تهیه کننده برنامه مدلینگ در تلویزیون ایران: نهادهای فرهنگی، زباله تولید می کنند!
تهیه کننده برنامه «نوآ» در شبکه نسیم، تولیدات نهادهای بودجه بگیر فرهنگی را، نهایتا زباله هایی به درد نخور می داند که حتی برای بازیافت هم به کار نمی آید.
میثم محمد حسنی، را شاید بتوان هنرمند و تهیهکننده ای برای هنر، در سطوح متعدد این عرصه توصیف کرد. با بسیاری از هنرمندان کار کرده و خود نیز از همین طایفه است. گرافیست است، در دلصدا موسیقی تولید کرده و با خواننده های مطرحی تعامل داشته و دارد. او حالا تهیه کنندگی برنامه ای متفاوت درباره مدل لباس بانوان در شبکه نسیم را بر عهده دارد که قسمت پایانی آن این هفته پخش می شود.
به گزارش سرویس فرهنگی تابناک، میثم محمد حسنی، میهمان تابناک بود و با حضور در اتاق شیشه ای مصاحبه، از دغدغه های خود و تیم همراهش در ساخت مجموعه «نوآ» سخن گفت. او امیدار است که جنین کارهایی به نتیجه مطلوب در بحث حجاب و عفاف منجر شود.
محمد حسنی، از ضرورت پرداختن ویژهتر به کارهای ایجابی در حوزههای فرهنگی، بهویژه بحث حجاب و عفاف، سخن گفته و در این میان نتیجه کار نهادهای فرهنگی را بیخاصیت، ارزیابی کرد.
متن و فیلم صحبت های وی با خبرنگار تابناک در ادامه می آید.
ابرچالش
محمد حسنی از موضوع حجاب به عنوان اَبَر چالش فرهنگی یاد کرده و بر ضرورت انجام کار ایجابی در این حوزه تأکید کرد. به گفته وی، در داستان مربوط به مهسا امینی، ما دیدیم که بر سر موضوع حجاب و عفاف، چه اتفاقاتی افتاد و چه سر و صدایی در سطح جهانی به پا شد.
وی به ماجراها، رخدادها و تصمیم های متعدد در موضوع حجاب و عفاف در سالهای گذشته اشاره کرده و گفت: «بعد از اتفاقات مربوط به مهسا امینی و حوادث متعاقب آن، انگیزهای در ما ایجاد شد که نشان بدهیم هم میتوان لباس و مدلهای جذاب برای خانمها طراحی کرد که مورد استقبال عموم قرار بگیرد و هم اینکه این مدلها با معیارهای ایرانی و اسلامی تطابق کامل داشته باشد.» او با بیان اینکه موضوع پوشش چالش خانوادههای ماست، گفت: «امروز پیدا کردن لباس شیک و مناسب برای فردی که میخواهد لباسی بلند و با حجاب داشته باشد، بسیار سخت شده است، در حالی که در کشور ما باید شرایط برای این نوع لباسها مهیاتر باشد.»
وی افزود: «همه این چالشها باعث شد که به فکر تولید برنامهای در رسانه ملی باشیم که بر اساس آن، مدلها و طراحیهای متناسب با طرحهای اصیل ایرانی، حتی برگرفته از مؤلفههایی مثل فرش و کاشی، بهصورت بهروز شده، در اختیار علاقمندان قرار گیرد. تا جایی که من تحقیق کردم، بعد از انقلاب و حتی قبل از آن، چنین برنامهای در تلویزیون ما وجود نداشته است و در کشورهای دیگر نیز کارهای محدودی انجام شده است که آمریکا با دو یا سه برنامه تلویزیونی از همین کشورهاست.»
تعداد بازدید : 4 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ‘
+ ‘ ‘;
const videoTextAreaId = “videoTextArea_1938324”;
const videoCodeBtnId = “videoCodeBtn_1938324”;
const videoCodeBtn = document.getElementById(videoCodeBtnId);
videoCodeBtn.addEventListener(‘click’, function() {
if (document.getElementById(videoTextAreaId).innerText.trim() === “”) {
document.getElementById(videoTextAreaId).innerText = embedHtml;
}
});
})();