انتقاد رسانه اصولگرا از یک انتصاب در وزارت ارشاد / کدام سابقه مرتبط و چه پیشینه موفقی در کارنامه این زن هست؟
به گزارش خبرآنلاین ، سایت تابناک نوشت: نادره رضایی، فعال فرهنگی و سیاسی جوان که با مسئولیتهایی جسته گریخته، در گذشته نیز خبر مدیرعاملی اش بر انتشارات فرهنگی علمی صدای مخالفان بسیاری را برانگیخته بود.
روز چهاردهم دیماه ۱۳۹۸ که نادره رضایی به سمت مدیر عاملی انتشارات مهم و با سابقه علمی فرهنگی منصوب شد بسیاری از رسانهها از انتصابش شوکه شده و خبر خود را اینگونه آغاز کردند: «دیروز در نبود اهالی رسانه، مدیرعامل انتشارات علمی فرهنگی با ۳۸ سال قدمت، تغییر کرد و مسعود کوثری، جای خود را به نادره رضایی داد.».
اما لید خبر انتصاب نادره رضاییُ به جمله بالا اکتفا نکرده بود. در ادامه آمده بود: «.. زنی که در شمار امضاکنندگان نامه فعالان سیاسی به باراک اوباما در حمایت از ۵۵ زندانی سیاسی بود.»
همچنین خبرگزاری آنا در همان زمان در گزارشی نوشت: «نادره رضایی بعد از امضای نامه به باراک اوباما قرار بود با حکم شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان مدیرکل اداره کار استان منصوب شود، اما به دلیل پرحاشیه شدن نامه نگاری وی با اوباما این انتصاب ملغی شد.
دوستان حامی رضایی
بعد از ملغی شدن انتصاب رضایی در وزارت کار، وی به عنوان مشاور مدیرعامل ایران خودرو انتخاب شد. مدیرعامل ایران خودرو بعد از مدتی دستگیر شد، اما بلافاصله رضایی سر از جمعیت هلال احمر درآورد و در سمت مشاور پیوندی رئیس جمعیت هلال احمر مشغول به کار و این بار هم پیوندی دستگیر شد.»
گفته میشود رضایی از نزدیکان شهیندخت ملاوردی، دستیار حسن روحانی در امور حقوق شهروندی است. استارت او برای کسب میریتها و مناصب بدین واسطه بوده است. هر چند خود رضایی در گفت و گویی، هم نامه به اوباما و هم نسبت سببی و نسبی با شهیندخت مولاوردی را تکذیب کرده است. اما درباره روابط دوستانه ویژه اش سخنی به میان نیاورده است.
البته چندان عجیب هم نیست!
نادره رضایی البته از سمتهایی خاصی برخوردار بوده است که بر اساس آن، ارتقاء ناگهانی اش چیز عجیبی در این دولت به نظر نمیرسید و قرار دادن وی در یک جایگاه مهم، قابل پیش بینی بود. او در کمیته انتخاب معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده برای دولت پزشکیان حضور داشت. در ستاد انتخاباتی حسن روحانی نیز رئیس کمیته اقشار ستاد بانوان بوده است.
او مسؤولیت بخشهای مهم فرهنگی ـ هنری از جمله «شرکت بازرگانی کتاب گستر»، «شرکت فرهنگ فیلم تهران» و همچنین «شرکت چاپ و نشر کتیبه» به عنوان سه شرکت وابسته به انتشارات علمی و فرهنگی را بر عهده گرفت که بودجه سالانه آنها در آن سالُ حدود ۲۰ میلیارد تومان بود. یعنی با محاسبه بر اساس نرخ دلاری مبادلهای امروز، ۷۰ میلیارد و با دلار بازار آزاد، یکصد میلیارد تومان.
هرچند خبرگزاری دولت، ایرنا سوابق متعددی را برای نادره رضایی برشمرده است، اما حقیقت آن است که به غیر از همان سمت خبرسازش در انتشارات علمی، فرهنگی، سایر مناصب، چیزی برای ارائه کردن ندارند و در رزومههای بسیاری از افراد، از این عناوین زیاد دیده میشود.
طباخی و آشپزی برای دولت
علاوه بر همه اینها، به نوشته رسانه ها، در همان روز نیمه دیماه ۱۳۹۸، «نادره رضایی البته دستی هم در فعالیت طباخی و آشپزی دارد! او مدیرعامل شرکت تعامل اندیشان پویا است که در سال ۹۲ به صورت سهامی خاص تاسیس کرده و موضوع فعالیتش ارائه خدمات، طرح و اجرای کلیه خدمات شهری، طبخ غذا جهت سرویسدهی به شرکتهای دولتی و خصوصی و خدمات برگزاری کنفرانسها، گردهماییها و سمینارها بود. جالبتر اینکه رئیس هیئت مدیره این شرکت خدماتی هم محسن بیگلربیگی بود که او هم به عنوان مسئول فضای مجازی ستاد روحانی مشغول کار بوده و اکنون عضو هیئت مدیره شرکت پتروشیمی غدیر متعلق به سازمان تامین اجتماعی است.»
در هر حال نادره رضایی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت هنری را بر عهده گرفته است و حوزههای متکثر مرذتبط با این معاونت چشم انتظار تدابیر او خواهند بود.
حیرت از انتصاب
هر چند فعالان فضای مجازی، همچنان از انتخاب او شگفت زده اند. عبدالرضا داوری در این باره نوشته است: «هرچه سوابق تحصیلی و کاری خانم نادره رضایی را بالا و پایین میکنم، در نمییابم که چرا و بر اساس چه شاخصی، ایشان را به معاونت هنری وزارت ارشاد گمارده اند؛ بویژه با تحصیلات و تجربیات غیرمرتبط خانم رضایی در قیاس با معاونین اسبق هنری، نظیر مرادخانی و حسینی، حیرت این انتصاب افزون میشود!».
موسیقی، هنرهای تجسمی، تئاتر، مد و لباس و سرود؛ زیرمجموعههای معاونت هنری وزارت فرهنگ هستند. هر کدام از این هنرها دنیای خاص خود را دارند. تدبیر اجرایی و عملیاتی برای این حوزهها برای هر مدیری کار سخت و راهی دشوار است.
21302