اخبار اجتماعی

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای مقابله با توطئه های دشمن

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در جنگ شناختی، همه ابعاد زندگی انسان‌ها مورد توجه واقع می‌شود و ما در این راستا و برای مقابله با توطئه‌های دشمن در جنگ شناختی باید سعی کنیم استفاده حداکثری را از هوش مصنوعی ببریم.

خبرگزاری تسنیم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار غلامرضا سلیمانی؛ رئیس سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی در دوره آموزشی شهید همدانی اظهار کرد: در جنگ شناختی، همه ابعاد زندگی انسان‌ها مورد توجه واقع می‌شود و ما در این راستا و برای مقابله با توطئه‌های دشمن در جنگ شناختی باید سعی کنیم استفاده حداکثری را از هوش مصنوعی ببریم.

وی با اشاره به مفهوم جنگ شناختی افزود: در حالی که برخی ابعاد جنگ شناختی برای افراد جامعه شناخته شده ولیکن برخی وجوه آن نیز همچنان مغفول و ناشناخته مانده است؛ لذا بسیج به عنوان یکی از تشکیلات تولید قدرت نرم برای انقلاب اسلامی، باید با همه مختصات جنگ شناختی را برای مردم تبیین کند و بررسی کند که چگونه باید با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، به مقابله با توطئه‌های دشمن در این موضوع بپردازد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیج با استفاده از ظرفیت عظیم و مویرگی خود، می‌تواند مقدمات و داده‌های مورد نیاز را برای استفاده در بستر هوش مصنوعی تدارک ببیند.

سردار سلیمانی با اشاره به پیشرفت‌های حوزه علم و دانش در ایران اسلامی طی 4 دهه گذشته و جبران بسیاری از عقب‌ماندگی‌های 200 سالِ پیش از آن، اظهار کرد: هنوز برای پیشرفت حوزه علم و دانش در کشور، راه طولانی و وسیعی در پیش است که باید با قدرت آن را بپیماییم.

وی با بیان اینکه بسیاری از قتل عام‌ها و کشتار‌های دوره معاصر، در سایه پیشرفت‌های غربی‌ها رقم خورده است، افزود: امروز شاهد هستیم که غرب با استفاده از داشته‌های بشر در سده‌های گذشته به پیشرفت‌های امروزی رسیده است، اما برخلاف همه تعهدات انسانی، نتایج پیشرفت‌های علمی خود را با هدف تحت سلطه قرار دادن ملت‌ها، تنها در اختیار عده‌ای خاص بخصوص یهودیان قرار می‌دهد.

سردار سلیمانی تصریح کرد: غربی‌ها، سوءاستفاده‌های جفاکارانه‌ای از پیشرفت‌های علمی خود داشته‌اند و جنگ امروز غزه و هشت سال جنگ تحمیلی علیه ملت ایران نیز در سایه همین سوءاستفاده‌ها رقم خورده است.

وی تصریح کرد: جنگ شناختی نیز در سایه همین پیشرفت‌ها اتفاق افتاده است. این جنگ یک شبه رخ نداده و بیش از یک صد سال سابقه دارد. از آن روزی که محصلان از ایران به غرب رفتند، از آن روز که نظام اموزشی بدون هیچ تحلیلی مبتنی بر نظام آموزشی غرب قرار داده شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: جنگ شناختی در دوره اخیر تغییرات محیرالعقولی داشته و به میزان بسیار زیادی از ظرفیت رسانه‌ها و صفحات مجازی در آن استفاده شده است؛ ترویج فساد و بی بند و باری و اباحه گری که در بستر فضای مجازی رخ می‌دهد، یکی از مظاهر همین موضوع است.

سردار سلیمانی عنوان کرد: آیا تا کنون پیش آمده که غربی‌ها ملت ما را به سمت و سوی تحقیق، تفکر و تأمل و همچنین تلاش و کوشش برای پیشرفت و آبادانی فرابخوانند؟ دعوت آنها از جوانان ایرانی صرفا سمت و سوی اباحه‌گری، فساد و ترویج تفکر آمریکایی دارد.

سردار سلیمانی با بیان اینکه بسیار امیدواریم که با یاری ملت ایران شاهد تحقق ایران قوی باشیم، گفت: همه دانشمندان، دانشجویان، نخبگان، استعداد‌های درخشان و مستعد ملت ایران، دل در گرو موفقیت ایران عزیز دارند.

وی با اشاره به کسانی که به عنوان اپوزیسیون نظام در خارج از کشور زندگی می‌کنند، گفت: در همین مدتی که رژیم صهیونیستی ملت ایران را تهدید می‌کرد، شاهد بودیم که بسیاری از همین افراد به اصطلاح اپوزیسیون، علیه ایران موضع‌گیری و صحبت کردند و این موضوع، عمق خیانت آنها را نشان می‌دهد.

وی گفت: طی مدت اخیر شاهد بودیم که مردم به صورت خودجوش درباره تجاوزات رژیم صهیونیستی به کشور، دست به تولید محتوا زدند و مطالبی را در شبکه‌های اجتماعی پیرامون عملیات مذبوحانه رژیم صهیونیستی انتشار دادند؛ مردم با این کار خود نشان دادند ملت ایران قوی‌تر از آن چیزی است که دشمنان تصور می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: این ظرفیت وجود دارد که مردم در فضای مجازی که یکی از محور‌های مهم جنگ شناختی است، نقش آفرینی بیشتری داشته باشند؛ همچنین در دانشگاه‌ها می‌توان از ظرفیت بسیج دانشجویی، اساتید، طلاب و روحانیون استفاده کرد و استعداد‌ها را شناخت. پایگاه‌های بسیج نیز می‌توانند استعداد‌ها را شناسایی کرده و به این مسیر هدایت کنند.

سردار سلیمانی با تاکید بر اینکه دوره جدید، دوره جنگ شناختی است، تصریح کرد: برای پیروزی در همه مولفه‌های جنگ شناختی باید استعداد‌ها را با خود همراه کنیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا