اخبار بین الملل

افشاگری روزنامه انگلیسی از درآمدهای هنگفت پادشاه و پسرش

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا طی تحقیقاتی که از سوی نشریه «ساندی تایمز» انگلیس صورت گرفته خاندان سلطنتی انگلیس تنها در سال گذشته میلادی حدود ۶۵ میلیون دلار درآمد از جمله از بابت اجاره‌هایی که از ارتش، سرویس بهداشت ملی (ان‌اچ‌اس) و مدارس دریافت می‌کند، کسب کرده است.

به نوشته این نشریه «چارلز سوم»، پادشاه انگلیس و پسرش، شاهزاده ویلیام، قراردادهایی را با خیریه‌ها و نهادها و ادارات دولتی که از پول مالیات‌دهندگان بودجه دریافت می‌کنند و حتی یک زندان برای کسب درآمد بسته‌اند و به موجب این قراردادها هر سال میلیون‌ها دلار درآمد کسب می‌کنند. اینها علاوه بر مبالغ بلاعوض حاکمیتی است که اعضای خاندان سلطنتی انگلیس از سمت دولت لندن دریافت می‌کنند.

ساندی تایمز نوشت، طی تحقیقات مشترکی با شبکه «چنل ۴» دریافته «دوک نشین لانکستر» و «دوک نشین کورنوال» که به عنوان املاک خصوصی چارلز و ویلیام شناخته می‌شوند تنها در سال ۲۰۲۳ به ترتیب  ۲۷.۴ میلیون پوند (۳۵ میلیون دلار) و ۲۳.۶ میلیون پوند (۳۰ میلیون دلار) درآمد داشته‌اند.

این نشریه انگلیسی تصریح داشته که اطلاعاتی را درباره قراردادهای مالی اعضای خاندان سلطنتی انگیس استخراج کرده و به جزئیاتی درباره اینکه چطور این دوک‌نشین‌ها در حال پول در آوردن «از طریق اجاره گرفتن و خراج گرفتن به سبک ملوک‌الطوایفی از زمین‌هایی که عمدتا به دست پادشاهان زمان قرون‌ وسطی تصرف شده‌اند» هستند، دست یافته است.

در این تحقیقات که حالا در عرصه رسانه‌های انگلیس تحت عنوان «فایل‌های دوک نشین» مشهور شده تصریح شده که چارلز و ویلیام از بابت «حق عبور از رودخانه‌ها، خاکی کردن محموله‌های باری در سواحل، عبور کابل از زیر سواحل آنها، اداره کردن مدارس و خیریه‌ها و حتی کندن قبر درآمد داشته و هزینه دریافت می‌کنند.»

در گزارش ساندی تایمز تصریح شده است: «آنها از چیزهایی همچون پل‌های عوارضی، کشتی‌های مسافربری، لوله‌های فاضلاب، کلیساها، ساختمان‌های دهداری‌ها، میخانه‌ها، کارخانه‌های مشروب‌سازی، خط لوله‌های انتقال گاز، لنگر انداختن کشتی‌ها، کاویدن معادن زیر زمین و روی زمین، پارک کردن خودروها، خانه‌های اجاره‌ای و توربین‌های بادی درآمد کسب می‌کنند.»

این تحقیقات همچنین دریافته که دوک نشین‌های خاندان سلطنتی انگلیس صاحب بالغ بر ۵۴۱۰ ملک و دارایی هستند.

به عنوان مثال این خاندان قراردادی را نیز با یک موسسه متعلق به سرویس سلامت ملی انگلیس دارند و طبق این قرارداد دوک‌نشین لانکستر که متعلق به پادشاه انگلیس است توانسته طی اجاره دادن یک انبار برای آمبولانس در عرض ۱۵ سال ۱۱ میلیون پوند (۱۴ میلیون دلار) درآمد کسب کند.

از سوی دیگر «دوک نشین کورنوال»، متعلق به شاهزاده ویلیام نیز سالانه ۱.۵ میلیون پوند (۱.۹ میلیون دلار) از سمت وزارت دادگستری انگلیس به خاطر زندان «دارتمور» خراج دریافت کرده است.

ساندی تایمز مشخص کرد دوک‌نشین متعلق به این بزرگترین پسر پادشاه انگلیس که سرهنگ خلبان ارتش این کشور است، از ارتش انگلیس هم به خاطر «حق تمرین» در بیش از ۲۷۰۰۰ هکتار زمین در دارتمور هزینه گرفته که در این مورد مبلغ آن مشخص نشده است.

این نشریه تاکید کرد که خاندان سلطنتی انگلیس ۹۰۰ خانه و مزرعه را نیز به مستاجران اجاره داده است.

اسناد و مدارک مشخص کرده‌اند این ۲ دوک‌نشین خاندان سلطنتی انگلیس که تاسیس شده در قرن چهاردهم هستند با وجود بیزینسی که دارند از پرداخت مالیات نسبت به سودهای تجاری خود معاف هستند.

به نوشته ساندی تایمز، پادشاه و شاهزاده انگلیسی «داوطلبانه مالیات را در بالاترین نرخ یعنی ۴۵ درصد پرداخت می‌کنند.»

در این گزارش تصریح شد در آخرین اسناد و مدارک مالیاتی که چارلز در سال ۲۰۲۲ منتشر کرد او ۲۵ درصد از سود ۲۳ میلیون پوندی دوک نشین (۳۰ میلیون دلار) را مالیات داده «چون هزینه‌هایی که مرتبط با انجام وظایف رسمی خود در نظر گرفته بود را کسر کرد.»

این روزنامه انگلیسی خاطرنشان کرد تحقیقات «فایل‌های دوک‌نشین» برای نخستین بار منجر به علنی شدن فهرست کامل املاک و دارایی‌های ۲ دوک نشین سلطنتی شده است در حالی که حتی پارلمان انگلیس اجازه دسترسی به چنین اطلاعاتی را نمی‌دهد.

این روزنامه تحلیل کرد: «امپراتوری‌های املاک کهن که درآمد نصیب پادشاه انگلیس و شاهزاده او می‌کنند به عنوان یک راز به شدت محافظت‌شده در داخل خاندان سلطنتی و حلقه کوچک مشاورانش برای چندین قرن باقی مانده‌اند.»

طبق این گزارش این ۲ دوک‌نشین سوای از یک شرکت املاک بزرگ دیگر تحت عنوان «کراون استیت» هستند که آن هم متعلق به خاندان سلطنتی انگلیس بوده اما به طور مستقل اداره می‌شود.

311311

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا