اخبار سیاسی

سردار سلیمانی یک زمین در کرمان برای پسرش داشت، آن را هم به نام «موقوفه حضرت زهرا» ثبت کرد/ فرزندان حاج قاسم سال‌ها پدر خود را کوتاه می دیدند

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار معروفی، معاون بسیج گفت: اگر بخواهیم مکتب شهید سلیمانی را به جامعه معرفی کنیم، ابتدا باید خود شهید سلیمانی را به‌درستی بشناسیم و معرفی کنیم. شهید سلیمانی شخصیتی استثنایی بود که می‌توان او را در قالب پنج ویژگی کلیدی که آن‌ها را «پنج گذشت» می‌نامم، معرفی کرد. این پنج گذشت؛ مانند اضلاع یک مثلث هستند که مکتب شهید سلیمانی را تشکیل می‌دهند. این مکتب شامل نظام اعتقادی ولایی، نظام سیاسی، نظام اقتصادی، نظام رفاقت و شجاعت، و نظام مدیریت و فرماندهی است.

بر اساس روایت جماران، معاون بسیج افزود: شهید سلیمانی مجاهدی در راه خدا بود و این پنج گذشت در وجود او کاملاً مشهود بود: گذشت از گناه: حاج‌قاسم اهل گناه نبود. او به طهارت جسم و روح خود اهمیت می‌داد و همواره مراقب بود تا از هرگونه آلودگی دور بماند. تمام کسانی که او را می‌شناختند، بر این امر شهادت می‌دهند.

وی افزود: گذشت از مال: حاج‌قاسم هیچ وابستگی به دنیا نداشت. با اینکه ۳۸ سال در بالاترین سطوح فرماندهی فعالیت کرد و ۲۱ سال فرمانده جبهه مقاومت در کشورهای اسلامی بود، حتی در تأمین معیشت خود با مشکلاتی روبه‌رو می‌شد. او در این مدت طولانی، نه یک ریال و نه یک دلار از بیت‌المال برای خود استفاده نکرد. برای نمونه، یک زمین در کرمان برای پسرش داشت، حسینیه ای روی آن ساخت و چهار ماه قبل از شهادتش به نام «موقوفه حضرت زهرا» ثبت کرد تا از هرگونه سوءتفاهم جلوگیری کند.

سردار معروفی گفت: گذشت از آبرو ویژگی دیگر ایشان بود، بسیاری از افراد وقتی به مقامی یا جایگاهی می‌رسند، ممکن است به آبرو و اعتبار خود اهمیت زیادی بدهند. اما حاج‌قاسم از آبروی خود در راه انقلاب، مردم، ولایت، و اهل‌بیت گذشت. او بارهاوبارها از آبرو و اعتبار خود مایه گذاشت تا اهداف انقلاب اسلامی محقق شود. گذشت از عزیزان هم از دیگر ویژگی ها بود، خانواده شهید سلیمانی نیز در این مسیر، همواره در خطر و تهدید قرار داشتند. در طول سال‌ها، شهید سلیمانی به‌ندرت در کنار خانواده‌اش بود و بیشتر وقت خود را در فلسطین، لبنان، عراق، و سوریه سپری می‌کرد. فرزندان او سال‌ها پدر خود را فقط در کوتاه‌ترین زمان‌ها می‌دیدند.

۲۷۲۱۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا