اخبار سیاسی

رییس گروه اقتصادی دفتر رهبری: در یک واحد ١۵ خانوار با یک سرویس بهداشتی زندگی می‌کنند /نمی‌توان مناطق ٢٠، ١۴ و دروازه غار را رها کرد

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی آقامحمدی رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در همایش چشم‌انداز صنعت ساختمان ایران با بیان اینکه ارایه وام و زمین رایگان حق اولیه تمام ایرانی‌ها است و نباید به دلیل عدم پرداخت اقساط یا آورده اولیه از این حق محروم بمانند، گفت: در حال حاضر، در ٢٠٢٠ محله ١٠٩ هزار نفر برای مسکن در استطاعت، ثبت نام کردند و بخش خصوصی هم در این حوزه می‌تواند ورود کند. مسکن برای همه مردم است و کارگران همین شرکت ساختمانی هم به مسکن نیاز دارند و باید برای آنها هم مسکن ساخته شود. مسکن تقاضای واقعی اقتصاد است و سوال این است که این مساکن چطور تامین می‌شوند. 

به گزارش ایلنا، وی افزود: با نظر مشاور، ١۵ قطعه زمین در شهر تهران با قابلیت ساخت ۵٠٠ هزار واحد مسکونی به وزارت راه و شهرسازی معرفی کردیم و باید برای مردم در این مناطق مسکن ساخته شود و نه جاده سمنان که هیچ زیرساخت شهری هم در این منطقه وجود ندارد.

آقامحمدی تاکید کرد: نمی‌توان مناطق ٢٠، ١۴ و دروازه غار را رها کرد و در جاده سمنان خانه ساخت. چرا دروازه غار را که سرشار از تاریخ است را به دروازه علم تبدیل نکنیم؟ امروز در یک واحد ١۵ خانوار با یک سرویس بهداشتی زندگی می‌کنند. این واحدها با حیاط مرکزی می‌توانند نوسازی شوند.

رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: خوشحالیم که یک خانم تصدی وزارت راه و شهرسازی را برعهده گرفته تا به صورت عملی ببینم یک خانم توانایی اداره را دارد و در این باره فلسفه بافی نکنیم.

آقامحمدی با بررسی تهیه چشم‌انداز ١۴٣٠، تاکید کرد: این ٢۵ سال تنها مقطع تاریخی پولساز کشور محسوب می‌شود چراکه در این مدت پنجره جمعیتی بسته می‌شود اما بیشترین سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف در این مدت انجام شده و اگر از این فرصت استفاده کنیم جامعه پیر ثروتمند خواهیم داشت وگرنه جامعه پیر فقیر می‌شویم.

وی ادامه داد: در تمام قوانین به حضور بخش خصوصی تاکید شده و تقاضای ما از بخش خصوصی این است که برنامه بیاورد و خواسته‌ها را منطقی و بهم رسانی کند.

وی با بیان اینکه در این مقطع زمانی باید تصمیم بگیریم که چگونه مسیر را اصلاح کنیم، اظهار داشت: دولت آماده اصلاحات اساسی است و ثروت زیادی در کشور وجود دارد بنابراین دیگر نیازی به سخنرانی نداریم. بلکه به تصمیم‌گیری نیاز داریم و می‌توان از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنیم و باید با بخش خصوصی به این تفاهم برسیم در افق ٢۵ ساله چه اقداماتی انجام دهد. می‌توان از هوش مصنوعی استفاده کنیم و شهرها را مدرن کنیم. امروز لجستیک تغییر اساسی کرده و الان فرصت برای کار جهانی داریم و در این عرصه جا برای کسی تنگ نخواهد بود.

2727

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا