اخبار اجتماعی

توسعه عدالت و ارتقا کیفیت آموزشی برای همه دانش آموزان

خبرگزاری مهر

توسعه عدالت و ارتقا کیفیت آموزشی برای همه دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، سید مصطفی آذرکیش معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با حضور در استودیو الفبای مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش به تبیین برنامه‌ها و الویت‌های معاونت آموزش متوسطه در دولت چهاردهم پرداخت و گفت: توسعه عدالت و آموزش باکیفیت برای همه دانش آموزان یکی از رویکردهای دولت چهاردهم در وزارت آموزش و پرورش است که تقویت و ارتقای کیفیت آموزش مدارس عادی دولتی و همچنین غنی‌سازی محیط‌های یادگیری و تنوع بخشی به آن همراه با ایجاد شبکه‌ای از این محیط‌ها برای ارتقای کیفیت آموزش از اقدامات اصلی معاونت آموزش متوسطه خواهد بود.

وی معلمان را محور آموزش به دانش‌آموزان و مسئول اصلی ارائه خدمات آموزشی و یادگیری خواند و به نقش اساسی آن‌ها در ارتقای کیفیت آموزشی مدارس دولتی به ویژه در مناطق کمتر برخوردار اشاره و تاکید کرد.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به سند تحول بنیادین و ضرورت نقش آفرینی تمام دستگاه‌های اجرایی برای اجراسازی آن تصریح کرد: استفاده از کلیه ظرفیت‌های درون و برون سازمانی و نقش آفرینی دستگاه‌های اجرایی کشور در کنار ارتقای نقش خانواده، بهره‌مندی از ظرفیت خیرین و نهادهای مردمی و عمومی در ارتقای فرایندهای آموزشی بسیار اثرگذار خواهد بود.

وی افزود: تحول در حوزه فناوری و نوآوری درجهت ارتقا کیفیت یادگیری با ورود هوش مصنوعی و ابزارهای جدید مثل واقعیت افزوده و واقعیت مجازی برای ایجاد تأثیر مثبت در فرایند تعلیم و تربیت از اهمیت بالایی برخوردار است.

عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: تلاش ما این است که از شأن سیاست‌گذاری حوزه ستادی، رعایت کرامت انسانی معلمان و دانش آموزان و ارتقای توانمندی حرفه‌ای و تخصصی معلمان در طول فعالیت‌ها و برنامه‌ها حمایت کنیم.

آذرکیش با اشاره به شیوه نامه اجرایی الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش افزود: این شیوه‌نامه با امضای مقام عالی وزارت به تمام واحدهای آموزشی ابلاغ شد که توجه به مأموریت‌ها، وظایف و اختیارات آن و تلاش برای اجرایی‌سازی آن مورد انتظار و تاکید است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، مدرسه را براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش کانون تربیت محله نامید و گفت: اجرای تربیت متوازن، جامع و کامل در قالب تربیت تمام ساحتی برای دانش آموزان و استفاده از کلیه ظرفیت‌های موجود در این مسیر مانند استفاده هوشمندانه از فناوری اطلاعات از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه و کارکردهای گروه‌های آموزشی به عنوان مرجع علمی و حلقه واسط بین حوزه ستاد و صف تصریح کرد: باوجود بیش از ۷۴ دبیرخانه راهبری کشوری برای دروس در معاونت آموزش متوسطه، گروه‌های آموزشی می‌توانند برای اجرای بهینه محتواهای تولیدشده در سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی و آموزش و توانمندسازی معلمان برنامه ریزی همکاری کنند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: با همکاری، همیاری و همدلی معلمان و دانش آموزان عزیز می‌توان برای آینده روشن نظام تعلیم و تربیت متوازن فرزندان ایران اسلامی در قالب برنامه‌های تمام ساحتی و زیرنظام‌های شش‌گانه اقدام نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا