اخبار اقتصادی

بدهی دولت آمریکا از 36 تریلیون دلار گذشت

داده‌های وبسایتی که به صورت لحظه به لحظه امور مالی آمریکا را رصد می‌کند، نشان می‌دهد که بدهی دولت این کشور برای اولین بار در تاریخ خود از ۳۶ تریلیون دلار گذشته است.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، داده‌های وبسایتی که به صورت لحظه به لحظه امور مالی آمریکا را رصد می‌کند، نشان می‌دهد که بدهی دولت این کشور برای اولین بار در تاریخ خود از 36 تریلیون دلار گذشته است.

این رقم از ژانویه تا نوامبر نزدیک به 6 درصد رشد کرد و در کمتر از چهار ماه یک تریلیون دلار افزایش یافت. در اواخر ماه ژوئیه، خزانه داری آمریکا اعلام کرد که این بدهی از مرز 35 تریلیون دلار عبور کرده است.

به نظر می‌رسد نرخ انباشت بدهی دولت آمریکا در حال رشد است، چرا که در اوایل ژانویه 34 تریلیون دلار بود و سپس در کمتر از شش ماه یک تریلیون دلار رشد کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا هنوز اطلاعات جدید را به طور رسمی تایید نکرده است.

در ماه اوت، دفتر بودجه کنگره آمریکا در گزارش خود پیش بینی کرد که این بدهی تا سال 2027 به رکورد بیش از 106 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد رسید و در نهایت تا سال 2034 به 122 درصد می‌رسد.

صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم‌انداز اقتصادی آمریکا در ماه ژوئیه تصویری حتی تلخ‌تر را ترسیم کرد.

در آن زمان اعلام کرد: بر اساس سیاست‌های فعلی، انتظار می‌رود بدهی عمومی دولت به طور پیوسته افزایش یابد و تا سال 2032 از 140 درصد تولید ناخالص داخلی فراتر رود.

این صندوق در ماه ژوئیه هشدار داد که “کسری‌های مالی بالا و افزایش مداوم نسبت بدهی عمومی ایالات متحده به تولید ناخالص داخلی، نه تنها برای این کشور، بلکه برای اقتصاد جهانی نیز خطراتی ایجاد می‌کند”.

ایلان ماسک، میلیاردر آمریکایی، که دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب او را مأمور یافتن راه هایی برای افزایش کارایی دولت در کابینه آینده خود کرده است، هشدار داده است که ایالات متحده در معرض خطر عدم پرداخت بدهی خود می‌باشد.

وی ماه گذشته در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بهره بدهی به سرعت در حال جذب تمام درآمدهای مالیاتی است و چیزی برای نیازهای حیاتی باقی نمی‌گذارد.

مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس گفت، اگر بدهی‌ها با همین سرعت به رشد خود ادامه دهند، ایالات متحده ممکن است در شرایطی قرار بگیرد که «تنها چیزی که ما قادر به پرداخت آن باشیم بهره است».

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا