اخبار فرهنگی

«نهنگ‌ها» به شکوه آمدند و رهایی را نمایش دادند

خبرگزاری مهر

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه گروهی نقاشی و مجسمه با عنوان «نهنگ» شامگاه جمعه ۲۵ آبان در گالری شکوه افتتاح شد. در این نمایشگاه که با فراخوان گالری شکوه تشکیل شده است، هنرمندان آثار خود را که در آن به صورت مستقیم و غیرمستقیم به موضوع نهنگ اشاره داشتند، به نمایش گذاشته‌اند. در بین آثار این نمایشگاه ۳ مجسمه و ۱۵ تابلوی نقاشی روی دیوار رفته است که در میان آثار نقاشی، ۴ اثر سوررئالیسم و ۲ اثر انتزاعی هستند.

«نهنگ‌ها» به شکوه آمدند و رهایی را نمایش دادند

شیما اکبرزاده، حمیدرضا اندرز، شاه پری بهزادی، کیوان بیرانوند، وحید چمانی، سهیل حسینی، روشنا رستمی، محمد طباطبایی، سارا عباسیان، بهنوش فروتن، محسن فولادپور، شهرام کریمی، کیومرث کیاست، پرستو محقق، مانلی منوچهری و میلاد نبی زاده، هنرمندان حاضر در این نمایشگاه هستند.

شیما اکبرزاده هنرمند نقاش که با یک اثر نقاشی در نمایشگاه «نهنگ» حضور دارد، درباره اثرش به خبرنگار مهر گفت: من فکر می‌کنم نهنگ‌ها با وجود اینکه موجودات عظیم الجثه‌ای هستند، مهربان هستند و شفقت دارند اما هنوز مرموز و پیچیدگی‌شان باقی مانده است و جالب است با وجودی که در آب زندگی می‌کنند اما از اکسیژن هوا تنفس می‌کنند و به همین دلیل می‌توان گفت نهنگ‌ها نمادی از طبیعت هستند، طبیعتی که مدتی ما از آن دور شدیم.

«نهنگ‌ها» به شکوه آمدند و رهایی را نمایش دادند

وی بیان کرد: ایده اصلی من در این تابلو، ترسیم رهایی بود و اینکه شناور بودن در زندگی و خویش را سپردن به جذر و مد هستی را نمایش دهم. در واقع جایی که نمی‌توانیم بجنگیم، تسلیم موج و جذر و مد شویم تا اینکه ببینیم به کدام ساحل می‌رسیم. ضمن اینکه دست و پا زدن خیلی مواقع ما را از ساحل مقصود دورتر می‌کند.

اکبرزاده همچنین، در متن بیانیه نمایشگاه «نهنگ» نوشته است: «زیبا و رازآلود در عرصه اقیانوس‌های جهان پرسه می‌زنند و با نواهای لبالب از نشاط و ماز و راز با یکدگر در ارتباطند. زمین و زمینه زیست‌شان آب است اما مشتاقانه هوا را نفس می‌کشند. نمادی از طبیعتند؛ طبیعتی که ما آدمیان دیرزمانی است از آن دوری گزیده‌ایم. انرژی شگفت‌انگیز در وجودشان با خلاقیتی شگرف همراه و هم‌نواست؛ و آواهای سرشار از حس موسیقی آن‌ها بیانگر نیروی خلاق زندگی است؛ نیرویی که اگر به آن عنایت کنیم، به‌نوعی شناور بودن در زندگی و سپردن خود به جزر و مد روزگار است. این زندگی از ما و هیچ پدیده و تنابنده‌ای در جهان جدا نیست و دریچه‌ای برای آموختن رمز پرشور زیستن بهر جملگی ما است.»

این نمایشگاه تا دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳ در گالری شکوه به نشانی فرمانیه، بلوار شهید اندرزگو، خیابان سلیمی شمالی، کوچه امیر نوری، پلاک ۱۹ برقرار است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا