اخبار بین الملل

چرا هریس در نظرسنجی‌ها از ترامپ عقب افتاد؟

خبرگزاری خبرآنلاین

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت بعید است تلاش‌های آمریکا برای آتش‌بس در غزه و پایان درگیری در لبنان تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری محقق شود.

«رضا فرجی‌راد» در گفت‌وگو با ایسنا درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و پیشی گرفتن «دونالد ترامپ» از «کامالا هریس» در نظرسنجی‌های منتشرشده در ایالت‌های کلیدی اظهار کرد: بعد از کنار رفتن بایدن از صحنه انتخابات ریاست جمهوری، هریس کمی از ترامپ جلو افتاد اما در نظرسنجی‌هایی که در یکی دو روز اخیر انجام شده، ترامپ از هریس پیشی گرفته است، از این رو با توجه به اینکه وقت زیادی تا انتخابات نمانده است، احتمال پیروزی ترامپ کمی بیشتر از هریس است.

وی با اشاره به تحولات منطقه و تاثیر آن بر کمپین‌های انتخاباتی اظهار کرد: معتقدم نتانیاهو می تواند در این ۲ هفته کارهایی کند که مقداری به جناح دموکرات امریکا و هریس لطمه بخورد و همین رای پیش‌رونده ترامپ حفظ شود. بنابراین من شانس ترامپ را الان بیشتر از هریس می‌دانم.

دیدار ترامپ و زلنسکی در نیویورک 

تاثیر پیروزی ترامپ بر جنگ اوکراین

این کارشناس مسائل بین‌الملل گفت که «با آمدن ترامپ تحولات قابل توجهی در صحنه بین‌الملل رخ می‌دهد که اولین آن را در جبهه اوکراین و اروپا شاهد خواهیم بود و برای پوتین پیروزی در نبرد با اوکراین را در پی خواهد داشت. با روی کار آمدن ترامپ، اوکراین به سمت پذیرش سریع آتش‌بس خواهد رفت و تصورم این است که سفر لوید آستین وزیر دفاع آمریکا به اوکراین و اتحاد استراتژیک بین آلمان و انگلستان که پیمان نظامی دوجانبه داشته باشند، بی ارتباط با این اتفاقات که در نظرسنجی‌ها در آمریکا رخ می‌دهد، نباشد». 

کار سخت هریس برای جبران

فرجی‌راد درباره اشتباه نظرسنجی‌ها در آمریکا در انتخابات قبلی که ترامپ را جلوتر از بایدن اعلام کردند اما در نهایت بایدن پیروز انتخابات شد، اظهار کرد: اتفاقاتی که در روزهای انتهایی نزدیک به انتخابات قبلی افتاد و موجی علیه ترامپ ایجاد شد، ناشی از رفتار و سیاست ترامپ بود. اظهارات و اقدامات او در همه‌گیری کرونا باعث شد که جامعه آمریکا ملتهب شود و او به این مساله بی‌تفاوت بود. طبیعی است که جناح مخالف از آن استفاده حداکثری برد. اما الان قضایا متفاوت است و می‌توان به نظرسنجی‌ها اعتماد کرد. الان دو سه درصد ترامپ از هریس جلو افتاده است و این زمانی است که تا روز انتخابات فاصله زیادی نداریم. اگر دو سه درصد دیگر هریس عقب بیفتد، جبرانش سخت می‌شود. 

وی با بیان اینکه مسائل جهانی و منطقه‌ای از جمله درگیری‌ها میان لبنان و اسرائیل و نیز در غزه بر وضعیت دموکرات‌ها تاثیر می‌گذارد گفت: افشای اسناد چگونگی حمله اسرائیل به ایران که اسرائیلی‌ها بیان می‌کنند از داخل دولت دموکرات بایدن این اسناد لو رفته است، به دموکرات ها لطمه می زند. 

چرا هریس در نظرسنجی‌ها از ترامپ عقب افتاد؟

سخنرانی انتخاباتی هریس در ویسکانسین 

نظر مسلمانان آمریکا

فرجی‌راد درباره هرگونه احتمال آتش‌بس و توافق میان اسرائیل و لبنان و اسرائیل و حماس تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت: آمریکا الان در بیروت در حال تلاش است تا راهکاری را برای حل این مساله بیابد ولی در جواب هم اسرائیلی‌ها کارهایی می‌کنند که عملا این تلاش را ناکام می‌گذارد. از طرفی شروط اسرائیل برای آتش‌بس با لبنان طوری است که نه دولت لبنان و نه سازمان ملل آن را نمی‌پذیرد چراکه حاکمیت لبنان را زیر سوال می‌برد. نتانیاهو سعی دارد مساله را تا انتخابات کش دهد و این هدفی بود که از گذشته دنبال کرده و هنوز هم این سیاست پابرجاست. به علاوه با توجه به حملات اسرائیل به لبنان و غزه و حمایت بی‌چون و چرای آمریکا از اسرائیل، احتمالا مسلمانان آمریکا در این انتخابات، به دموکرات‌ها رای نمی‌دهند یا در نهایت به نماینده حزب سبز رای می‌دهند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل درباره اعتبار نظرسنجی‌ها در آمریکا تصریح کرد: نظرسنجی‌ها را واقع بینانه می‌بینم.

چرا هریس در نظرسنجی‌ها از ترامپ عقب افتاد؟

آثار حملات رژیم صهیونیستی به غزه 

احتمال کم حصول آتش‌بس

وی با بیان اینکه «نتانیاهو می‌خواهد غزه را به کل ویران کند»، اظهار کرد: نتانیاهو یک رویکرد انتخاباتی هم دارد و می‌داند که با هماهنگی با جمهوری‌خواهان و ترامپ هر چه آتش را در غزه افزون کند، از آن طرف در انتخابات به ضرر کاخ سفید و هریس است و مسلمانانی که می خواهند به دموکرات‌ها رای دهند، می‌گویند آقای بایدن و هریس کاری نمی‌توانند بکنند و بالعکس به اسرائیل حمایت سیاسی و نظامی می‌دهند بنابراین بعید می‌دانم تلاش‌های آمریکا برای آتش‌بس در غزه و پایان درگیری در لبنان تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری محقق شود.
۳۱۰۳۱۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا