از خانه عروسک تا قصه بنز ایرانی
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آشا محرابی، نویسنده، بازیگر و کارگردان تئاتر از نیمه آبان نمایش «خانه عروسک: قسمت دوم» را در سالن چهارسو مجموعه تئاترشهر روی صحنه خواهد برد.
«خانه عروسک: قسمت دوم» نوشته لوکاس نیث نمایشنامهنویس شناختهشده آمریکایی است که در سالهای فعالیت خود جوایز زیادی در عرصه تئاتر به دست آورده و نمایشنامههایش بارها در سراسر جهان روی صحنه رفته است.
این نمایشنامه اثری جسورانه و تازهنگر است که با ترکیبی از طنز تلخ و درام روانشناسانه، داستان نورا را پس از پانزده سال از ترک خانوادهاش به تصویر میکشد. این نمایش هم برای مخاطبانی که عاشق نمایشنامه معروف ایبسن هستند و هم برای کسانی که هیچگاه آن را نخواندهاند، جاذبهای منحصربهفرد دارد. نورا به خانه بازمیگردد، اما آیا او آماده است تا با گذشته و کسانی که پشت سر گذاشته، روبهرو شود؟
محرابی که سالهاست در زمینه ترجمه آثار نمایشی نیز فعالیت دارد این نمایشنامه را در سال ۱۴۰۰ ترجمه و از سوی انتشارات عنوان روانه بازار کتاب کرد و اکنون قصد دارد تا این اثر را در سالن چهارسو مجموعه تئاترشهر روی صحنه ببرد.
بازیگران تئاتر جدید اشکان درویشی معرفی شدند
بازیگران تئاتر جدید اشکان درویشی با نام «نان، عشق، موتور وسپا» که بزودی در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه خواهد رفت، معرفی شدند.
به گزارش مشاور رسانهای نمایش، بازیگران تئاتر جدید اشکان درویشی با نام «نان، عشق، موتور وسپا» که بزودی در پردیس تئاتر شهرزاد بعد از بازبینی و اخذ مجوزهای لازم از مرکز هنرهای نمایشی روی صحنه خواهد رفت، معرفی شدند.
این اثر که بعد از «تیتانیوم» تمرین خود را آغاز کرده و هم اکنون در مراحل پایانی تمرین است از نیمه آبان تا نیمه آذر روی صحنه خواهد رفت.
داریوش کاردان قصه بنز ایرانی را روایت کرد
در ادامه انجام مراحل پایانی آماده سازی فیلم مستند بنز ایرانی،داریوش کاردان روایتگر قصه بنز ایرانی شد. بنز ایرانی مستندی هشتاد دقیقهای است که داستان تولید اتوموبیل بنز در ایران را روایت میکند؛ اتوموبیلی که شخصیتهای سیاسی و اقتصادی متعددی به دنبال تولید آن بودند. از محمد رضا پهلوی گرفته تا محسن رفیق دوست رئیس اسبق بنیاد مستضعفان و جانبازان.
در این مستند که به کارگردانی و تهیه کنندگی رضا استادی ساخته شده داریوش کاردان بازیگر و گوینده پیشکسوت سینما و تلویزیون اقدام به خوانش گفتار متن این فیلم کرده است.علت انتخاب این هنرمند برای اجرای این بخش از مستند بنز ایرانی،گویش قوی و پخته او و طنازی خاصی است که در گفتار این هنرمند وجود دارد و با فضای این فیلم تاریخی تطبیق فراوانی دارد.
پژوهش و تحقیق درباره این اثر از سال ۱۳۹۹ آغاز شده و فیلم محدوه زمانی هفتاد سالهای را شامل میشود.در این بازده زمانی رخدادها و اتفاقهایی که به نوعی اتوموبیل بنز در آن نقش و حضور داشته روایت میشود؛از ورود اولین اتوموبیلهای بنز به ایران توسط خانواده سودآور تا تصمیم محمد رضا پهلوی برای خرید سهام کارخانه بنز و در ادامه تلاشهای صورت گرفته برای تولید اتوموبیل بنز در ایران که هر یک به دلایلی نافرجام باقی میماند.
۲۴۴۲۴۵