روان کاوی و فرهنگ، با نگاهی با آثار سلمان اختر، روان کاو مهاجر
![روان کاوی و فرهنگ، با نگاهی با آثار سلمان اختر، روان کاو مهاجر روان کاوی و فرهنگ، با نگاهی با آثار سلمان اختر، روان کاو مهاجر](https://motamedpress.com/wp-content/uploads/2025/02/روان-کاوی-و-فرهنگ،-با-نگاهی-با-آثار-سلمان-اختر،.jpg)
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «روان کاوی و فرهنگ، با نگاهی به آثار سلمان اختر، روان کاو مهاجر»، با سخنرانی دکتر محمد صنعتی، دکتر فاطمه حسینی غفاری، دکتر سامان توکلی، و دکتر زهرا قنبری برگزار می شود.
بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی خانه اندیشمندان علوم انسانی، دبیر نشست محمدامین حدادی است. این نشست پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۷/۳۰ در سالن حافظ به صورت حضوری برگزار می شود و ورود برای عموم آزاد و رایگان است.
نشر ارجمند و خانه اندیشمندان علوم انسانی این نشست را تدارک دیده اند.
لازم به یادآوری است که سلمان اختر روانکاو هندی-آمریکایی، با آثارش به ویژه در حوزه روانشناسی مهاجرت، جایگاه ویژهای در دنیای روانکاوی پیدا کرده است. او با تلفیق تجربیات شخصی خود به عنوان یک مهاجر و دانش عمیقش در روانکاوی، به بررسی پیچیدگیهای روانی افراد مهاجر پرداخته است. از مهمترین آثار او مهاجرت و هویت ،آنسوی مقاومت، صورتبندی روانپویشی، و همآفرینی تغییر هستند.
به طور کلی ، آثار سلمان اختر به عنوان یک منبع ارزشمند برای درک روانشناسی مهاجرت شناخته میشود و به جامعه علمی و عموم مردم کمک میکند تا به این پدیده پیچیده با دیدگاه عمیقتری نگاه کنند.
۲۱۶۲۱۶