اخبار بین الملل

کاهش تحریم ها علیه سوریه در دستور کار کمیسیون اروپایی

رئیس کمیسیون اروپایی اعلام کرد که در حال بررسی کاهش تحریم ها علیه سوریه بعد از سقوط دولت بشار اسد در این کشور است.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه «دی سایت»، «اورزولا فون در لاین»، رئیس کمیسیون اروپایی اعلام کرده که می خواهد در تحریم های این اتحادیه علیه سوریه تجدید نظر کند.

به زعم کمیسیون اروپایی تحریم های اتحادیه اروپا علیه 86 سازمان در حال حاضر مانع بازسازی سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد شده است. بنابراین، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، در حال بررسی کاهش تحریم‌ها علیه این کشور که تازه در تابستان تمدید شدند است.

فون در لاین همچنین گفت: در ابتدا باید شاهد پیشرفت واقعی به سمت یک فرآیند سیاسی فراگیر در این کشور باشیم. اروپا قطعا در سوریه نفوذ دارد و باید از آن استفاده کند تا قدرت دوباره به دست مردم سوریه بازگردد.

«کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم اخیرا در سخنانی از بازگشایی سفارت این اتحادیه در سوریه بعد از سقوط دولت بشار اسد حمایت کرده و آن را گامی واقعا مهم برای همکاری‌های سازنده با حاکمان جدید این کشور دانست.

اتحادیه اروپا می خواهد هر چه سریعتر تماس های قابل اعتمادی با حاکمان جدید سوریه برقرار کند. اولین گفتگوها توسط «مایکل اونماخت»، دیپلمات مجرب آلمانی در دمشق انجام گرفته است.

مسئله بحث برانگیز در اتحادیه اروپا این است که هیئت تحریر الشام و افراد مرتبط با آن هنوز در لیست تروریستی سازمان ملل هستند و مشمول تحریم های اتحادیه اروپا نیز هستند.

در این میان دولت فرانسه هم اعلام کرده می خواهد در سال جدید میلادی نشست دیگری را برای گفتگو در مورد وضعیت سوریه ترتیب دهد. «ژان نوئل بارو»، وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد که در ماه ژانویه یک نشست جدید مرتبط با نشست آخر هفته گذشته در اردن برگزار خواهد شد. وی تاکید کرد که شرکت کنندگان در این نشست باید کشورهای شریک عرب و غربی فرانسه و همچنین ترکیه باشند.

با این حال، هنوز مشخص نیست که آیا در این نشست تعهدات قاطعانه ای به کشور سوریه وجود خواهد داشت یا خیر. بارو اعلام کرد که کمک‌ها برای مثال برای بازسازی یا پایان تحریم‌ها علیه سوریه به تعهدات سیاسی و امنیتی روشن حاکمان جدید بستگی دارد. وی تاکید کرد: علاوه بر این، شرکای کرد در شمال شرق این کشور باید به این دلیل که آنها نقش محوری در مبارزه با داعش دارند در مصونیت قرار گیرند.

فرانسه همچنین در تلاش است میان ترکیه و کردها که در سوریه با یکدیگر می جنگند، میانجیگری کند. بارو امکان دستیابی به توافقی در این راستا را ممکن دانست.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا