رقابت قابل توجه هیئت ها در خدمت رسانی اجتماعی و تغذیه فرهنگی
دبیر سومین مهرواره هوای نو گفت: امسال شاهد ثبتنام بیش از ۵۲۵۱ هیئت از هیئتهای شاخص کشور بودیم؛ هیئتهایی که در برنامههای مختلف فرهنگی و اجتماعی حضور فعالی دارند.
وحید ملتجی، دبیر سومین مهرواره هوای نو، در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از ثبت نام 5251 هیئت در این رویداد فرهنگی خبر داد و گفت: سومین مهرواره هوای نو که منتخبان سال هیئت و تشکلهای دینی جمهوری اسلامی هستند، مراحل مختلفی را طی کرده است.
او در این باره تصریح کرد: در مراسم اختتامیه مهرواره از برگزیدگان 31 رشته که امسال به عنوان رشتههای اصلی این مهرواره بودهاند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.
ملتجی با اشاره به استقبال گسترده هیئتها از این رویداد، اظهار داشت: امسال شاهد ثبتنام بیش از 5251 هیئت از هیئتهای شاخص کشور بودیم. همانطور که میدانید، تعداد هیئتها در کشور بسیار بیشتر از این رقم است، اما امسال بیش از 5000 هیئت شاخص که در برنامههای مختلف فرهنگی و اجتماعی فعال هستند، در این مهرواره شرکت کردند.
دبیر سومین مهرواره هوای نو ادامه داد: این هیئتها در بیش از 10 هزار رشته شرکت کردهاند که توسط 85 داور از اساتید حوزه و دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفتهاند. در مجموع 10637 رشته داوری شدهاند و نتایج نهایی در مراسم اختتامیه 17 بهمن ماه اعلام شد.
رشد 20 درصدی شرکتکنندگان نسبت به دوره قبل
دبیر مهرواره هوای نو در پاسخ به پرسشی درباره تفاوت تعداد شرکتکنندگان این دوره با دوره قبل، بیان کرد: این دوره به دلیل تخصصیتر شدن کار، شاهد حضور هیئتهای قویتری بودیم و حدود 20 درصد رشد در تعداد شرکتکنندگان داشتیم. این رشد در هر پنج بخش اصلی مهرواره هوای نو محسوس بوده است.
ملتجی به بخشهای اصلی این رویداد اشاره کرد و گفت: پنج بخش اصلی مهرواره هوای نو عبارتند از نهاد هیئت، ارکان هیئت، تولیدات هیئت، فرا هیئت و بخش بینالملل.
وی با اشاره به اضافه شدن بخش بینالملل هیئت در رویداد امسال، توضیح داد: امسال برای اولین بار بخش بینالملل به مهرواره اضافه شده است. منظور ما از بخش بینالملل، هیئتهای ایرانی است که خارج از ایران فعالیت میکنند، مانند هیئتهای فعال در اربعین و دیگر کشورها.
بیشترین آثار در بخش نهاد هیئت
ملتجی در ادامه به بخشهایی که بیشترین مشارکت را داشتهاند اشاره کرد و گفت: بیشترین شرکتکنندگان در رشتههای مربوط به بخش نهاد هیئت بودهاند. این رشتهها شامل هیئت و رسانه، هیئت و هنر، هیئت و اقتصاد، هیئت و برنامههای اجتماعی و سایر رشتههای مرتبط با نهاد هیئت میشود.
ملتجی درباره برنامههای تقدیر از هیئتهای برتر نیز توضیح داد: در هر یک از 31 رشته، سه هیئت به عنوان پرچمدار معرفی و تقدیر میشوند. این هیئتها به عنوان هیئتهای شاخص کشور شناخته میشوند که تجربه کاری قویتر و فعالیتهای ارزندهتری داشتهاند. این هیئتها به دیگر هیئتها و عموم مردم معرفی خواهند شد.
او ادامه داد: معرفی هیئتهای برتر از طریق رسانهها و همچنین نشستهایی که هر سال برگزار میشود، انجام میگیرد. هدف از این اقدام، الگوسازی و انتقال تجربیات این هیئتها به دیگر هیئتها است تا از دستاوردهای آنها استفاده شود.
انتهای پیام/