اخبار سیاسی

علم الهدی قبل از انقلاب چه شغلی داشت؟/ اگر مساجد قرارگاه فرهنگی و اجتماعی باشند، انقلاب بین مردم ریشه می‌کند

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد در گردهمایی ائمه جمعه شهرستان‌های پرچم‌دار، با بیان اینکه محور رسالت اصلی برای تمام افراد و کسانی که می‌خواهند در خط ایفای رسالت پیامبر (ص) انجام وظیفه کنند، هدایت مردم است، تصریح کرد: مساجدِ پیش از انقلاب یکی از جریان‌ها و قرارگاه‌های هدایتی برای مردم بودند.

بنا بر روایت مهر، نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: امامت مسجد، یک کار تمام‌وقت برای فردی است که بخواهد از ظرفیت‌های آن برای توسعه دین و گرایش مردم به خداوند و تقوا استفاده کند.

وی با اشاره به حضور اقشار مختلف در مساجد اضافه کرد: بنده در دوران پیش از انقلاب که امامت جماعت مسجدی را در جنوب شرق تهران و محله محروم شهر بر عهده داشتم، تمام‌وقتم صرف فعالیت‌های تبلیغی و مذهبی می‌شد و فرصتی برای انجام کار دیگری نداشتم؛ در آن زمان باید مردم را نسبت به حکومت استبدادی پهلوی و مبانی انقلاب آگاه می‌کردیم با شرایطی که مأموران پهلوی به‌طور مداوم به مسجد حمله می‌کردند.

علم الهدی اظهار کرد: الحمدالله تلاش‌ها و فعالیت‌های ما باعث شد که این مسجد به پایگاهی برای فعالیت‌های اجتماعی و انقلابی تبدیل شود؛ پس از انقلاب نیز در کنار مسئولیت‌های دیگری که داشتم، بخشی از وقتم را در مساجد صرف می‌کردم.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی موقعیت و جایگاه مساجد برای ائمه جماعت را یک سرمایه فوق‌العاده دانست و خاطرنشان کرد: مشکلی که امروز ما در مساجد داریم، نوع برخورد ائمه جماعت با مسجد است، ائمه جماعت مساجد را به عنوان یک قرارگاه هدایتی نمی‌دانند که بایستی مردم را محور حرکت‌های خود قرار دهد.

وی ادامه داد: ائمه جماعت مساجد می‌توانند با ایجاد یک رابطه صمیمانه و دوستانه با مردم زمینه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی را متناسب با اهداف روز انقلاب و اسلام برقرار کنند؛ بنابراین اگر مساجد با چنین رویکرد و برنامه‌ریزی از طرف ائمه جماعت اداره شود، می‌توانیم بگوییم که از این بستر بهره‌برداری درست و کافی صورت گرفته است.

علم الهدی با بیان اینکه بر اساس فرمایش پیامبر اکرم (ص) بین اقامه نماز و حیات حکومت اسلامی ارتباط و وابستگی وجود دارد، ابراز کرد: اگر مساجد به عنوان قرارگاه فرهنگی و اجتماعی فعال شدند، انقلاب در بین مردم ریشه پیدا می‌کند و به همان میزان انقلاب و نظام نیز تقویت می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا