اخبار اجتماعی

۱۵ سالگی؛ اوج شروع بیماری‌های روانی

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی کشور بر لزوم‌ توجه به سلامت روان تأکید کرد و گفت: بر اساس یک پژوهش جهانی، ۴۵ درصد بیماری‌های روانی در ۱۰ تا ۲۴ سالگی رخ داده است.

خبرگزاری تابناک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، علی فتحی آشتیانی در دوشنبه‌های آرمانی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران که این هفته در راستای تبیین برنامه‌های اداره کل سلامت برگزار شد با بیان اینکه سلامت روان یکی از ابعاد مهم سلامت است، گفت: تحقیقی در ۵ قاره دنیا در یک بازه ۴ ساله در مورد سلامت روان در دنیا انجام شده است.

وی با بیان اینکه عدم سلامت روانی تهدید اولیه برای بهزیستی به ویژه برای جوانان و نوجوانان است، افزود: بر اساس این تحقیق جهانی، ۴۵ درصد بیماری‌های روانی در سنین ۱۰ تا ۲۴ سالگی رخ می‌دهد؛ اما تنها ۲ درصد بودجه‌ها برای این امر در نظر گرفته می‌شود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی کشور با تأکید بر اینکه خوشبختانه در شهرداری تهران توجه‌ها به سلامت روان افزایش یافته و شهرداری تهران سهم مهمی در ارتقاء سواد سلامت شهروندان به خصوص سلامت روان دارد، گفت: در پژوهش فوق‌الذکر آمده است که اوج شروع بیماری‌های روانی در ۱۵ سالگی است و ۷۵ درصد بیماری‌ها در حوزه روان تا ۲۵ سالگی خود را نشان می دهد. می‌بینید که سن بروز مشکلات روان شناختی برخلاف بیماری‌های جسمی است؛ بگونه‌ای که بیماری‌های روان تا ۲۵ سالگی بروز می‌کند؛ اما بیماری جسمی در دوران کهنسالی نمود پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه سن شروع بیماری‌های روانی کمتر از ۲۵ سالگی است، گفت: بیماریهای روانی عامل اصلی مرگ زودرس و علت اصلی از دست دادن پتانسل و توانایی‌ها است و بر همین اساس بایستی توجه به سطح سواد سلامت روان افزایش یابد تا موجبات افزایش نشاط و شادی در جامعه  فراهم شود که منجر به ارتقاء سطح سلامت روانی جامعه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا