کم کاری سازمان ملی زمین و مسکن یک عامل زمین خواری است
کارشناس اقتصاد مسکن با اشاره به احتکار زمین توسط سازمان ملی زمین و مسکن، گفت: با توجه به تشکیل پروندههای زیادی در حوزه زمینخواری اراضی دولتی، این سازمان در حفظ اراضی دولتی عملکرد خوبی نداشته است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فرشید ایلاتی با اشاره به اظهارات رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه 1.8 میلیون هکتار زمین در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار دارد، اظهار کرد: سازمان ملی زمین و مسکن با انتشار پاسخی با این موضوع مخالفت و عنوان کرده که 136 هزار هکتار در محدوده داخل شهرها و مابقی در حریم شهرها قرار دارد.
وی افزود: این سازمان اعلام کرده حدود 50 هزار هکتار کاربری مسکونی دارد و کاربری اراضی باقیمانده غیرمسکونی است.
وی با بیان اینکه لازم است در این رابطه شفافسازی صورت بگیرد، تصریح کرد: چرا سازمانی که این ابعاد زمین و امکانات دولتی دارد، دارایها را در قالب یک سامانه شفاف به مردم و حتی دستگاههای دولتی معرفی نمیکند.
کارشناس اقتصاد مسکن بیان کرد:بسیاری از دستاندازیها و زمینخواریها در کشور از محل این است که دولت روی املاکش اشراف ندارد و عدهای بخشی از زمینهای دولتی را فروختهاند یا در آن ساخت و ساز انجام دادهاند.
ایلاتی تاکید کرد: با توجه به تشکیل پروندههای زیادی در حوزه زمینخواری اراضی دولتی، سازمان ملی زمین و مسکن در حفظ اراضی دولتی عملکرد خوبی نداشته است.
وی یادآور شد: بر اساس اساسنامه، اداره و بهرهبرداری و فعالیت در زمینه ساخت مسکن جزو وظایف اصلی سازمان ملی زمین و مسکن است. نسبت به 40 سال قبل قیمت مسکن 1600 برابر شده است، در همین مدت قیمت زمین 3400 برابر شده است.
وی افزود: زمینهای واقع در محدوده شهر در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار نگرفته است. یکی از دلایل افزایش قیمت، احتکار زمین و دادههای این بخش است.
انتهای پیام/