اخبار اقتصادی

بسیج ۳ استان کشور برای تسریع در ساخت بزرگراه حیاتی شیراز-اهواز

خبرگزاری مهر

بسیج ۳ استان کشور برای تسریع در ساخت بزرگراه حیاتی شیراز-اهواز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، صبح امروز در جلسه‌ای با حضور هوشنگ بازوند سرپرست این شرکت، موالی زاده استاندار خوزستان، امیری استاندار فارس و رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد آخرین وضعیت محور اهواز- شیراز مورد بررسی قرار گرفت.

بازوند با تاکید بر اهمیت این بزرگراه حیاتی در جنوب غرب کشور اظهار کرد: به منظور تسریع در عملیات اجرایی این محور، کمیته‌ای تخصصی با حضور مسئولان استانی و مدیران شرکت ساخت و توسعه برای تدوین برنامه زمان‌بندی عملیاتی و تأمین منابع مالی تشکیل شود.

سرپرست شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل، تکمیل محور اهواز-شیراز را موجب اتصال سه استان فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد دانست و گفت: نظر به اهمیت ارتباط میان استان‌های فارس، خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد و لزوم تأمین دسترسی سریع و ایمن بین این استان‌ها، عملیات اجرایی چهار خطه کردن راه‌های اصلی میان شیراز تا اهواز به طول کلی ۵۴۰ کیلومتر در دستور کار این شرکت قرارگرفته است. از این میزان ۳۳۰ کیلومتر از آن در استان‌های فارس و کهکیلویه و بویراحمد، ۲۱۰ کیلومتر در محدوده استان خوزستان قرار دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۳۰ کیلومتر از این محور در استان فارس و ۵۵ کیلومتر در استان خوزستان باقی مانده است که نیازمند تدبیر مناسب برای رفع موانع و تسریع در عملیات اجرایی آن است.

سرپرست شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل، تأمین منابع نقدی مورد نیاز برای تملک اراضی مسیر پروژه را بسیار مهم اعلام کرد و گفت: برای تسریع در روند عملیات اجرایی باید از سایر روش‌های تأمین منابع مانند مولد سازی بهره مند شویم که همکاری و همراهی مسئولان استانی در این راه مؤثر است.

بازوند در این نشست بر تشکیل کمیته‌ای تخصصی با حضور مسئولان سه استان و مدیران شرکت ساخت و توسعه در حوزه راه و بزرگراه تاکید کرد و گفت: این کمیته ظرف مدت یک ماه تشکیل شود و با ارائه و تدوین برنامه زمان‌بندی، روش‌های تأمین منابع مورد نیاز و …، روند عملیاتی شدن بخش‌های باقیمانده از این محور را تسریع بخشد.

در این دیدار امیری استاندار فارس تردد روزانه میان این سه استان را بالغ بر ۱۲۰ هزار وسیله نقلیه اعلام کرد و گفت: اولویت اول بخش‌های باقیمانده در استان فارس، تملک اراضی است و تأمین اعتبار مورد نیاز برای احداث مسیرهای باقیمانده به ویژه شیراز تا بهبهان در اولویت دوم قرار دارد.

در ادامه این جلسه موالی زاده استاندار خوزستان تکمیل محور اهواز –شیراز را یک ضرورت برای پدافند غیرعامل دانست و اعلام کرد: با توجه به تمرکز بیشترین مراکز حیاتی و حساس در این استان، دسترسی به مسیرهای اصلی و توجه به مسئولیت اجتماعی این کلان شهر از اهمیت بالایی برخوردار است و تکمیل شدن این بزرگراه رونق اقتصادی و توسعه گردشگری در منطقه را نیز به همراه دارد.

رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به اهمیت ترانزیت با کشورهای همسایه، اتصال بین استان‌های جنوب غرب کشور و پدافند غیرعامل از طریق این محور بزرگراهی؛ آمادگی آن استان برای هرگونه همکاری و هماهنگی لازم به منظور تسریع در عملیات اجرایی را اعلام داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا