اخبار سیاسی

باهنر: وزیر می گوید ۳ میلیون مسکن می سازم، از چه طریقی؟ /واعظی: مسئولیت باید یک‌جا جمع شود /مرعشی: بله حکمرانی در دنیا همین است

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «احزاب و جناح ها کجای سیاست ایرانند؟» با حضور محمدرضا باهنر دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، محمود واعظی قائم مقام حزب اعتدال و توسعه و حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی با اجرای محمد مهاجری فعال رسانه ای و سیاسی اصولگرا در خبرگزاری خبرآنلاین درحال برگزاری است.

محمدرضا باهنر؛ دبیر کل جبهه پیروان خط امام و رهبری

*رهبری ۲۰ سال است که سیاست های اقتصاد مقاومتی را اعلام کرده اما کاری انجام نشده است. همین الان از ۲۹۰ نماینده مجلس بپرسیم که جند نفر شما سیاست اقتصاد مقاومتی را مطالعه کردید و فهمیدید و حاضر به اجرای آن هستید، من فکر نمی کنم ۱۵ نماینده در مجلس با این شرایط پیدا شوند که منافع حزبی و جناحی را کنار بگذارند .

* باید ساختاری وجود داشته باشد که تصمیمات گرفته شده، اجرا شوند، نمایندگان مجلس موقع انتخابات وعده های عجیب و غریبی می‌دهند که نشدنی است . به رییس مجلس کره جنوبی گفتم که شما چگونه مطالبات را پیگیری می کنید گفت وقتی مجلس تشکیل می شود ۳ فراکسیون داریم و هر کدام مطالبات را می نویسند، در مورد آن بحث می کنند و  به ۳ دسته ضروری، زمان بر و غیرممکن تبدیل می شوند. این مطالبات غیرممکن را به نام لیست سیاه می گذاریم و بعد از این هر نماینده ای یکی از این مطالبات را تبلیغ کند، قوه قضائیه او را احضار می کند.

* الان وزیر می گوید می خواهم ۳ میلیون مسکن می سازم، از چه طریقی؟

*وضعیت به این صورت شده که هر مسئولی یک مطالبه غیر ممکن را مطرح می کند.

*آقای مرعشی مقداری محافظه کاری دارد، اما حرفشان این است که رهبری باید رییس دولت باشد ما نمی گوییم دولت رهبر شود بلکه می گوییم رهبر دولت شود.

محمود واعظی؛ قائم مقام حزب اعتدال و توسعه

* من کاملا مطلبی که در ارتباط با نهادها و قوه مزاحم بیان شد را تایید می‌کنم.

* یک زمانی رئیس قوه قضاییه، وقتی که هر هفته جلسه شورای عالی قضایی داشت، انچه تلویزیون پخش می‌کرد علیه برجام و سیاست خارجی بود. یکبار از اعضای آن جلسه پرسیدم فقط درباره مسائل هسته‌ای سخن می‌گویید، گفت خیر، درباره خیلی مسائل حرف می‌زنیم. 

* در مجلس ۴ سال در کار دولت دخالت می‌کنند، منظورم قانون‌گذاری نیست. از تعیین بخشدار تا معاون وزیر و اعضای هیئت مدیره دخالت می‌کنند. 

* یک بحثی که درباره حکمرانی مطلوب بیان شد، ما باید شجاعت تجدیدنظر در سیاست‌های خود را داشته باشیم. چون یک سیاستی را در یک زمانی اتخاذ کردیم، بعد از چند سال شجاعت تجدیدنظر نداشته باشیم. در قانون اساسی به جز مواردی که به جمهوریت و اسلامی بودن مربوط است، قابل تجدیدنظر است. 

* بحثی که آقای مرعشی مطرح کردند، دقیق است. مسئولیت باید یک‌جا جمع شود. موضوع جدیدی نیست که بگوییم در اینجا مطرح شد. {مرعشی: بله این حکمرانی در دنیا است.}

*این اصل در همه متون حکمرانی دنیا، در بند اول قرار دارد. شما یک شهردار برای شهر کوچک انتخاب می‌کنید، نمی‌توان اختیارش را به یک جای دیگر بدهید. 

* یک بحثی مطرح شد نام دکترین نظام که ارزش دارد روی آن زمان بگذاریم. ما همه موضوعات خوب را می‌خواهیم با هم داشته باشیم. ما اتوبوس می‌خواهیم بسازیم که ۴۰ تا صندلی اول داشته باشد، نمی‌شود دیگر. ما باید دکترین را تعریف کنیم و برخی از مسائل خوب را فدای اولویت های دیگری کنیم. 

* اگر به سخنرانی های رهبری برگردیم و شعارهایی که برای کشور تعیین کردند، همه اقتصادی هستند. در راس نظام، موضوع اول کشور اقتصادی است. مسائل اقتصادی از توسعه به وجود می‌آید.

2727

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا