۵۲ درصد جمعیت گیلان تحت پوشش سلامت قرار دارند/ کاهش فرانشیز در مشکلات سرپایی از ۳۰ درصد به ۱۵ درصد/ ۵۰ بیماری صعب العلاج تحت پوشش بیمه سلامت
رشت - ایده آل خبر - دکتر محمود عاطف راد یادآور شد: بیمه سلامت ماهیانه به طور متوسط ۱۸۲ میلیارد تومان به بیمارستانها و مراکز طرف قرارداد با مرکز دانشگاه علوم پزشکی پرداخت می کند.
به گزارش ایده آل خبر – لیلا پاکیزه – دکتر محمود عاطف راد به مناسبت گرامیداشت سالروز تصویب بیمه همگانی خدمات درمانی کشور بیان کرد: با تصویب بیمه خدمات درمانی در ۳ آبان ۱۳۷۳ زمینه بیمه شدن همه آحاد فراهم و بهمین سبب در تقویم جمهوری اسلامی ایران از ۲۸ مهر تا ۴ آبان هفته سلامت نامگذاری شده است.
مدیر کل بیمه سلانت گیلان افزود: سازمان بیمه سلامت سه هدف؛ پوشش فراگیر بیمه برای آحاد جامعه، افزایش خدمات چه به لحاظ کمی و چه به لحاظ کیفی، حمایت و حفاظت مالی از بیمه شدگان را سه کار اصلی و مهم این سازمان می داند.
وی افزود: ۵۳ درصد جمعیت گیلان تحت پوشش سلامت قرار دارند به عبارتی بیش از ۱۳ هزار نفر تحت از جمعیت بیمه ای گیلان پوشش،بیمه سلامت هستند .
دکتر محمود عاطف راد با اشاره به انعقاد قرارداد با یک هزار و ۹۷۵ موسسه درمانی تصریح کرد: جمعیت بیمه شدگان گیلان توانستند طی یک سال گذشته بیش از ۴ هزار بار از مراکز درمانی خدمت بگیرند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان در راستای هزینه های جاری بیمه سلامت خاطرنشان کرد : اداره کل بیمه سلامت گیلان به طور متوسط ماهیانه مبلغ ۷۴ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی برای ۲۵ بیمارستان دانشگاهی پرداختی دارد.
دکتر محمود عاطف راد یادآور شد: بیمه سلامت ماهیانه به طور متوسط ۱۸۲ میلیارد تومان به بیمارستانها و مراکز طرف قرارداد با مرکز دانشگاه علوم پزشکی پرداخت می کند.
وی افزود: هزینه بستری برای همه بیماران وابسته به کمیته امداد و بهزیستی ، سه دهک پایین جامعه، و روستاییان و همچنین برای کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی رایگان است.
مدیر کل بیمه سلامت گیلان با تاکید بر کاهش فرانشیز در مشکلات سرپایی در بخش های آسیب پذیر از سی درصد به ۱۵ ررصد کاهش،گفت: تعرفه پرستاری در سال ۱۴۰۲ ،پنج میلیارد و ۳۰۰میلبون تومان بوده که به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شد و همچنین تعرفه پرستاری سال ۱۴۰۲ تا اردیبهشت ماه سالجاری که ۱۳ میلیارد تومان بوده پرداخت شد.
دکتر عاطف راد با تاکید بر تحت پوشش قرار دادن ۵۰ بیماری صعب العلاج در گیلان تصریح کرد: بیش از ۵۴ هزار نفر از این بیماران نشاندار و از تعهدات خدمات بیمه سلامت برخوردار شده اند.
وی در خصوص بیمه روستایی و پزشک خانواده خاطرنشان کرد: بیش از ۸۴ هزار روستایی و عشایری و شهرهای زیز ۲۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
دکتر عاطف راد در زمینه پرداخت پاداش به خانواده های بیماران مرگ مغزی گفت: برای خانواده هایی که عزیزانشان مبتلا به مرگ مغزی شده و اقدام به اهدای کلیه می کردند پاداشی به مبلغ ۵۸ میلیون تومان پرداخت میشد که این مبلغ و در ۶ ماه امسال به ۸۳ میلیون ارتقا یافته و در سال جاری برای خانواده هایی که بیمارانشان به این عارضه مبتلا شده بودند ۹ نفر بوده است.