اخبار بین الملل

عملیات خرابکاری جدید در نیروی دریایی ارتش آلمان

رسانه‌های آلمانی از سومین عملیات خرابکاری علیه تجهیزات ارتش آلمان در مدت زمانی کوتاه این بار علیه ناو هسن و تلاش برای آلوده کردن آب آشامیدنی این ناو خبر دادند.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه «اشپیگل»، سال گذشته، ناو «هسن» خطرناک‌ترین مأموریت نیروی دریایی آلمان در دهه‌های اخیر را برعهده گرفت. این ناو از کشتی های تجاری در دریای سرخ در برابر حملات یمن محافظت می کرد.

رسانه ها حالا با استناد به برخی محافل ارتش آلمان از یک اقدام خرابکارانه در این ناوچه سخن گفتند. نیروهای مسلح آلمان آغاز تحقیقات مربوطه در این باره را در برابر اشپیگل تأیید کردند.

به گزارش رسانه‌های آلمانی، این ظن وجود دارد که تلاش هایی انجام شده است تا سیستم آب آشامیدنی این ناوچه با ده ها لیتر روغن مصرف شده آلوده شود. پرسنل نیروی دریایی بادقت این ناوچه این اقدام خرابکارانه را کشف و قادر به جلوگیری از حوادث بدتر شده‌اند. گفته می شود این حادثه روز پنجشنبه کشف شده است. ناوچه هسن در حال حاضر در پایگاه دریایی ویلهلمشاون لنگر انداخته است.

این حمله خرابکارانه به ناوچه در حال حاضر سومین مورد مشکوک خرابکاری در ارتش آلمان در مدت کوتاهی است: طبق اطلاعات اشپیگل، سال گذشته در حین اقامت یک شکارچی مین در کارخانه کشتی سازی تامسن در روستوک، چندین دسته کابل بریده شده در پشت دریچه های خارجی کشتی جنگی کشف شد. کارشناسان تلاش برای سرقت کابل را رد کردند، بنابراین ظن یک اقدام خرابکارانه شکل گرفت.

این کارخانه کشتی سازی در روستوک به طور منظم کشتی های نیروی دریایی و پلیس فدرال را تعمیرات اساسی می کند.

پیش از این نیز مشخص شده بود که در پایان سال گذشته ظاهراً افراد ناشناس با ریختن ده‌ها کیلوگرم براده‌های فلزی به پیشرانه یک کشتی، تلاش کرده‌اند تا به ناو «امدن» که تازه تکمیل شده بود خسارات زیادی وارد کنند.

بر اساس اطلاعات محافل ارتش آلمان اگر تراشه ها کشف نمی شد، در طول سفر صدمات زیادی به بار می آورد که این کشتی را برای مدت طولانی فلج می کرد. این ناو سرانجام در ژانویه به راه افتاد.

هفته گذشته، یان کریستین کاک، بازرس نیروی دریایی ارتش آلمان در مصاحبه با اشپیگل اعلم کرد که تحقیقات بیشتری در مورد خرابکاری احتمالی علیه نیروی دریایی وجود دارد. این مقام ارتش آلمان گفت: «در ماه‌های اخیر چندین مورد مشکوک وجود داشته است که در آن تلاش‌هایی برای آسیب رساندن به کشتی‌های نیروی دریایی در طول حضور آن ها در کارخانه کشتی‌سازی صورت گرفته است.

کاک همچنین چندی پیش گفت که علاوه بر تلاش برای خرابکاری در کشتی های نیروی دریایی، مواردی از نفوذ به پایگاه های دریایی از خشکی و دریا و تلاش برای نزدیک شدن به سربازان یونیفرم دار در راه بازگشت به خانه وجود دارد.

وی تاکید کرد: آنها (خرابکاران) تلاش می کنند جامعه ما را چه در سطح ملی و چه در اتحاد (ناتو) ناآرام کنند و احتمالاً زمینه را برای فعالیت های نظامی فعال بعدی ایجاد می کنند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا