اخبار اجتماعی

همکاری بانک مرکزی و معاونت علمی برای قانونمند شدن رمز ارزها

معاون علمی رئیس‌‌جمهور گفت: با توافق خوبی که با بانک مرکزی داشتیم، پیش‌نویس قانون رمزارز مورد توافق تهیه و به این بانک ارسال شده است.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر حسین افشین؛ معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امروز در نخستین نشست خبری در دولت جدید درباره موضوع رمز‌ارزها گفت: بانک مرکزی تأکید دارد که حاکمیت پول باید حفظ شود. با این دیدگاه موافقیم، اما توسعه فناوری نیز باید ادامه یابد. حوزه‌های نوآورانه مانند فین‌تک در لبه دانش قرار دارند و لازم است در کشور توسعه یابند.

افشین افزود: با توافق خوبی که با بانک مرکزی داشتیم، پیش‌نویس قانون رمزارز مورد توافق تهیه و به این بانک ارسال شده است.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ,

معاون علمی رئیس جمهور از طرح قانون رمز ارز در جلسه ماه جاری مجلس شورای اسلامی خبر داد و اظهار کرد: تلاش داریم تا مشکلات شرکت‌های فعال در حوزه رمز ارزها را رفع کنیم.

حل مشکل استخدام اساتید دو تابعیتی در دانشگاه‌ها

افشین درباره برنامه کانکت (ارتباط با متخصصان ایرانی خارج از کشور) و برنامه معاونت در حوزه بازگشت نخبگان به کشور گفت: برنامه کانکت برنامه بسیار خوبی است و نه‌تنها لغو نمی‌شود بلکه تلاش می‌کنیم گرنت‌های مربوط به آن را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال پیگیری هستیم که مشکل استخدام اساتید دارای تابعیت دوگانه به‌عنوان هیئت علمی در دانشگاه‌ها حل شود. این موضوع را نوعی خودتحریمی می‌بینم. اساتید با تابعیت دوگانه در حال حاضر با مشکل استخدام و تبدیل وضعیت روبه‌رو هستند و امیدواریم این مشکل به‌زودی برطرف شود.

تمرکز بر صادرات منطقه‌ای

وی با اشاره به اینکه تمرکز ما در بحث صادرات، صادرات به منطقه است، گفت: نمایشگاه واردات محصولات دانش‌بنیان ایرانی در افغانستان به‌زودی برگزار می‌شود. همچنین برای صادرات، تمرکز ویژه‌ای بر کشورهای آفریقایی داریم.

افشین اعلام کرد: آی‌هیت ایران در چین به‌زودی راه‌اندازی می‌شود. ارتباط ما در حوزه بین‌المللی در دوره جدید، صادرات‌محور است نه بازدیدمحور.

سامانه یکپارچه معاملات

افشین از ایجاد سامانه یکپارچه معاملات خبر داد و گفت: این سامانه توسط یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان توسعه یافته است. در صورتی که فردی بخواهد خانه یا خودروی خود را بفروشد، می‌تواند اطلاعات آن را در این سامانه بارگذاری کند. سامانه اطلاعاتی از قبیل استعلام افراد و کالای مورد معامله، میزان خلافی، سابقه بیمه‌های خسارت، قطعات تعویضی خودرو و غیره را نمایش می‌دهد.

وی اضافه کرد: این سامانه با همکاری اداره ثبت، نیروی انتظامی و قوه قضائیه در حال راه‌اندازی است.

آخرین وضعیت کارخانه آزادی

معاون علمی در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت کارخانه آزادی اظهار داشت: مالکیت این کارخانه دولتی نیست. مالک این ملک خواهان خرید ملک یا تخلیه ساختمان توسط ساکنان است.

وی افزود: برای حل این مشکل تلاش کرده‌ایم تا بتوانیم با ساختمان‌های دولتی تهاتر کنیم، زیرا جابه‌جایی تجهیزات مستقر در این ساختمان دشوار است.

اختلاف با وزارت بهداشت بر سر توزیع آنلاین دارو

افشین درباره چالش‌های شرکت‌های توسعه‌دهنده پلتفرم‌های توزیع آنلاین دارو گفت: وزارت بهداشت نگرانی‌هایی درباره توزیع آنلاین دارو دارد. با این حال، دیوان عالی اداری رأی به مجاز بودن توزیع آنلاین دارو داده است.

وی با بیان اینکه آیین‌نامه‌ای در این زمینه تدوین شده است، اظهار کرد: این آیین‌نامه تا دو هفته آینده ارائه خواهد شد و مشکلات شرکت‌های فعال در این حوزه را رفع خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا