اخبار اجتماعی

ایران می تواند پیشگام ارائه خدمات طب سنتی در جهان باشد

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا در حال قانون‌گذاری برای استفاده از ظرفیت‌ طب سنتی در کنار طب رایج هستند؛ گفت: در کشور ما این قابلیت وجود دارد که یکی از پیشگامان ارائه خدمات طب سنتی در جهان باشیم.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه  اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نفیسه حسینی یکتا؛ مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در آستانه برگزاری چهارمین جشنواره طب ایرانی، این رویداد را فرصتی ارزشمند برای متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به طب ایرانی دانست تا ضمن معرفی آخرین یافته‌ها و دستاوردهای علمی در این زمینه، با ظرفیت‌های این طب آشنا شوند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به ظرفیت‌های طب ایرانی در پیشگیری و کنترل بیماری‌ها بر ضرورت ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت کشور تاکید و بیان کرد: امسال محور ویژه چهارمین جشنواره طب ایرانی «ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت» است و این رویداد فرصتی مغتنم برای معرفی هرچه بهتر ظرفیت‌های این طب و همچنین ایجاد زمینه‌های لازم برای ادغام آن در نظام سلامت کشور است.

حسینی‌یکتا با اشاره به اسناد بالادستی کشور از جمله بند 12 سیاست‌های کلی سلامت که به شناساندن، تبیین، ترویج و توسعه طب ایرانی اختصاص دارد؛ تصریح کرد: ادغام طب ایرانی در نظام سلامت می‌تواند یکی از قابلیت‌ها و توانمندی‌های سیستم سلامت کشور ما باشد که بر شاخص‌های سلامت و اقتصاد آن موثر است.

وی با بیان اینکه امروزه بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا در حال قانون‌گذاری برای استفاده از ظرفیت‌های طب‌های سنتی و مکمل در کنار طب رایج هستند، افزود: در کشور ما این قابلیت وجود دارد که یکی از پیشگامان ارائه خدمات طب سنتی و مکمل و طب تلفیقی در دنیا باشیم.

حسینی‌یکتا، همچنین به نقش آموزش و پژوهش در توسعه این طب اشاره کرد و با بیان اینکه پژوهشگران ما  در حوزه طب و داروسازی سنتی برای چندمین سال متوالی در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند، اظهار کرد: با حمایت از پژوهش‌های علمی و ارتقای سطح آموزش در حوزه طب ایرانی، می‌توانیم به موفقیت‌های بزرگی در این زمینه دست یابیم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در ادامه به موفقیت چشمگیر جشنواره سوم اشاره و این رویداد مهم را فرصتی بی‌نظیر برای تبادل دانش و تجربیات در حوزه طب ایرانی دانست و ابراز امیدواری کرد: جشنواره چهارم با مشارکت پژوهشگران و علاقه‌مندان به این حوزه باشکوه‌تر از قبل برگزار شود تا گامی مهم در جهت حفظ و احیای طب ایرانی، این میراث ارزشمند فقط ملی باشد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا