80 درصد عوامل دخیل در بیماری ها خارج از حوزه سلامت است
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: برای کنترل بیماریها، ۲۰ درصد عوامل خطر به حوزه سلامت مربوط است و ۷۵ تا ۸۰ درصد مربوط به سایر حوزههاست، بنابراین باید با مشارکت سایر سازمانها و ارگانها این امر محقق شود تا بتوان از بیماریها پیشگیری کرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید جلیل حسینی در آیین تکریم و معارفه رئیس و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: محیط پرانگیزهای که اساتید برای دانشجویان فراهم میکنند باعث میشود دانشجویان احساس انگیزه کنند و با این هدف مشارکتها در دانشگاه افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاهها در شرایطی قرار دارند که با کاهش انگیزه در اساتید و دانشجوها مواجه هستند، گفت: یکی از فرصتهای این دوره، پزشک بودن رئیس جمهور است و امیدواریم با حضور دکتر پزشکیان، شاهد ارتقای سلامت جامعه باشیم.
معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: برای کنترل بیماریها، 20 درصد عوامل خطر به حوزه سلامت مربوط است و 75 تا 80 درصد مربوط به سایر حوزههاست، بنابراین باید با مشارکت سایر سازمانها و ارگانها این امر محقق شود تا بتوان از بیماریها پیشگیری کرد.
حسینی با اشاره به شعار دکتر پزشکیان؛ رئیس جمهور افزود: با تعهداتی که رئیس جمهور اعلام کرد، امیدواریم شاهد افزایش انگیزه و مشارکت مردم، دانشجویان و نیروی انسانی باشیم. همچنین دکتر ظفرقندی نیز که به عنوان چهره علمی و اجتماعی شناخته شده است، با آشنایی به موضوعات مختلف و با شعار تعامل وارد این عرصه شده است.
وی با تاکید بر اهمیت برطرف کردن مشکلات کشور با مشارکت همه گروهها و با رویکرد وفاق ملی گفت: یکی از موضوعات مورد توجه، مقوله مهم جمعیت است که تا چند سال آینده ایران با مشکل پیری جمعیت گرفتار خواهد شد که میتواند آینده کشور را دچار مشکل کند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزایش انگیزه در بین نیروهای انسانی را مهم ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه از دو عنصر تشکیل میشود؛ این دو گروه اساتید و دانشجویان هستند که صاحبان اصلی دانشگاه به حساب میآیند؛ دانشجویان و اساتید باید بالاترین جایگاه را داشته و صاحب فرایند در دانشگاه باشند. همچنین نیاز است به اساتید دانشگاه برای مشارکت و برنامهریزی در جهت پیشبرد امور دانشگاه، فرصت بدهیم.
انتهای پیام/