دستیاری پزشکی در سال 1404 به عنوان شغل در نظر گرفته می شود
وزیر بهداشت گفت: هیات دولت تصویب کرد در سال ۱۴۰۴، دستیاری پزشکی بهعنوان شغل در نظر گرفته شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا ظفرقندی در مراسم مجمع عمومی سالیانه نظام پزشکی، حل مشکلات حوزه سلامت و جامعه پزشکی را نیازمند انسجام بدنه جامعه پزشکی، دولت و مجلس دانست و گفت: روز گذشته در جلسات فشرده دولت، یک ساعت فرصت داشتیم که در مورد مشکلات و راهکارهای آن مباحث مهمی مطرح شد.
وی بیان کرد: روز گذشته هیئت دولت تصویب کرد در سال 1404، دستیاری پزشکی بعنوان شغل در نظر گرفته شود. امیدواریم این موضوع توسط نمایندگان مجلس هم تصویب شود.
وی افزود: بر اساس قانون و اسناد بالادستی، سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشورمان باید همتراز و بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد اما این سهم در حال حاضر به 4 درصد رسیده که تلاش ما رساندن آن به حداقل 7 درصد است و با حضور دکتر پزشکیان در ریاست جمهوری و هماهنگی سازمانهایی مانند برنامه و بودجه، فرصت ویژه ای برای حل چالشها داریم.
وزیر بهداشت با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی علاوه بر نقادی در تصمیم سازی ها نیز باید مشارکت موثری داشته باشد، افزود: قانون سازمان نظام پزشکی در سال 83 اصلاح و در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز تصویب شد اما امروز پس از گذشت 20 سال لازم است این قانون بازنگری و اصلاح شود.
ظفرقندی تصریح کرد: در قانون قبلی، حق تعیین تعرفه بخش خصوصی بر عهده سازمان نظام پزشکی بود که یکی از مزایای آن قانون محسوب میشد اما بعدًا این کار در احکام دائمی قرار گرفت.
وزیر بهداشت گفت: با کمک سازمان نظام پزشکی می توانیم این قانون را برای اصلاح به مجلس ارائه کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در بحث مسائل حوزه پزشکی، انتظار داریم تا پایان آبان ماه که قرار است بودجه تقدیم مجلس شود، جلسات شورای عالی بیمه زودتر تشکیل شده و تعرفه و قیمت تمام شده قبل از لایحه بودجه اعلام شود.
وی با بیان اینکه انتظار از جامعه پزشکی و سازمان نظام پزشکی این است که به غیر از انتقاد بتواند تصمیم سازی کند و زمانی این سازمان موثر بوده که تصمیم سازی کرده است، گفت: انتخابات نظامپزشکی باید قوی و پرشور و با سلایق مختلف باشد تا حداکثر جامعه پزشکی شرکت کنند.
وزیربهداشت با بیان اینکه حمایت از محرومین و فقرا که برای درمان نیاز جدی دارند باید اصل قرار گیرد، تاکید کرد: بیمار غیر از رنج بیماری نباید رنج دیگری داشته باشد. در ساختاری که در برنامه هفتم تعریف شده گسترش شبکه بهداشت و پزشکی خانواده و ارجاع باید سامان گیرد و اگر کسی خارج از این ساختار حرکت کند درست نیست. جامعه پزشکی باید در خدمت مردم باشد. اگر کسی نیازمند است باید در سیستم ارجاع قرار بگیرد و دولت هزینه همه مسیر را متقبل خواهد شد.
انتهای پیام/