اخبار اقتصادی

رشد هزینه‌ها در بانک تجارت/پاداش هیات مدیره، ۸۰ درصد افزایش یافت

صورت‌های مالی شش‌ماهه بانک تجارت نشان می‌دهد که هزینه‌های این بانک در حوزه‌های مختلف، از مطالبات مشکوک‌الوصول گرفته تا تبلیغات و پاداش‌های مدیریتی، با رشد نجومی همراه بوده است.

خبرگزاری تابناک

بررسی صورت‌های مالی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳ بانک تجارت که به تأیید حسابرس نیز رسیده است، از رشد چشمگیر هزینه‌های مختلف در این بانک بورسی حکایت دارد.

به گزارش سرویس اقتصادی تابناک، بانک تجارت در این دوره زمانی با افزایش قابل‌توجه هزینه‌های مرتبط با مطالبات مشکوک‌الوصول، هزینه‌های مالی و استهلاک روبه‌رو بوده است. بر اساس این گزارش، هزینه مطالبات مشکوک‌الوصول بانک تجارت در نیمه نخست سال جاری به رقم قابل‌تأمل ۸ هزار و ۶۷۷ میلیارد تومان رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشد ۳۵۰ درصدی را نشان می‌دهد. 

همچنین هزینه‌های مالی این بانک بورسی با افزایش ۱۶۸ درصدی نسبت به سال گذشته، به بیش از ۷۴۵ میلیارد تومان رسیده است. علاوه بر این، هزینه استهلاک نیز در بازه مذکور بیش از ۵۶۱ میلیارد تومان گزارش شده که رشد ۲۰۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.

هزینه‌های اداری و تبلیغاتی؛ افزایش در شش ماه

در کنار این موارد، هزینه‌های اداری و عمومی بانک تجارت در این بازه زمانی به بیش از ۱۱ هزار و ۲۹۴ میلیارد تومان رسیده که نشان‌دهنده روند فزاینده مخارج این بانک است.

اما در میان جزئیات هزینه‌های اداری، نکته قابل‌توجه، مخارج سنگین تبلیغاتی است. بر اساس اطلاعات مالی منتشرشده در کدال، بانک تجارت در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۶۲ میلیارد تومان برای آگهی و تبلیغات هزینه کرده است. این رقم به‌طور متوسط معادل ۲۷ میلیارد تومان در ماه برآورد می‌شود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، افزایش دارد.

بانک تجارت در مسیر پرهزینه/ ۱۶۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان فقط برای تبلیغات؟!

پاداش‌های مدیریتی و بدهی‌های بانکی

از سوی دیگر، هزینه‌های مربوط به پاداش هیئت‌مدیره نیز در این مدت رشد محسوسی داشته است. بر اساس این گزارش، پاداش هیئت‌مدیره بانک تجارت در نیمه نخست سال جاری با رشد ۸۰ درصدی به ۹۰۰ میلیون تومان رسیده است.

همچنین بررسی‌های صورت‌های مالی نشان می‌دهد که تا پایان شهریورماه سال جاری، بدهی بانک تجارت به سایر بانک‌ها به بیش از ۳۳ هزار و ۵۳۵ میلیارد تومان رسیده است. این میزان بدهی که رقم قابل‌توجهی محسوب می‌شود، می‌تواند تأثیر مستقیم بر توان تسویه‌حساب‌های بین‌بانکی و نقدینگی این بانک داشته باشد.

این آمارها نشان می‌دهند که هزینه‌های بانک تجارت در حوزه‌های مختلف به‌صورت تصاعدی در حال افزایش است، موضوعی که ضرورت بررسی دقیق‌تر عملکرد مالی این بانک از سوی نهاد نظارتی را بیش‌ازپیش پررنگ می‌کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا