کاهش 17 درصدی تصادفات منجر به فوت با رفع نقاط حادثه خیز
دادستان تهران گفت: با رفع نقاط حادثهخیز و وضع قوانین و مصوبات تصادفات منجر به فوت نسبت به مشابه سال قبل ۱۷ درصد کاهش یافته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دادستانی تهران جلسهای در راستای تدوین برنامه عملیاتی برای دستگاههای متولی در امر پیشگیری و کاهش وقوع تصادفات و بررسی عملکرد دستگاهها از ابتدای سال با مدیران و متولیان استان برگزار کرد. در این جلسه گزارش عملکرد دستگاههای متولی در امر پیشگیری و کاهش تصادفات در سطح استان تهران با حضور علی صالحی؛ دادستان عمومی و انقلاب تهران و جمعی از مدیران دستگاههای متولی مورد بررسی قرار گرفت.
دادستان تهران با تأکید بر ضرورت اهتمام نهادها بر اقداماتی همچون رفع نقاط حادثه خیز، نصب تابلوهای هشداردهنده، نیوجرسی، گاردریل، تأمین روشنایی بزرگراهها، افزایش دوربینهای نظارتی و پایشهای تصویری و دوربینی، هوشمندسازی جادهها به ویژه در مبادی ورودی و خروجی شهر و سایر اقدامات پیشگیرانه در راستای کاهش تصادفات بالاخص تصادفات منجر به فوت مصوباتی را به کلیه دستگاههای متولی ابلاغ کرد.
صالحی تصریح کرد: برگزاری دورههای آموزشی برای رانندگان پرخطر با نگاه ارشادی و انزاری باید مورد توجه پلیس قرار گیرد و همچنین بر توسعه و بروزرسانی سامانههای نظارت تصویری و سیستمهای هوشمند کنترل سرعت، ثبت تخلفات جادهای و تقویت بازرسی دورهای از سامانههای فوق و رفع نواقص احتمالی از آنها تأکید کرد و در این خصوص دستوراتی به ادارهکل راه و حمل و نقل جادهای استان تهران، پلیس راهور و سایر دستگاههای متولی صادر کرد.
وی اظهار کرد: در حوزه رفع نقاط حادثه خیز قوانین و مصوبات خوبی وضع و اتفاقات خوبی انجام شده و شاهده این هستیم که تصادفات منجر به فوت نسبت به مشابه سال قبل 17 درصد کاهش یافته است و نسبت به پیگیری و تخصیص بودجه برای رفع و اصلاح نقاط حادثه خیز در راهها و نقاط درون شهری و اولویت دادن به این مقوله مهم تأکید کرد.
صالحی افزود: با توجه به 108 نقطه احصاء شده تاکنون 79 نقطه ایمنسازی شده و نسبت به 29 نقطه باقی مانده مصوباتی را به دستگاههای متولی جهت مرتفع کردن تا پایان سال ابلاغ کرد.
وی با بیان اینکه تعداد کل نقاط حادثهخیز مصوب درون شهری 458 نقطه و تاکنون 277 نقطه ایمنسازی شده است، مصوباتی برای مرتفع کردن نقاط باقی مانده را صادر کرد.
دادستان تهران طی سخنانی در این نشست با اشاره به اهمیت مقوله پیشگیری از تصادفات گفت: مسأله تصادفات جادهای و مجموعه خسارات مادی و معنوی ناشی از این امر اعم از فوت، جرح، صدمه افراد و همچنین تبعات روحیای که در این مصائب بر افراد جامعه وارد میشود بسیار عدیده است و برای کاستن و پیشگیری از حجم تصادفات باید تدابیر و اقدامات تخصصی اعمال شود و دستگاههای مسئول در این خصوص به صورت تمام و کمال به تکالیف قانونی خود عمل کنند.
انتهای پیام/