتی پیرامون اقدامات رسانه‌ای در حوزه جهاد تبیین و همچنین الزامات این عملیات رسانه‌ای در جنگ ترکیبی را تشریح و تبیین کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا