شرکتهای دانشبنیان در انعقاد قراردادها از مشاوره حقوقی بهرهمند شوند
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمحمد صاحبکار خراسانی امروز چهارشنبه در جریان سفر رئیس قوه قضائیه به استان گیلان، در نشست پرسش و پاسخ با فعالان علم و فناوری این استان در رشت با مهم خواندن توسعه و فروش تولیدات شرکتهای دانشبنیان، گفت: بسیاری از شرکتها پس از انعقاد قرارداد در جریانکار با مشکل مواجه میشوند، بنابراین برای پیشگیری از بروز این مسائل استفاده از مشاوره حقوقی برای این شرکتها ضروری است.
وی با اشاره به نقش مهم مجموعه پارک علم و فناوری در حمایت از شرکتهای دانشبنیان اظهار کرد: پارکهای علم و فناوری با ارائه مشاورههای حقوقی در این زمینه نقشآفرین باشند، ضمن اینکه شرکتها نیز خود را نیازمند این مشاورهها بدانند.
معاون راهبردی قوه قضائیه افزود: مباحث حقوقی همچون سایر موضوعات نیازمند استفاده از متخصصان مربوطه است، به همین علت، شرکتهای دانشبنیان برای کاهش مشکلات در حین کار باید در انعقاد قراردادها از افراد متخصص و مربوطه راهنمایی بگیرند.
دادستان رشت به صورت جدی به موضوع آلودگیهای زیست محیطی ورود کند
وی اظهار کرد: در واقع باید خدمات مکمل کسب و کار هر چه بیشتر در مجموعه پارک علم و فناوری فعال باشد.
صاحبکار خراسانی در ادامه با اشاره به آلودگی رودخانههای زرجوب و گوهررود رشت از موضوعات مطرح شده در این نشست افزود: مسئله آلودگیهای زیست محیطی برای ما مهم است، در این راستا باید این مسائل با دادستان رشت به طور جدی پیگیری شود و دادستان به عنوان مدعیالعموم در برخی از مسائل حق ورود دارد.
وی با بیان اینکه هر مشکل و چالش باید برای شرکتهای دانش بنیان یک فرصت باشد، از آنان خواست تا در مسائل اصلی استان از جمله زباله، پسماند و فاضلاب ورود کرده و برای راهکارهای رفع این مشکلات طرح و برنامه ارائه دهند.
معاون راهبردی قوه قضائیه در بخش دیگری از این نشست درباره حمایت از شرکتهای دانش بنیان از کوچک تا بزرگ، اظهار کرد: اینکه بانکها با شرکتها دانشبنیان تعامل بیشتری داشته باشند موضوعی مهم و حرف درستی است، اما صندوقهای نوآوری، شکوفایی و پژوهش باید تأمین مالی داشته باشند.
فعالیت ۴۲۰ شرکت دانش بنیان در گیلان
رئیس پارک علم و فناوری گیلان نیز در این نشست با اشاره به فعالیت ۱۴ مرکز رشد پارک علم و فناوری در استان، گفت: پارک علم و فناوری گیلان یکی از قدیمیترین مجموعههای کشور است که در سال ۱۳۸۱ تأسیس شد.
امیر ملکپور اظهار کرد: ۴۲۰ شرکت در پارک علم و فناوری گیلان با ۲ هزار و ۷۰۰ نیروی انسانی فعال است.
حمایت سازمانها و نهادهای گیلان از تولیدات پارک علم و فناوری، تسهیلگری در فرآیندهای اداری، ارائه خدمات لازم برای فروش و عرضه محصولات فناورانه، تسهیلگری بانکهای عامل برای اعطای تسهیلات به شرکتهای فناور و ایجاد یک سازمان و مدیریت جمعی به نظارت کپی رایت از دیگر موضوعات مطرح شده توسط مسئولان و نمایندگان شرکتهای دانشبنیان در این نشست بود.