استقبال از کاراکترهای سریالی سوره که نوشت افزار شد/توسعه مرچندایز
به گزارش خبرنگار مهر، هادی فیروزمندی معاون جریان سازی و ارتباطات سازمان سینمایی سوره درباره کاراکترهای سینمایی و سریال های سازمان های سینمایی که این روزها به صورت نوشت افزار در نمایشگاه ایران نوشت ارائه شده اند در برنامه «مثبت آموزش» بیان کرد: ما برای سال تحصیلی پیش رو یک برنامه ریزی کرده ایم و براساس کاراکترهای انیمیشن هایی که محصول سازمان سینمایی سوره بود لوازم تحریر مرتبط را طراحی کردیم که در نمایشگاه ایران نوشت ارائه شد.
وی اضافه کرد: تلاش ما این بود که در ادامه تولیدات فرهنگی که داریم به نوعی انیمیشن هایی را که پیش از این ساخته ایم به خانه ها بیاوریم و بچه ها بتوانند از لوازم تحریر این آثار استفاده کنند.
فیروزمندی با اشاره به کاراکترهای سینمایی و سریالی عنوان کرد: ما در مرکز انیمیشن سوره بیش از ۱۰۰ اپیزود انیمیشن جدید تولید کردیم که از آنتن شبکه پویا و نهال پخش شده است. در فضای سینمایی نیز ۲ انیمیشن موفق «لوپتو» و «مسافری از گانورا» را اکران کردیم. طی آثاری که ساخته شد بیش از ۲۲ کاراکتر انیمیشنی خلق شده است که به مجموعه های انیمیشنی «چل پله زیر زمین»، «موتورها» و «با بابام» تعلق دارد و طبق آمار رسمی تلویزیون و روزنامه جام جم سریال های «چل پله زیر زمین» یا «با بابام» جزو مجموعه های پرمخاطب کودک و نوجوان در عید نوروز و تابستان بوده اند.
وی اضافه کرد: همین اقبال نشان داد که بچه ها همراهی زیادی با این کاراکترها دارند و دوست دارند آنها را در مدیوم های دیگر هم ببینند که به تولید اقلام جانبی و مرچندایز این آثار منجر شد.
فیروزمندی یادآور شد: ما بیش از ۵۰ قلم کالای نوشت افزار ایرانی طراحی کردیم که الان هم روانه بازار شده است. این کالاها این روزها در نمایشگاه ایران نوشت در مصلی امام خمینی (ع) عرضه شده است که مخاطبان می توانند به غرفه سوره در این نمایشگاه در سال شماره ۲ و غرفه ۲۱۸ مراجعه کنند.
وی در پاسخ به پرسش مجری درباره کمبود لوازم تحریر با طرح های ایرانی در بازار عنوان کرد: اینقدر کالاهای نوشت افزار با طراحی ایرانی تنوع اندکی دارد که همین میزان هم با استقبال زیادی مواجه است. کالاهای ارائه شده سوره هم شامل دفتر، کیف، قلم، تخته وایت برد و … می شود که نیاز مخاطب کودک و نوجوان است.
فیروزمندی در پایان گفت: بازار کودک و نوجوان بازار وسیعی است و بیش از این هم می تواند گسترش یابد. «لوپتو» در سینما بیش از یک میلیون مخاطب داشته است و وقتی مخاطب ارتباط برقرار کرده پیوند دادنش خیلی آسانتر است چون دوست دارد لوازم تحریرش را هم داشته باشد.