اخبار سیاسی

تشریح دستاوردهای رزمایش دو روزه امنیتی تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش در پایان رزمایش نزاجا/ از کدام موشک‌ها رونمایی شد؟

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرتیپ کریم چشک، معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، اظهار کرد: رزمایش دو روزه امنیتی-تهاجمی و متحرک نیروی زمینی ارتش در منطقه عمومی شمال شرق کشور که با حضور یگان‌های نیرو مخصوص واکنش سریع تیپ ۶۵ نوهد نزاجا، توپخانه، زرهی، هوانیروز، پهپاد، جنگال، گروه موشکی و سایر یگان‌های پشتیبانی کننده برگزار شد، با دستیابی به اهداف و برنامه‌های از پیش تعیین شده پایان یافت.

به روایت ایسنا، وی افزود: در این رزمایش به عنوان نخستین رزمایش کاملاً متحرک در سطح نیروی زمینی ارتش، تمامی سناریوها به صورت کاملاً آفندی، سریالی و به منظور شبیه‌سازی حداکثری با شرایط رزم در میدان نبرد واقعی، در کمترین زمان ممکن، طراحی، اجرا و پیاده‌سازی شدند.

امیر سرتیپ چشک ادامه داد: همچنین در این رزمایش دو روزه از برخی از روزآمدترین و جدیدترین ادوات، تجهیزات، تسلیحات و جنگ‌افزارهای تولید و انبوه‌سازی شده به دست متخصصان و پژوهش‌گران نیروی زمینی ارتش و صنایع داخلی کشور مورد تست و ارزیابی میدانی قرار گرفت.

 معاون عملیات نیروی زمینی ارتش ارزیابی میدانی توانمندی‌های دفاعی و رزمی این نیرو را از جمله اهداف این رزمایش برشمرد و تأکید کرد: رونمایی از موشک‌های”فجر ۵” با برد بیش از ۱۱۰ کیلومتر، مداومت پروازی انواع پهپادهای شناسایی، انهدامی، رزمی و مراقبی، انهدام کامل اهداف و استحکامات توسط انواع بمب‌های دقیق‌زن “قائم” و موشک‌های نقطه‌زن “الماس” و نهایتاً توسعه و ارزیابی عملکرد سامانه یکپارچه مقابله با ریزپرنده‌های دشمن، از جمله مواردی بودند که  در این رزمایش، مورد تست و ارزیابی میدانی قرار گرفتند.

امیر سرتیپ چشک با اشاره به نقش عناصر و نیروهای متخصص این نیرو در تحقق اهداف این رزمایش، تصریح کرد: تمامی نیروهای انسانی حاضر در رزمایش امنیتی تهاجمی متحرک نیروی زمینی، با تسلط، قدرت و مهارت، ضمن هماهنگی و همکاری دقیق با دیگر نیروها و عناصر شرکت کننده، ضمن انجام وظایف محوله و باور به توانمندی‌های کم‌نظیر خود، به بهترین وجه، به ایفای نقش در این رزمایش امنیتی و ضدتروریستی پرداختند.

معاون عملیات نیروی زمینی ارتش در پایان خاطر نشان کرد: ارتقای مداوم و بهبود وضعیت آفندی و پدافندی از طریق بهره‌گیری از انواع تجهیزات و تسلیحات روزآمد، دورزن، نقطه‌زن، هوشمند و شبکه‌محور نیروی زمینی، ارتقای بُرد موشک‌های هوشمند ضدزره و دقیق‌زن بالگردی، به‌کارگیری انواع ریزپرنده‌های مهاجم و تست اولین سیستم یکپارچه مقابله با ریزپرنده‌های دشمن، از جمله دستاوردهایی بودند که در این رزمایش دو روزه به دست آمد.

۲۷۲۱۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا