اخبار سیاسی

ظریف: حمایت شیعیان از غزه، ادعای فرقه گرایی را رد کرد

معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: جامعه شیعه نشان داده است که آماده فداکاری منافع خود به خاطر ستمدیدگان است. توحش صهیونیست‌ها در غزه با حمایت از مظلومان از سوی جامعه شیعه روبرو شد و هر ادعایی مبنی بر فرقه‌گرا بودن ما را رد کرد.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس‌جمهور در سومین کنفرانس علمی و بین‌المللی چشم‌انداز آینده پیروان‌ اهل‌بیت (ع) که با حضور جمعی از نخبگان شیعی سراسر جهان و به میزبانی «جریان حکمت ملی عراق» در بغداد برگزار شد، گفت: بزرگترین اجتماع بشری، اینجا در عراق و به‌مناسبت اربعین حسینی برگزار می‌شود، سنتی که بر عشق و شفقت استوار است و این چیزی است که دنیای امروز بیش از هر چیز دیگری به آن نیاز دارد. شیعیان در این دنیای آشفته از خشونت، می‌توانند مسیری جدید مبتنی بر همدلی، فداکاری، شجاعت و امید ترسیم کنند.

وی، افزود: اعیاد شعبانیه نمادی از عشق و امید است؛ شیعیان در نقط مختلفی از جهان زندگی می‌کنند و به زبان‌های گوناگونی تکلم می‌کنند و این یکی از نقاط قوت ماست. ایدئولوژی ما بر اساس عشق است و ما همدلی را در سراسر جهان نمایندگی می‌کنیم .هر یک از ما به وسیله‌ای برای گفت‌وگو، تفاهم و نمایش آرمان‌های رهبران دینی خود هستیم همانگونه که امام صادق (ع) فرمودند «کونوا لنا زینا و ال تکونوا علینا شینا».

معاون راهبردی رئیس‌جمهور گفت: شیعه واقعی بودن به‌معنای نمایندگی کردن از اهل بیت(ع) است؛ باید در جوامع خود، ستون‌ صمیمیت، شفقت و عشق به انسانیت باشیم. جامعه شیعه نشان داده است که آماده فداکاری منافع خود به خاطر ستمدیدگان است. توحش صهیونیست‌ها در غزه با حمایت از مظلومان از سوی جامعه شیعه روبرو شد و هر ادعایی مبنی بر فرقه‌گرا بودن ما را رد کرد. ما بیشتر از هر کس دیگری برای خواهران و برادران فلسطینی خود فداکاری کرده‌ایم و هیچ‌کس به اندازه ما برای برادران و خواهران سنی خود در فلسطین فداکاری نکرده است. همانطور که سید عمار حکیم بیان کرد، شیعه یک آرمان عادلانه و شریف است که می‌توانیم به آن افتخار کنیم و خود را دوستدار و پیرو اهل بیت بنامیم.

ظریف بیان کرد: نمی‌توانیم خود را پیرو امیرالمومنین(ع) بنمامیم اگر با کسانی که نسل‌کشی و ظلم می‌کنند، دشمن نباشیم و با کسانی که تحت ستم و ظلم قرار گرفته‌اند، شفقت نشان ندهیم. امام علی (ع) در نامه خود به مالک می‌گوید، با مردمی که بر آنها حکومت می‌کنی، مهربان باش زیرا آنها یا برادران دینی تو هستند یا برادران تو در آفرینش. سعدی نیز این فرمایشات امیرالمومنین(ع) را چنین تعبیر کرد که «بنی آدم اعضای یک پیکرند، که در آفرینش ز یک گوهرند، چو عضوی به درد آورد روزگار، دگر عضوها را نماند قرار» و این بدان معناست که اگر نمی‌توانی غم دیگران را احساس کنی، نمی‌توانی شایسته نام انسان باشی.

وی ادامه داد: امیدوار باشیم که بتوانیم شایسته پیروی از امام علی(ع) و امام حسین(ع) باشیم، از جمله افرادی باشیم که منتظرند و در برابر تجاوز و ظلم و ستم، با استواری مقاومت می‌کنند و برای بازگشت امام مهدی(ع) آماده باشیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا