اخبار سیاسی

کاظم صدیقی: کسی که زیر پرچم ولایت خدا نیست، زیر پرچم معصوم نیست و اعمالش نزد خدا ارزشی ندارد/ پیروی از ولایت، نشانه ایمان به خداوند و ولی‌اش است

خبرگزاری خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاظم صدیقی در چهارمین اجلاسیه بین‌المللی فعالان مهدوی اظهار داشت: نیروهای مسلح زیر پرچم ولایت هستند اما کسانی که زیر پرچم ولایت خدا نیستند، زیر پرچم معصوم نیستند و اعمالشان در نزد خدا ارزشی ندارد.

بنابر روایت ایرنا، وی در ادامه گفت: هرج و مرج در نیروهای مسلح باعث هدر رفتن توانایی‌ها می‌شود، اما ارتشی که جنگ‌آوری‌اش و دشمن‌شکنی‌اش به اذن خدا باشد، کارش عبودیت است؛ مانند نماز، نماز شب و جهاد در راه خدا.

رئیس مجمع راهبردی اندیشه مهدویت با تاکید بر اینکه امروز هم نیروهای نظامی در نظام جمهوری اسلامی همچون ارتش و سایر نهادها بازوان پرتوان ولایت هستند؛ گفت: این نیروها، در کنار اقتدار سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، با قدرت ایمان و اراده الهی در جنگ سخت و نرم نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی افزود: پیروی از ولایت، تجلی انتظار ظهور و نشانه ایمان خالص به خداوند و ولی‌اش است. اقتدار رهبری و ولایت نیز با نیروهایی تحقق پیدا کرده است که حضورشان بیانگر زینت حکومت دینی و سربازان مسلمان آماده برای ایستادگی در برابر دشمنان است.

رئیس مجمع راهبردی اندیشه مهدویت با اشاره به دوران دفاع مقدس، تصریح کرد: زمانی که توان نظامی دشمن در مقابل امکانات جمهوری اسلامی قرار گرفته بود، یک کارشناس گزارشی از تجهیزات و سلاح‌های حزب بعث عراق ارائه کرد. پس از اتمام گزارش، امام خمینی (ره) جمله‌ای کلیدی و به‌یادماندنی را فرمود که “جنگ را سلاح مشخص نمی‌کند؛ سرنوشت جنگ با ایمان و اراده رقم می‌خورد.” این جمله امام نشان‌دهنده اهمیت ایمان و اراده الهی در هدایت و تحقق پیروزی بود.

وی ادامه داد: زمانی که نیروهای ما دل در گرو عشق به خداوند گذاشتند، دیگر قدرت دشمنان به چشم نمی‌آمد و با عزم و اراده قوی، توانستند از مرزهای کشور دفاع کنند. چنین ایمانی بدون وجود یک الگو، راهنما و رهبری تحقق نمی‌یابد. رهبران و ولی‌فقیهان الهی همان تابلوهایی هستند که مسیر را برای مجاهدان روشن کرده و با زهد، آراستگی، صداقت و اعتماد، دل‌های آنان را به سمت خداوند هدایت می‌کنند.

صدیقی در ادامه سخنان خود به فرمایشات امیرالمومنین (ع) اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین (ع) فرمودند: “این زینت والیان و زینت رهبری است.” سیرت سنگ‌نشینان و مدیریت جامعه توحیدی، وجود مقدس امیرالمومنین (ع) بود که بعد از رسول الله (ص) در عالم بی‌نظیر بود. او حقیقت اقتدار، شجاعت، شهامت، دلاوری و جنگاوری بود. هنر رزم در وجودش با قلم تکویر شده بود، اما بعد از رسول الله (ص) دست به شمشیر نبرد. فرمود: “فتو ارتدی بین علی کجا بود؟” علی (ع) یک تنه می‌توانست از حقوق مردم دفاع کند و ولایت را حفظ نماید.

وی ادامه داد: امیرالمؤمنین علی (ع)، برغم نداشتن ارتش گسترده‌ای از نیروهای کارآزموده و آموزش‌دیده، با تکیه بر ایمان و اراده یاران خود توانست حکومت عدل الهی را پایه‌گذاری کند. در واقع، این نیروها دل به ولایت داده بودند و با عشق به خداوند و اطاعت از ولی زمان، در بسیاری از جهات سرنوشت‌ساز شدند.

صدیقی ادامه داد: در زمان‌های قدیم، مردم برای در امان ماندن از خطرات به دژها پناه می‌بردند. این دژها، قلعه خیبر یا ساختمان‌های طولانی نیستند، بلکه نیروهای الهی هستند که ظاهرشان بشر است و لباسشان لباس رزم، اما در واقع جلوه‌ای از مظاهر مومن هستند. این نیروها یکی از اسماء حسنای پروردگار متعال هستند که از زمان امام صادق (ع) تاکنون، عرفای ما هر شب آن‌ها را می‌خوانند و به آن‌ها توجه می‌کنند.

وی در ادامه به اهمیت سوره‌های حدید و حشر اشاره کرد و گفت: سوره حدید و سوره حشر را ترک نکنید، زیرا آخر سوره حشر منطقه اسم اعظم است. کوچه‌های دلبری حضرات اسما، حضرت یار است. این جمله متناسب با عنوان “الذی لا اله الا الله” است. شهادت “لا اله الا الله” نشان‌دهنده این است که خداوند قدوس، سلام، مومن و قادر مطلق است. او سلامت و سلامتی می‌دهد و به ما امنیت و امان می‌بخشد. هر کسی که امنیت و امان دارد، خدا به او اهمیت می‌دهد. همه اسماء خدا مظاهری در عالم آفرینش دارند و این مظهر سلامت ارتش مومن و مقتدر است که تحت فرمان خلیفه خدا قرار دارد.

۲۹۲۱۸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا