اخبار فرهنگی

نشست رسانه‌ای «آبستن» برگزار شد/ جشنواره فجر باعث دیده شدن ما می‌شود

خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

۲۳:۵۹ – ۱۴ بهمن ۱۴۰۳

 نشست خبری فیلم سینمایی «آبستن» با حضور محمد تنابنده (کارگردان)، مصطفی تنابنده (کارگردان)، جلال تیموری (تهیه‌کننده)، وحید جعفری (نویسنده)، سعید هنرمند (طراح صحنه و لباس)، امیر عاشق حسینی (مدیر صدابرداری)، توماج دانش بهزادی و رها خدایاری (بازیگر) برگزار شد.

در ابتدای این نشست جلال تیموری تهیه‌کننده این فیلم گفت: از تمام عوامل جشنواره تشکر می‌کنم که با تصمیمی که گرفتند اجازه دادند ما در جشنواره و در کنار بزرگان سینما حضور داشته باشیم.

مصطفی تنابنده یکی از کارگردان‌های این فیلم بیان کرد: محمد قلم بسیار خوبی دارد و دو سال پیش که قصه نوشته شده‌اش را برایم خواند همان‌جا تصمیم گرفتیم این فیلم را بسازیم.

محمد تنابنده دیگر کارگردان این فیلم درباره سکانس پلان بودن فیلم توضیح داد: در ابتدا فیلم سکانس‌پلان نبود. بعد از مدتی که فیلمنامه تمام شد دیدیم که نود دقیقه فیلم چقدر برای شخصیت‌ها مهم است و فیلمنامه را برای سکانس‌پلان شدن بازنویسی کرده و کار را پیش بردیم.

وحید جعفری نویسنده این اثر بیان کرد: اولین بار که فیلمنامه را نوشتیم، سکانس پلان نبود و وقتی قرار شد به این گونه پیش برویم، روند داستان تغییر پیدا کرد. برای رسیدن به چنین چیزی میزانسن خطی ساده در فیلمنامه قرار داده و کار را پیش بردیم.

در ادامه این نشست رها خدایاری یکی از بازیگران این فیلم بیان کرد: اسم برادران تنابنده را شنیده بودم و بعد از خواندن فیلمنامه تصمیم گرفتم حتما در فیلم حضور داشته باشم. در تولید چنین کار‌هایی همدل بودن بسیار مهم است و شخصیت مهری چالش متفاوتی داشت و این نظاره‌گر بودنش برایم جالب بود. کار بسیار سختی بود و فقط با همدلی تمام دوستان چنین چیزی ممکن می‌شد.

توماج دانش بهزادی دیگر بازیگر این فیلم توضیح داد: خیلی خوشحالم که دو سال پشت سر هم شما را می‌بینم. فیلمنامه درخشان محمد و وحید به دستم رسید و قصه را بسیار دوست داشتم. این فیلم سخت و بسیار دوست داشتنی را کنار هم ساختیم. باور کنید سکانس پلان کار بسیار سختی‌ست و باید کمترین خطا را داشت.

محمد تنابنده مطرح کرد: تعداد جلسات تمرین ما بسیار زیاد بود. در یکی از جلسات تمرین وقتی صدای بچه‌ها زیاد میشد انگار اذیت‌کننده میشد و تصمیم گرفتیم با صدای آرام و کم کار را پیش ببریم و به نظر رسید فضا بسیار ملتهب‌تر است و این رویه را برای فیلم انتخاب کردیم.

وی ادامه داد: حدود ۲۰ جلسه با دوربین تمرین کرده و در یک جلسه فیلمبرداری را انجام دادیم.

امیر عاشق حسینی مدیر صدابرداری این فیلم درباره تجربه حضور خود در این پروژه مطرح کرد: من آخرین نفری بودم که به گروه اضافه شدم. حتی وقتی شمال به دوستان اضافه شدم هم قصه را نمی‌دانستم. این فیلم، چالشی بود که دوست داشتم همیشه آن را تجربه کنم.

جعفری درباره منطق روایی فیلم برای حمل مواد مخدر توسط شخصیت‌ها عنوان کرد: در این قصه خیلی از بچه‌ها شرایط مالی خوبی نداشتند و همه به دلیل شرایط مالی بدی که داشتند، دورهم جمع شده بودند درنتیجه برای دریافت پول مواد مخدر حمل می‌کردند.

در ادامه محمد تنابنده گفت: همه این کاراکتر‌ها در قصه رنگ‌های مختلفی دارند مثلا کسی برای ازدواج به پول نیاز دارد، کسی برای نجات همسرش به پول نیاز دارد و…، اما شرایط این افراد را دورهم جمع کرده است.

سعید هنرمند طراح صحنه و لباس درباره حضور خود در این پروژه گفت: این فیلم دومین تجربه همکاری من با برادران تنابنده است و از اعتمادشان سپاسگزارم. چند هفته در شمال کشور و تالاب انزلی دنبال لوکیشن موردنظر بودیم و خداراشکر آن را پیدا کرده و سپس ماکت فیلم را در تهران ساختیم و همه موارد فیلم را در لوکیشن خود ساختیم.

مصطفی تنابنده درباره حضور محسن تنابنده در این فیلم بیان کرد: محسن آنقدر مشغله داشت که ما مزاحم او نشدیم ولی از راهنمایی‌هایش استفاده کردیم و دورادور در جریان تولید و قصه ما بود.

رها خدایاری درباره احتمال جایزه گرفتن خود مطرح کرد: همیشه احساس می‌کنم در نقطه شروع و عاشق کار خود هستم. به خاطر خانواده‌ام دوست دارم سیمرغ بگیرم ولی این پایان کار بازیگری نیست. دنبال سیمرغ نیستم ولی هیچ کس از چنین چیزی بدش نمی‌آید.

وحید جعفری درباره وام گرفتن از ایده خارجی توضیح داد: به هیچ عنوان از هیچ الگو و ایده خارجی وام نگرفتیم.

دانش بهزادی درباره جایزه گرفتن خود گفت: هر بازیگری دوست دارد دیده شود و دنبال سیمرغ هستم. جوایز فقط به استعداد بستگی ندارد و به عوامل متعددی بستگی دارد.

مصطفی تنابنده مطرح کرد: ما تازه کار هستیم و با یک سکانس پلان سخت کارمان را شروع کردیم و از حضور در جشنواره بسیار خوشحالیم که باعث دیده شدن فیلم می‌شود.

جلال تیموری در پایان مطرح کرد: هنوز تصمیمی برای اکران فیلم نگرفته‌ایم و باید ببینیم که کار خود را با اکران عمومی آغاز کرده یا به نمایش‌های بین المللی بپردازیم.

منبع: جشنواره فیلم فجر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا