اخبار اقتصادی

رونمایی ژاپن از پنل خورشیدی خاص + عکس

دولت ژاپن از هدف بلندپروازانه خود برای استقرار ۲۰ گیگاوات سلول های خورشیدی پروسکایت توسعه یافته داخلی تا سال ۲۰۴۰ رونمایی کرد. این هدف معادل خروجی ۲۰ نیروگاه هسته ای است و حدود ۱۰ درصد از تقاضای برق خانگی را نشان می دهد.

خبرگزاری تابناک

یک طرح جدید برای ژاپنی ها در حال انجام است که گزارش شده آنها قصد دارند تبلیغ و استفاده از سلول های خورشیدی پروسکایت را در نظر بگیرند.

به گزارش «تابناک» به نقل از همشهری آنلاین، این برنامه همچنین قرار است تا سال ۲۰۴۰ بیست گیگاوات برق را پوشش دهد. این موضوع توسط وزارت انرژی ژاپن بر اساس گزارش رسانه ها اعلام شده است.

رونمایی از پنل‌های خورشیدی پروسکایت

طرح ژاپن بخشی از تلاش‌ها برای گسترش استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر با حمایت از معرفی فناوری‌های نسل بعدی در زمانی است که این کشور برای کاهش انتشار کربن رقابت می‌کند.

EVWind اعلام کرده است که وزارت ژاپن قصد دارد این طرح را در برنامه انرژی پایه کشور بگنجاند که دولت آن را در سال مالی ۲۰۲۴ به‌روزرسانی خواهد کرد.

در این پورتال آمده برنامه انرژی موجود خواستار افزایش سهم منابع انرژی تجدیدپذیر به ۳۶ تا ۳۸ درصد از تولید برق در سال مالی ۲۰۳۰ در مقایسه با ۲۲.۹ درصد در سال مالی ۲۰۲۳ است.

افزایش انرژی‌های تجدیدپذیر

در برنامه جدید که اهدافی را برای سال مالی ۲۰۴۰ تعیین می کند، انتظار می رود سهم انرژی های تجدیدپذیر را با پیش بینی گسترش سلول های خورشیدی پروسکایت افزایش دهد.

وب‌سایت‌های ژاپنی گزارش می‌دهند شرکت‌ها در حال حرکت به سمت توسعه سلول‌های خورشیدی پروسکایت به‌عنوان یک فناوری امیدوارکننده برای گسترش استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر هستند.

Sekisui Chemical قرار است در سال ۲۰۲۵ چنین سلول هایی را تجاری کند و قصد دارد آنها را در ساختمان های بلند در توکیو با شرکت Tokyo Electric Power Holdings و دیگر شرکت ها نصب کند.

سلول خورشیدی پروسکایت

در توصیف یک پنل خورشیدی پروسکایت، نشریه دیگری با تمرکز بر اخبار انرژی گزارش می‌دهد که این پنل‌ها خانواده‌ای از مواد هستند که پتانسیل عملکرد بالا و هزینه تولید پایین در سلول‌های خورشیدی را نشان داده‌اند.

نام پروسکایت از ساختار کریستالی آنها می‌آید و این مواد در دیگر فناوری‌های انرژی مانند سلول‌های سوختی و کاتالیزورها استفاده می‌شوند.

پروسکیت متال هالید

پروسکایت‌هایی که معمولاً در سلول‌های خورشیدی فتوولتائیک (PV) مورداستفاده قرار می‌گیرند، به طور خاص «پروسکیت متال هالید» نامیده می‌شوند؛ زیرا از ترکیبی از یون‌های آلی، فلزات و هالوژن‌ها ساخته شده‌اند. پروسکایت ها در کاربردهای دیگر ممکن است به‌جای هالوژن از اکسیژن ساخته شوند و معمولاً کاملاً غیرآلی هستند.

پروسکایت هالید متال ماده جاذب اصلی یا «لایه فعال» در سلول خورشیدی پروسکایت هستند. در این فناوری بالقوه ارزان، لایه‌نازکی از پروسکایت نور را جذب می‌کند که ذرات باردار به نام الکترون را تحریک می‌کند. هنگامی که این الکترون‌های برانگیخته استخراج می‌شوند، نیروی الکتریکی تولید می‌کنند.

دلایل پیشرفت پنل‌های خورشیدی پروسکایت

با نگاهی به اطلاعاتی که در چند سال گذشته ثبت شده است، سلول‌های خورشیدی پروسکایت پیشرفت قابل‌توجهی را با افزایش سریع راندمان نشان داده‌اند.

در واقع سلول‌های پشت‌سرهم پروسکایت – سیلیکون به بازدهی تقریباً ۳۴ درصد رسیده‌اند؛ درحالی‌که سلول‌های خورشیدی پروسکایت در مدت‌زمان بسیار کوتاهی بسیار کارآمد شده‌اند، PV پروسکایت هنوز در مقیاس تولید نشده است و تعدادی از چالش‌ها باید قبل از ساخت پروسکایت برطرف شود.

نحوه ساخت صفحات خورشیدی

در بررسی نحوه ساخت این صفحات خورشیدی، به دلیل اینکه این فناوری هنوز درحال‌توسعه است، جزئیات هر مرحله می‌تواند به طور گسترده‌ای بین گروه‌های تحقیقاتی متفاوت باشد.

به گزارش سایت riazor وزارت انرژی ایالات متحده عقیده دارد این شامل عناصری است که شامل مواد پروسکایت، مجموعه سلول و ماژول، و آزمایش‌های انجام شده بر روی محصول نهایی است.

به نظر می‌رسد پروسکایت‌ها نسبت به دیگر نیمه‌هادی‌های معمولی در برابر نقص در ساختار کریستالی خود مقاوم‌تر هستند. همچنین آنها قادر به تبدیل نور به نیروی الکتریکی با کارایی مشابه به سیلیکون هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا