اخبار سیاسی

بلوف رسانه های غربی علیه ایران و خیال فشار حداکثری

اکنون در سال ۲۰۲۴ میلادی قرار داریم؛ جایی که منظومه مقاومت با محوریت ایران در منطقه، راهبردهای اشغالگرایانه و توسطه‌طلبانه مشترک واشنگتن و تل‌آویو را هدف قرار داده و غزه و لبنان را تبدیل به مصادیق ناکامی‌های واشنگتن و تل‌آویو در منطقه ساخته است.

خبرگزاری تسنیم

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم- شبکه سی‌ان‌ان که اتفاقاً از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چندان دل خوشی ندارد، طی روزهای اخیر در صدد القای یک گزاره خبری خاص به داخل ایران است: دوران فشار حداکثری جدید علیه ایران فرارسیده و تهران در برابر این سیاست‌های سخت‌گیرانه چاره‌ای جز تسلیم ندارد!

یورونیوز با اشاره به حضور دوباره برایان هوک، مسئول سابق پرونده ایران در دوران ریاست جمهوری ترامپ در مسند قدرت، اذعان کرده است: “هوک در قلب سیاست فشار حداکثری ترامپ بر ایران و وضع تحریم‌های سختگیرانه قرار داشت و در سال 2020 از سمت خود کنار رفت. کناره‌گیری او به معنای فروپاشی تمام تلاش‌های دیپلماتیک دولت ترامپ برای حل و فصل مساله هسته‌ای با جمهوری اسلامی در عین وضع تحریم‌ها و خروج از برجام بود.  اما به گفته تحلیل‌گران، با روی‌کار آمدن ترامپ، تشکیلات سیاست خارجی آمریکا یکی از بزرگترین تغییرات را تجربه خواهد کرد.”

سی‌ان‌ان مدعی شده که سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران بازخواهد گشت و تهران، در برابر آن قدرت مانور چندانی ندارد! گویا سی‌ان‌ان و دیگر رسانه‌های غربی فراموش کرده‌اند که طی سال‌های 2017 تا 2021 میلادی، خصوصاً پس از خروج رسمی کاخ سفید از برجام، قرار بود سیاست فشار حداکثری آمریکا به دستمایه‌ای برای تغییر نظام جمهوری اسلامی تبدیل شود اما نه‌تنها این اتفاق رخ نداد، بلکه مقاومت ترکیبی و حداکثری کشورمان در برابر آمریکا تبدیل به یک الگو در نظام بین‌الملل شد.

جمهوری‌خواهان و دموکرات‌های آمریکا هر دو اذعان کردند که ترامپ در رسیدن به اهداف ترسیم شده خود در تقابل با کشورمان شکست خورده و صرفاً، منجر به دفرمه شدن تواق برجام شده است.

اکنون در سال 2024 میلادی قرار داریم: جایی که منظومه مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران در منطقه، مستقیماً راهبردهای اشغالگرایانه و توسطه‌طلبانه مشترک واشنگتن و تل‌آویو را هدف قرار داده و غزه و لبنان را تبدیل به مصادیق ناکامی‌های واشنگتن و تل‌آویو در منطقه ساخته است. فراتر از آن، جمهوری اسلامی ایران ضمن کاهش تعهدات خود (وفق مفاد توافق هسته‌ای)، به غنی‌سازی توأمان 20 درصدی و 60 درصدی در نطنز و فردو دست‌یافته و اکنون، زمان گریز هسته‌ای خود را به‌صورت معناداری کاهش داده است.

در چنین شرایطی، هزینه‌های هرگونه حماقتی جدید از سوی رئیس جمهور جدید آمریکا، به مراتب فراتر از حد تصور اتاق‌های فکر در واشنگتن است. یکی از اصلی‌ترین دلایلی که ترامپ حتی در دوران مبارزات انتخاباتی خود نیز تلاش کرد با رویکردی محتاطانه در خصوص سیاست خارجی خود در قبال تهران سخن بگوید، تجربه همین شکست است.

ذوق‌زدگی دشمنان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی از احتمال اعمال فشار حداکثری ترامپ علیه کشور عزیزمان، نشأت گرفته از حماقت همیشگی آن‌ها در درک واقعیت مطلق جاری در ایران، منطقه و جهان محسوب می‌شود.

اگرچه آرزو بر دشمنان ایران عیب نیست، اما قطعاً هزینه‌های فرو ریختن سقف آرزوهای بدخواهان ایران اسلامی، این بار نسبت به دوره قبلی ترامپ نیز بیشتر خواهد بود…

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا