اخبار گیلان

تربیت زنان و دختران کارآمد یکی از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش/تاکید مکرر نقش کلیدی ومحوری زن در خانواده در اسلام/ کسب دستاورد علمی و اجتماعی در سایه خانواده ایمن و سالم میسر است

رشت - ایده آل خبر - مشاور امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه سهم بانوان در نظام آموزش و پرورش بسیار ممتاز است ، تصریح کرد : با مشارکت زنان فرهنگی ، مومن، متعهد و ولایت مدار می توان الگوی تمدن نوین اسلامی را در شریان های نظام مقدس تعلیم و تربیت جاری ساخت ، بدون شک‌ تربیت زنان و دختران کارآمد یکی از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش است که بایستی محقق گردد.

ایده آل خبر

به گزارش ایده آل خبر – طاهره معمولی کارگر- در طول تاریخ نقش زنان همواره به عنوان عناصر ی موثر در تغییر ارزش ها، باورها و رفتارهای جامعه دیده شده است و زن به واسطه جایگاه تربیتی اش، محور کلیدی خانواده محسوب می گردد .
خانواده نیز به عنوان مهم ترین عنصر نظام اجتماعی و هسته بنیادین تحولات آن، نهاد فعال جامعه ساز تلقی می شود؛ بنابراین زن در خانواده نقش بی بدیلی در انتقال تکامل گرایی به افراد خانواده و با واسطه به جامعه ایفا می نماید.
انقلاب اسلامی به عنوان نقطه عطف تاریخ تکامل اجتماعی بشر و طلیعه تمدن اسلامی به شمار می رود. ظرفیت سازی و زمینه سازی برای ایجاد تمدن اسلامی و نظام توحیدی افق پیش روی انقلاب اسلامی است. این مهم از طریق پی ریزی کلیه مناسبات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی مبتنی بر مبانی اسلامی و با توجه ویژه به موضوع زنان و خانواده محقق می شود. در این میان زنان نقش کلیدی تری نسبت به سایرآحاد جامعه دارند؛ چرا که زن انسان ساز و جامعه ساز است.

لذا در جریان «رویداد رسانه ای طنین » که به همت بسیج رسانه استان گیلان، در راستای برگزاری سومین جشنواره ملی رسانه بانوان تحت عنوان« حریم رسالت» برگزار شد ، بر آن شدیم تا با یک بانوی موفق گیلانی، گپ و گفتی صمیمانه داشته باشیم ، و درخواست نمودیم تا این خانم دکتر مهربان از موفقیت های خود برایمان صحبت کند.

زهرا محبوب دانا متولد ۱۳۵۶ با سابقه ای نزدیک به ۲۸ سال خدمت در نظام مقدس تعلیم و تربیت و در راستای اعتلای آموزش و پرورش کشور در حرفه معلمی همواره بر اساس باورهای ایرانی اسلامی و بر پایه دانش افزایی و تعهد قلبی و شغلی خود در جهت تعلیم و تربیت دانش آموزان و فرزندان استان عزیز و تربیت نسلی شجاع و خلاق تلاش نموده است .

بانوی موفق و کارآفرین بر این باور است که زنان ، بخشی از جامعه انسانی اند که در حوزه ایمان و کمال ، تفاوتی با مردان ندارند و گاه به چنان مقامی دست می یابند که مردان باید از آنان درس تقوا، شجاعت ، دیانت و خضوع در برابر پروردگار را بیاموزند .

مشارکت سیاسی و اجتماعی زنان ، سابقه ای طولانی دارد

بانوی فرهیخته فرهنگی با بیان اینکه زنان در تحولات جامعه سهمی بسیار تأثیرگذاری دارند، ادامه داد : مشارکت سیاسی و اجتماعی زنان ، سابقه ای طولانی دارد ، چنانچه در تاریخ اسلام نیز مکرراً به زنان بزرگی چون فاطمه زهرا (س) و خدیجه کبری (س) زینب کبری( س) و دیگر بانوان مسلمانی برخورد می کنیم که در زمان خود نقش های بزرگی ایفا نمودند.
در حال حاضر هم نمی توان نقش زنان را به عنوان کارگزاران تاریخی نادیده گرفت. بانوان ما توانسته اند در دوران معاصر بر دموکراسی ها تاثیرگذار باشند و نقش بی بدیلی در تعیین سرنوشت و جامعه خویش داشته باشند.

 

تربیت زنان و دختران کارآمد یکی از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش

مشاور امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش گیلان با بیان اینکه سهم بانوان در نظام آموزش و پرورش بسیار ممتاز است ، تصریح کرد : با مشارکت زنان فرهنگی ، مومن، متعهد و ولایت مدار می توان الگوی تمدن نوین اسلامی را در شریان های نظام مقدس تعلیم و تربیت جاری ساخت ، بدون شک‌ تربیت زنان و دختران کارآمد یکی از مهمترین برنامه‌های آموزش و پرورش است که بایستی محقق گردد.

تاکید مکرر نقش کلیدی ومحوری زن در خانواده در اسلام

این فعال اجتماعی در ادامه به نقش کلیدی و محوری زن در خانواده پرداخت و گفت : نقش محوری زن در خانواده بسیار حائز اهمیت است و این نکته بارها در احادیث و روایات بیان شده است ؛ چنانچه در حدیث کسا می خوانیم ، زمانیکه جبرئیل از خداوند پرسید که اینان چه کسانی هستند که زیر عبای پیامبر« ص» قرار گرفته اند و آیا من هم می توانم به ایشان ملحق شوم، خداوند فرمود؛« هُمْ فاطِمَةُ وَاَبُوها وَبَعْلُها وَبَنُوها » . و در واقع حضرت فاطمه(س) را محور خانواده خطاب فرمودند.

 

 

کمک به راه اندازی کسب و کارهای کوچک خانگی با جذب و حمایت خیرین

بانوی موفق و کارآفرین فرهنگی در خصوص برخی از فعالیت های اجتماعی خود، تصریح کرد : بنده از سال ۱۳۹۳ در عرصه های مختلف و بصورت خودجوش فعالیت هایی در زمینه کارآفرینی داشته ام که از جمله آن می توان به مواردی چون ؛ کمک به بانوان سرپرست خانوار در راه اندازی گلخانه ، پرورش قارچ، و راهنمایی و کمک به دانشجویان در پرورش حلزون ، همچنین کمک به راه اندازی کسب و کارهای کوچک خانگی با جذب و حمایت خیرین ، ایجاد گروه بزرگ بانوان کارآفرین جهت فروش رایگان محصولات خود از طریق بستر مجازی … اشاره نمود.

دبیر اولین همایش آموزش تفکیک زباله در سطح شهرستان رودسر

خانم دکتر محبوب دانا در دامه در خصوص فعالیتهای زیست محیطی خود نیز اینگونه بیان داشت : در سال ۱۳۹۸ دبیر اولین همایش آموزش تفکیک زباله در سطح مدارس و دانش آموزان شهرستان رودسر بودم ، همچنین برگزیده جشنواره علمی ، پژوهشی زیست فناوری تحت عنوان آموزش تلفیقی ریاضیات و هنر در سال ۱۴۰۱ در استان شدم .

مجلس مظهر اصلی مردم سالاری دینی و اراده و حاکمیت مردم

بانوی فعال اجتماعی در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه زنان انقلابی و متعدد همواره در تشویق به مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای نقش بسزای داشته و دارند تصریح کرد : بدون شک‌ مجلس یکی از ارکان حاکمیتی و تصمیم سازی در کشورها به شمار می رود ، در ایران اسلامی نیز مجلس حائز اهمیت بوده و مظهر اصلی مردم سالاری دینی و اراده و حاکمیت مردم محسوب می گردد . بنده نیز همانند زنان غیور دیار گیل و دیلم برای سربلندی ایران اسلامی و اقتدار این کشور بزرگ و داشتن مجلسی توانمند و متخصص ، به صحنه آمدم وبا افتخار در سال های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۲ عضو هیات اجرایی انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم در شهرستان رودسر بودم.

کسب دستاورد علمی و اجتماعی در سایه خانواده ایمن و سالم میسر است

مشاور امور بانوان اداره کل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به نقش مهم همسر فرهنگی خود در طول سالهای زندگی مشترک ، گفت : مسلما در پیشرفت اجتماعی و علمی بنده همسرم نقش بسزایی داشتند و با بیش از ۲۸ سال زندگی مشترک ، در تمام مراحل تحصیلی و کاری همراه و یاور من بوده و هستند . لذا
با توجه به «منویات مقام معظم رهبری» در خصوص تحکیم بنیان خانواده ،
از آنجایی که وظیفه اصلی زن مادری و همسری است ، بنده در کنار تحصیل و فعالیت های اجتماعی و سیاسی خود همواره تلاش نمودم تا کانون گرم خانواده ام خدشه دار نشود و آرامش همسر و فرزند عزیزم را فراهم نمایم.

برگزاری اولین همایش استانی بیانیه گام دوم انقلاب

بانوی موفق و فعال اجتماعی در ادامه به دیگر فعالیت های خود اشاره کرد و بیان داشت : از سال ۱۳۹۸ تا ابتدای ۱۴۰۰ مدیریت آموزش و پرورش شهرستان رودسر را بر عهده داشتم و به فعالیت های نظیر برگزاری اولین همایش استانی بیانیه گام دوم انقلاب ، برگزیده راهیان نور در استان در طول تصدی مدیریتی ، تلاش در راستای کیفیت بخشی و توجه ای ویژه به مباحثی همچون نماز ، عفاف و حجاب دانش آموزان ، حفظ محیط زیست و…کسب برتر رتبه های استانی و کشوری ، موفق شدیم از بین ۳۴ منطقه استان گیلان اولین منطقه ای باشیم که در دوران کرونا، با استفاده از ظرفیت خیرین ، تلفن همراه ، و تبلت را جهت آموزش از طریق سامانه شاد، در اختیار بیش از ۹۵ درصد از دانش آموزان محروم منطقه قرار دهیم .

 

توجه و تلاش ویژه در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

مدرس دانشگاه فرهنگیان در ادامه به دیگر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی خود اشاره و بیان داشت : با توجه به تاکید «مقام معظم رهبری » در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ، همایش بزرگی برای دانشجو معلمان و همکاران فرهنگی برگزار نمودیم ، همچنین توجه ویژه ای به بحث هویت ایرانی اسلامی دختران دانش آموز و تقویت عزت نفس و اعتماد به نفس در آنان برای تربیت نسل مادران آینده ی قوی ، شجاع ، وطن پرست ، و متعهد با تلاش مستمر تیم مشاوران ، و رابطان امور زنان آموزش و پرورش داشتیم .

تألیف ۵ جلد کتاب در خصوص تعلیم و تربیت و کمک آموزشی 

بانوی نخبه گیلانی و عضو انجمن ریاضی کشور ، تدوین مقالات و شرکت در همایشها و سمینارهای در خصوص لزوم توجه به نهادینه کردن موضوع عفاف و حجاب و نماز در مدارس ، شیوه های نوین تدریس پایدار و توجه ویژه به بحث عدالت آموزشی دختران محروم منطقه عشایری و روستایی ،و استفاده از ظرفیت خیرین و…….را در کارنامه کاری خود دارد.

این بانوی فرهنگی بسیجی در ادامه به دیگر فعالیت های فرهنگی – اجتماعی خود اشاره ای داشت و بیان کرد : بنده کارشناس ارشد ریاضی در سال ۱۳۸۳، و دکترای تخصصی ریاضی کاربردی را در سال ۱۳۹۹ اخذ نمودم و بیش از ۱۲ مقاله isi و پژوهش و همایشی دارم ، همچنین داور سه دوره جشنواره علمی – پژوهشی بودم و مسلط به برنامه نویسی matlab ، و ۵ جلد کتاب در خصوص موضوعات تعلیم و تربیت و کمک آموزشی تالیف نمودم.

توجه ویژه به بحث عدالت آموزشی دختران محروم منطقه عشایری و روستایی

بانوی نخبه گیلانی و عضو انجمن ریاضی کشور همچنین تربیت بیش از ۲۰۰ کنش‌گر زیست عفیفانه و لزوم توجه به نهادینه کردن موضوع عفاف و حجاب در مدارس با برگزاری دهها کارگاه توانمند سازی مدیران ، اولیا و دانش آموزان ، توجه ویژه به بحث عدالت آموزشی دختران محروم منطقه عشایری و روستایی با استفاده از ظرفیت خیرین و…….را در کارنامه کاری خود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا