اخبار اجتماعی

رونمایی از طرح “مدرسه خلاق” توسط قائم مقام بنیاد ملی نخبگان

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با حضور در دبیرستان علامه حلی۱، ضمن نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی، از طرح "مدرسه خلاق" رونمایی کرد.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید با حضور سعید خدایگان؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در دبیرستان علامه حلی 1 تهران برگزار شد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید عنوان کرد: حسن تقارن این رویداد با میلاد حضرت رسول اکرم و امام صادق(ع) و همزمانی این دو میلاد با آغاز سال تحصیلی جدید را تبریک عرض می‌کنم.

وی گفت: خوشحال هستم در دبیرستان پرافتخار علامه حلی و در کنار قطعه‌ای درخشان از آینده کشور حضور دارم. به نقل از من در گوشه‌ای از دفتر خاطراتتان، ثبت کنید که کشور در سال 1433 بزرگانی خواهند داشت که امروز در این جمع حضور دارند. ‌قطعاً این نوجوانان و‌ جوانان با تلاش و انگیزه و‌ کوشش خودشان این حقیقت را به واقعیت تبدیل می‌کنند.

خدایگان، با اشاره به این‌که یکی از وظایف بنیاد ملی نخبگان شناسایی استعدادهای برتر است و در دوره جدید ساختارها و رویکردهای جدیدی در دستور کار خواهد بود، گفت: در طول این سال ها همکاری خوبی میان وزارت آموزش، سمپاد و بنیاد شکل گرفته است و امثال دکتر گلشن از مدیریان بنیاد نخبگان با پیگیری طرح شهاب توانسته‌اند در تحقق این هدف گام های موثر و مهمی بردارند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: در گام جدید بنیاد ملی نخبگان با رویکرد تحولی و ابزارهای نوین، این شناسایی را به صورت هوشمند و فعال دنبال می‌کند و حمایت ها به صورت موثرتر و معنادارتر از قبل خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به برنامه بنیاد برای تقویت متوازن توانمندسازی و مهارت آموزی استعدادهای برتر گفت: ممکن است که استعدادهای برتر و سمپادی‌ها، بعضاً در یکی از ابعاد به صورت شاخص رشد کنند و سایر ظرفیت‌های آنان کم‌تر مورد توجه قرار بگیرد، اما تجربه نشان داده هرگاه سایر جنبه‌های این افراد مورد توجه قرار می‌گیرد، توانمندی خود را به خوبی در آن حوزه‌ها نیز به اثبات می‌رسانند.

خدایگان بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان با همراهی سمپاد و دبیرستان علامه حلی، طرحی را با عنوان «مدرسه خلاق» اجرایی می‌کند که هدف آن، تقویت خلاقیت، ابتکار، نوآوری و سایر ابعاد مثبت شخصیتی افراد است به طوری که بتوانند منشأ خلق نوآوری و آثار ماندگار باشند. اجرای آزمایشی این طرح در دبیرستان‎های علامه حلی یک و 10 خواهد بود.

قائم مقام بنیاد  ملی نخبگان گفت: به زودی شیوه نامه و آیین‌نامه طرح تدوین و ابلاغ خواهد شد و امید است با موفقیت در این دبیرستان اجرا شود.

وی افزود: بنیاد ملی نخبگان خانه استعدادهای برتر است و درهای این بنیاد، ستاد و دفاتر استانی به روی تمامی استعدادهای برتر و‌ نخبگان باز است. تلاش می کنیم نگاه استعدادها، نیازها و دیدگاه‌هایشان را در سیاست‌های بنیاد اعمال کرده و‌ طرح‌های شناسایی، هدایتگری و حمایتگری را به این سمت سوق دهیم.

در ادامه این مراسم، قائم مقام بنیاد و سایر مسئولان از بخش‌های مختلف دبیرستان علامه حلی از جمله موزه افتخارات و بخش‌های آزمایشگاهی و آموزشی مدرسه بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا